Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό

Πολλά πράγματα ίσως τελικά πάρουν πολύ διαφορετική μορφή από όσο υπολογίζαμε
Παπασταύρου Λίντα
Η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger



Karl Heinz Ottinger


« Όσοι μας στερήσανε την χαρά, θα τους προσφέρουμε, απλόχερα, την λύπη»

H Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 3η μοίρα του Σκορπιού, στις 26 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 22:56. Είναι μια Νέα Σελήνη η οποία είναι επάνω σε αντί-πύλη και μάλιστα όπου υποδηλώνει εμπλοκή σε υποθέσεις με τοκογλύφους. Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στις 15ο του Καρκίνου ενώ ο Χείρωνας από θέση αδυναμίας στην μηδενική μοίρα των Ιχθύων πραγματοποιεί όψη 135ο με τον ASC πράγμα που υποδηλώνει μια υποτιθέμενη (ελέω Ποσειδώνα συνόδου με Χείρωνα ) επιτυχία.

Αντιπαραθέτοντας τον χάρτη της Νέας Σελήνης σε σχέση με τον χάρτη της Ελλάδος προκύπτουν τα εξής:

Η Νέα Σελήνη είναι εντός του 5ου οίκου (παιδιά, απολαύσεις αλλά και κερδοσκοπία) κι πραγματοποιεί ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη στην 3η μοίρα του Καρκίνου, που όμως ενεργοποιεί την γενέθλια όψη τετραγώνου ανάμεσα στα δύο ουράνια σώματα.

Η αντίθεση με τον Δία περιγράφει μια κατάσταση που θα παρουσιαστεί σαν επιτυχία αλλά η εμπειρία από ανάλογες περιπτώσεις υποδεικνύει κερδοσκοπικά παιχνίδια που ευνοούν τους ισχυρούς. Για να καταλάβετε, αρκετές χρηματιστηριακές κρίσεις οφείλονται σε έναν τέτοιο Δία και μάλλον ήρθε η ώρα για το μεγάλο «ντου» των κοράκων.

Πολλά πράγματα ίσως τελικά πάρουν πολύ διαφορετική μορφή από όσο υπολογίζαμε. Επίσης ο ASC της Νέας Σελήνης και το MC είναι στα ίδια ζώδια και στις ίδιες μοίρες (σχεδόν) με τις γενέθλιες θέσεις του χάρτου της Μεταπολίτευσης.

NEW_MOON_GR

Ο Ουρανός πάνω στο MC και ο Κρόνος στον 4ο, δείχνουν πιέσεις και δεσμεύσεις που αποσταθεροποιούν τις πολιτικές ισορροπίες. Μεγάλο θα είναι όμως το κόστος στα εργασιακά και οι δείκτες ανεργίας θα φτάσουν στο ...φεγγάρι!

«Εάν ένα δουκάτο (νόμισμα) από τα 6000 δουκάτα χωριζόταν στα έξι και κάθε κομμάτι του ήταν ένα δουκάτο εγώ δεν θα το έπαιρνα. Θα ήθελα το ομόλογο μου. Μια λίβρα κρέας από το κορμί του Αντόνιο»

(Ο Shylock στον «Έμπορο της Βενετίας»)

Με την φράση αυτή περιγράφεται η κατάσταση της Ελλάδας. Ό, τι και να κάνει ο οποιοσδήποτε δυστυχώς είναι μια κατάσταση μη αναστρέψιμη. Μας έφεραν εκεί που ήθελαν.

Στα της Uranian θα βρούμε τις κάτωθι εξισώσεις

Νέα Σελήνη= Βόρειος Δεσμός/ Δίας = Αρης/ Vulcanus= Aries point/Ποσειδώνας:

Οι προσωπικές επαφές γίνονται υο την απειλή μιας μορφής βίας. Παράλογες απαιτήσεις τις οποίες δυσκολεύομαι να δημοσιεύσω.

Νέα Σελήνη= Aries Point/MC= Ηλιος /Hades= Κρόνος /Zeus= Πλουτωνας/Admetos = Σελήνη/Admetos:

Μια γυναίκα συμπεριφέρεται ανήθικα και απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα. Γυναίκα –καριέρας που εμμένει στις θέσεις της. Ένας βαθύς μετασχηματισμός στην ζωή ανθρώπων εξαιτίας μιας γυναίκας. Μια συζήτηση εντός κλειστού χώρου βγάζει δυσάρεστα αποτελέσματα.

GREECE_and_MOON

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved