ΠΑΣΟΚ - Ζητείται άνδρας

Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και αντίο κ Παπανδρέου!
Παπασταύρου Λίντα
ΠΑΣΟΚ - Ζητείται άνδρας

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Μετά την κ Αποστολάκη ανεξαρτητοποιήθηκε και η κ Καϊλή με αποτέλεσμα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να κατέβει στους 151 βουλευτές.

Ακολούθησε η δήλωση της κ Βάσως Παπανδρέου -μιας ακόμη γυναίκας- για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και η κ Έλενα Παναρίτη έβαλε τελικά την ...ταφόπλακα στην εμμονική πορεία του κ Παπανδρέου.

Νομίζω πως ο Karl Heinz Ottinger πρέπει να νοιώθει απόλυτα δικαιωμένος για τις επαναλαμβανόμενες «προειδοποιήσεις» του ότι οι γυναίκες είναι που θα ανατρέψουν το σκηνικό.

Πρακτικά οι άνδρες βουλευτές σύρθηκαν από τις γυναίκες ομολόγους τους με τον κ Βενιζέλο να διαφοροποιείται σε σχέση με το δημοψήφισμα και τον κ Λυντζέρη να ανακοινώνει επισήμως στις 10:45 το τέλος του κ Παπανδρέου.

Στον αντίποδα ο κ Παπανδρέου, πλήρως εξευτελισμένος από το δίδυμο Μέρκελ-Σαρκοζί μοιάζει με τον κάπτεν Άχαμπ που κυνηγούσε τον Μόμπι Ντικ με αποτέλεσμα να καταστραφεί αυτός και το πλοίο του. Μόνο που στην θέση της διάσημης φάλαινας του Χέρμαν Μέλβιλ υπάρχει η πρωθυπουργική καρέκλα και σε εκείνην του πλοίου η Ελλάδα.

Και μια ακόμη διαφορά: Ο κ Παπανδρέου θα αποζημιωθεί πολύ σύντομα για τις καλές υπηρεσίες που παρείχε σε όσους επιθυμούν σφόδρα την εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου plus την αποσταθεροποίηση της Ευρωζώνης. Έχοντας εξασφαλίσει 100% το πρώτο, μέχρι τον Μάιο την θεσούλα του θα την έχει και να το θυμάστε...

Φτάσαμε στο σημείο να επαιτούμε από τους Ευρωπαίους την δυστυχία μας, αφού είναι αδύνατη πλέον η όποια επαναδιαπραγμάτευση του χρέους.

Όσον αφορά την Εύα Καϊλή εκτός από μια απόλυτα ερωτική Σκορπίνα (έχει σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στο ζώδιο) είναι βέβαιο πως διαθέτει μια ισοσταθμισμένη πολιτική κρίση συνδυασμένη με ένα εν δυνάμει ευρύτατο λαϊκό έρεισμα (η Δήμητρα στον Αιγόκερω σε αντίθεση με τον αστρικό Δία), ωστόσο ο καταλυτικός ρόλος της στα πολιτικά δρώμενα καταδεικνύεται από τα τετράγωνα της Δήμητρας με τον Πλούτωνα και τον αστρικό Ουρανό. Η δε σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό (πάλι στον ...Σκορπιό) ενισχύει ακόμη περισσότερο το ιδιαίτερο προφίλ της, αφού παραδοσιακά θεωρείται μια όψη ξεχωριστών ιδιοτήτων και διαφοροποιήσεων.

Στο αστρολογικό παιχνίδι συμμετέχουν τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ποσειδώνας, περιπλέκοντας ...απίστευτα τις καταστάσεις και από αυτήν την άποψη θα δούμε την κ Καϊλη και μελλοντικά να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, είτε ως «θύτης», είτε ως «θύμα».

eva_kaili

Για να έχετε συνεχόμενη ενημέρωση στα καινούργια αστρολογικά άρθρα της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Astrology πατώντας ΕΔΩ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved