Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό: Θα κρύψει πολλά και θα αναζωπυρώσει πάθη

Καλώς τα δεχτήκαμε! Με το «καλημέρα σας!», ο μήνας πήρε ανάστροφες!

Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό: Θα κρύψει πολλά και θα αναζωπυρώσει πάθη




Φυσικά κι αναφέρομαι στον ανάδρομο Ερμή, τον σκοτεινο-σεξουλιάρη! Γιατί και πολλά θα κρύψει και πάθη θα αναζωπυρώσει! Για να μην πάθεις ζημιά, συνέχισε να διαβάζεις!

Σκορπιοί και Ταύροι, το «εγώ κι οι άλλοι», θα είναι το μότο του μήνα. Για να το θέσω πιο όμορφα, εσείς θα μιλάτε, οι άλλοι θα καταλαβαίνουν ότι αγαπούν! Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν οντισιόν για την σκηνή «φύγε Στέλλα, κρατάω μαχαίρι»! Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλά σφαξίματα!

Κριοί και Ζυγοί, δεν είναι ο κατάλληλος καιρός τώρα μήτε για να γοητεύσετε με την ομορφάδα σας, μήτε για να παίξετε με τα εκατομμύρια που σας βαραίνουν στις τσέπες. Καθίστε να απολαύσετε τον χαμούλη, τα μυστικά που θα ξεσκεπάζονται κι εσείς Κριάρια μου, αν τύχει και μάθετε και τίποτα που δεν περιμένατε, πάρτε το στο χαλαρό μην κλάψουμε θύματα! Ζυγοί, σας κόβω να χαλάτε τα χρηματάκια σας σε πράγματα που θα τα κοιτάμε σε 20 μέρες και θα γελάμε όλοι μαζί!

Δίδυμοι και Τοξότες, τα πράγματα για εσάς θα κυλήσουν όπως και τους υπόλοιπους: ως ένα άμορφο χάος. Διδυμάκια μου, η καθημερινότητα σας θα γίνει ένα παζλ που πλέον δεν θα έχετε την όρεξη να λύσετε. Ουφ! Οι Τοξότες είστε οι πιο τυχεροί της υπόθεσης γιατί με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον Ερμή σε θέση που δε θα σας δαγκώσει άσχημα, θα περάσετε το όλο σκηνικό ως… τουρίστες!

Καρκίνοι και Ιχθύς, αν το μυαλό σας είναι γεμάτο από έρωτες, διασκέδαση, σεξάκι και λοιπές αμαρτίες σας συγχαίρω, αλλά ταυτόχρονα οφείλω να σας πω ότι το γλυκό δεν θα δέσει, άρα, ξαναφορέστε τη ζώνη αγνότητος, μέχρι τις 20 που θα περάσει από πάνω σας το… κακό!

Λέοντες κι Υδροχόοι, θα την ακούσετε γερά! Οι πρώτοι δεν θα μπορείτε να μαζέψετε το χάος το ατελείωτο στο σπίτι σας, ενώ οι δεύτεροι, να έχετε το νου σας, κάτι περίεργο μαγειρεύεται στην δουλειά σας. Αμφότεροι, θα πέσετε σε επικοινωνιακό limbo με το περιβάλλον σας, επομένως ένα σας μένει να κάνετε: να πείτε «ναι» σε όλα και να τα αρνηθείτε με το που θα περάσει ο ανάδρομος! Διαβολικό!

Παρθένοι, μια ζημιά, θα την πάθετε, δεν σας το κρύβω. Θα είστε πολύ χαριτωμένο θέαμα, μιας και «γεια σου» θα σας λένε κι εσείς δεν θα ξέρετε σε ποια γλώσσα, σας έβρισε ποιος, πόσα κιλά και γιατί! Αιγόκεροι, μυστικούλια θα μάθετε για φίλο σας που μπορεί και να σας… εξιτάρουν! Κρατείστε κι αυτό: έρωτα θα πάθετε, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι εκείνος με το αγγελάκι, αλλά ο άλλος, εκείνος με το διαβολάκι…

Διάβασε επίσης:

Άρης για να γουστάρεις!

5 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καθαρόαιμος Σκορπιός!

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Ό,τι κι αν έχεις ακούσει για εκείνη, ξέχασέ το!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved