Πανσέληνος στους Ιχθύς: Ένα Φεγγάρι γεμάτο όνειρα!

Πώς θα το αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο;

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Ένα Φεγγάρι γεμάτο όνειρα!


Στις 14 του μήνα η Σελήνη θα «γεμίσει» και θα λάμψει με όλη της τη δύναμη από το ζώδιο των Ιχθύων. Απέναντί της, θα έχει τον Ήλιο, αλλά και τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη (οι 2 τελευταίοι ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν την Παρθένο και να περάσουν στον Ζυγό)

Το συναίσθημα αμβλύνεται, το ένστικτο (η 6η αίσθησή μας) ζωντανεύει και γινόμαστε πιο «μαλακοί», πιο δεκτικοί κι απορροφάμε τους κραδασμούς από τον περιβάλλοντα χώρο μας, σαν σφουγγάρια. Ωραίο, γλυκό, μαλθακό Φεγγάρι, που μας κάνει συμπονετικούς. Ωραίο και θεμιτό, αλλά με τον Ποσειδώνα δίπλα στο Φεγγάρι, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε… γλυκύτατα θύματα!

Ιχθύς, Παρθένοι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, θα επηρεαστείτε πολύ από αυτήν την Πανσέληνο –κι όχι- δεν εννοώ ότι θα επηρεαστείτε αρνητικά. Ναι, θα γίνετε κομματάκι πιο ευαίσθητοι κι ένα-δυο πράγματα που παλαιότερα θα τα αφήνατε να πέσουν στο πάτωμα, τώρα δεν θα το κάνετε. Μην φανταστείτε ότι θα ζήσετε κανένα δράμα, αλλά ίσως στο τέλος της ημέρας αυτή η υπερ-ευαιασθησία, να είναι δικό σας θέμα και κανενός άλλου! (εμμέσως πλην σαφώς, σας λέω…. Ξεκολλήστε!).

Κριάρια μου, να προσέξετε λιγάκι την υγεία σας και αν νιώσετε ότι βρίσκεστε σε συναισθηματική θύελλα, μην τρομάξετε. Συμφωνώ ότι αυτό το γλυκό Φεγγάρι φέρνει πολλά στην επιφάνεια, αλλά ευτυχώς, θα έρθει και θα περάσει.

Ταύροι, προσοχή σε άνθρωπο στο κοντινό σας περιβάλλον: θα χρειαστεί την βοήθεια σας (για να μην σας πω ότι εσείς θα είστε εκείνος/η που θα τρέξει να την προσφέρει).

Δίδυμοι, πρόσωπο που το έχετε ψηλά σε εκτίμηση, θα το δείτε να «σπάει». Προσφέρετε την βοήθεια σας και αντάλλαγμα, μην περιμένετε.

Λιοντάρια μου, μυστικά και ψέματα θα έρθουν στην επιφάνεια, αλλά με την βοήθεια της Παρθένου, θα βάλετε τα πράγματα στην θέση τους.

Ζυγοί μου, κάποιος θα θελήσει να θολώσει τα νερά στην εργασία ή την καθημερινότητα σας. Προσπεράστε την κοροϊδία ή το ψέμα με χάρη.

Τοξότες μου, κάποιος/α από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ψεύδεται! Αν όχι, τότε χρειάζεται επειγόντως την βοήθειά σας.

Αιγόκεροι μου, θα φτάσουν στα αυτιά σας κάποια πράγματα που δεν θα στέκουν. Μην δώσετε σημασία. Με την βοήθεια της Παρθένου θα τα ξεκαθαρίσετε όλα.

Υδροχόοι, ρίξτε μια ματιά στα οικονομικά σας. Καλό πράγμα να βοηθάτε τους άλλους και να μην υπολογίζετε το χρήμα, αλλά η φιλανθρωπία ξεκινάει από το σπίτι μας (δηλαδή εμάς τους ίδιους!).

Διάβασε επίσης:

Τι λένε τα άστρα για τον Σεπτέμβριο 2019;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Σεπτέμβριο

Προβλέψεις Ταρώ Σεπτεμβρίου: Αποδέξου τις αλλαγές που έρχονται

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved