Πανσέληνος-Έκλειψη στον Αιγόκερω: Γιατρέ, θα ζήσω;

Α, δεν μας τα λέει καλά αυτή η Πανσέληνος!

Πανσέληνος-Έκλειψη στον Αιγόκερω: Γιατρέ, θα ζήσω;


Είναι έκλειψη στον Αιγόκερω μασκέ! Γιατρέ, θα ζήσω;

Η απάντηση είναι, ναι, θα ζήσεις, αλλά στο μεταξύ (αναφέρομαι στις 15 ημέρες ΠΡΙΝ την έκλειψη), θα έχουν γίνει ζυμώσεις και θα σου ζητηθούν αλλαγές. Οι οικογενειακές σχέσεις, οι συντροφικές σχέσεις, οι σχέσεις δυνάμεων μεταξύ προσώπων, οι συναισθηματικές αντιδράσεις και η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, θα απασχολήσουν ξεχωριστά κάποια ζώδια.

Δεδομένου ότι η έκλειψη είναι στον Αιγόκερω, τα πράγματα θα είναι κάπως σκληρά, ξερά και θα έχουν χαρακτήρα σχεδόν υποχρεωτικό. Ας μην το κρύψουμε άλλωστε, ο Αιγόκερως δεν ικανοποιεί τις συνθήκες της Σελήνης (ως πλανήτη), άρα, δεν της βγάζει και τις καλύτερες ποιότητες.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή του πυρός. Ιδιαίτερα εσείς Αιγόκεροι, φοβάμαι ότι θα αντιδράσετε με τρόπο που θα εκπλήξει τον ίδιο σας τον εαυτό. Για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχετε και τον Κρονοπλούτωνα εκεί κοντά στην Σελήνη, θα έχετε έντονες εσωτερικές διεργασίες κι ίσως προβείτε και σε απότομες εξωτερικές αλλαγές! Καρκίνοι, προσοχή στο κενό μεταξύ του εαυτού σας και της σχέσης σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως βιώσετε συναισθήματα που να σας οδηγήσουν να αλλάξετε την στάση σας απέναντί του/της.

Κριοί και Ζυγοί, τρώτε κι εσείς την έκλειψη λοξά, αλλά με ένταση. Κριοί, θα παίξετε μπρα ντε φερ με πρόσωπα που θα ασκήσουν τρελή πίεση σε εσάς και για κακή σας τύχη, δεν θα μπορείτε να βγάλετε κιχ. Ζυγοί, οικογενειακά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα ζητήσουν όχι μόνο την προσοχή σας, αλλά και να δράσετε αναλόγως.

Ταύροι, θα υπάρξει μια μεγάλη εσωτερική διαμάχη γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο από το οποίο ο μοναδικός τρόπος να βγείτε, θα είναι να αλλάξετε τρόπο προσέγγισης, να ξεβολευτείτε, να δοκιμάστε κάτι που στην αρχή θα σας ξινίσει τρομερά. Παρθένοι, παραδόξως πώς, η έκλειψη θα σας αναγκάσει να κάνετε μια ωραία κουβέντα με τον εαυτό σας, να παραδεχτείτε τις αδυναμίες σας και να προκαλέσετε τον εαυτό σας να επανεφεύρει τα όρια του, το τι μπορεί να κάνει και να αποδεχτεί το τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει. Κομματάκι σκληρό, αλλά αναγκαίο…

Δίδυμοι, ήρθε η ώρα κάποια σχέση αρρωστημένη που έχετε με κάποιο πρόσωπο, να έρθει στο τέλος της. Εναλλακτικά, μιλήστε με ειλικρίνεια με το έτερο ήμισυ γιατί έχετε να μάθετε πράγματα. Λιοντάρια, δεν ξεκινάτε καμία δίαιτα; Είναι υπέροχη ευκαιρία για να δείτε αποτελέσματα. Το νου σας στην υγεία σας και σε καλοθελητές συναδέλφους που σκάβουν το λάκκο σας.

Σκορπιοί, να κοντρολάρετε τα νεύρα σας και την γλώσσα σας, πριν πείτε κάτι που δεν θα μπορέσετε να το μαζέψετε με τίποτα μετά. Επίσης, θα είστε τόσο πηγμένοι/ες από μικροπράγματα που θα πρέπει να γίνουν, που θα θελήσετε να σκοτώσετε κόσμο! Τοξότες, ρίξετε μια ματιά στα λεφτάκια σας και σε ότι έχετε πολύτιμο (ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα σας), γιατί προβλέπω… αναταράξεις. Επίσης, θα προκύψουν θέματα εμπιστοσύνης προς κάποιο πρόσωπο.

Υδροχόοι, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Στην δική σας περίπτωση, θα αναρωτηθείτε αν κάποια άτομα αξίζει να είναι στην ζωή σας. Φοβάμαι ότι η απάντηση θα είναι αρνητική κι αυτό θα σας στενοχωρήσει φριχτά. Ιχθύες, κάποιοι φίλοι, ίσως να φερθούν με τρόπο αγνώμονα, ενώ κι εσείς οι ίδιοι/ες, θα ψάξετε να βρείτε την ευτυχία σε καινούργια μονοπάτια, πράγμα που είναι εξαιρετικά θετικό. Να και κάτι ωραίο που μπορεί να βγει από την έκλειψη!

Διάβασε επίσης:

Έχεις Σελήνη σε Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ; Μάθε τι σημαίνει αυτό για σένα

Δεν φαντάζεσαι ποια είναι η κρυφή επιθυμία του κάθε ζωδίου

Οι ατάκες των ζωδίων με... χιούμορ και βιτριόλι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved