Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σκορπά δικαίως την ανησυχία

Η Νέα Σελήνη - Ολική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο βάζει την Ελλάδα στο στόχαστρο!

Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουλίου σκορπά δικαίως την ανησυχία

Μια ακόμη Ηλιακή έκλειψη έρχεται για να σκορπίσει την ανησυχία, μέσω των αστρολογικών προβλέψεων, μα αυτήν τη φορά εκείνοι/ες, που μονίμως προβλέπουν «δεινά» μπορεί και να δικαιωθούν σε κοσμικό (mundane) επίπεδο.

Κι αυτό γιατί ο Άρης συμμετέχει πολύ ενεργά σε αυτήν, στο αστροχαρτογράφημα μάλιστα του ωροσκοπίου της έκλειψης, μια από τις «γραμμές» του περνά «καρφί» από τα μέρη μας.

Άρης «σημαίνει» ένταση και πολεμικό κλίμα, με τις αιτίες να ποικίλουν (από φυσικές καταστροφές και δυστυχήματα μέχρι εθνικές διεκδικήσεις) και βέβαια με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί στην ανατολική Μεσόγειο, τα «κουνήματα» των γειτόνων μπορεί εύκολα να οδηγήσουν σε ένα θερμό επεισόδιο.

Η πιο SOS περίοδος είναι –ως είθισται- το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ηλιακή έκλειψη και την Σεληνιακή που ακολουθεί, δηλαδή, από τις 2 έως και τις 16 Ιουλίου. Ωστόσο, ο χρονικός ορίζοντας της επιρροής μιας έκλειψης εκτείνεται εν δυνάμει τουλάχιστον έξι μήνες, από την στιγμή που γίνεται και τελικά ο «κόκκινος συναγερμός» ισχύει μέχρι και τον προσεχή Δεκέμβριο.

Αν πάντως «σκάσει» κάτι με «το καλημέρα», είναι ευνόητο ότι πολλές από τις ήδη δρομολογημένες καταστάσεις στα πλαίσια μιας κανονικότητας, όπως είναι για παράδειγμα οι βουλευτικές εκλογές, θα παραπεμφθούν στο μέλλον.

Έτσι κι αλλιώς, το «απρόβλεπτο» διεκδικεί μεγάλο μερίδιο στις εξελίξεις, εξ αιτίας της εξ ίσου δραστικής επιρροής του Ουρανού, που εκτός από το τετράγωνό του με τον Άρη, «υποδεικνύεται» και ως γενέθλιος στον χάρτη της Ελλάδος (ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στην 6η μοίρα του Υδροχόου, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην 7η).

Τίποτε, λοιπόν, δεν είναι βέβαιο, αυτή είναι η επωδός των ημερών και το καλοκαίρι των εκπλήξεων και των ανατροπών… είναι εδώ!

Επιπλέον, το τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Χείρωνα στον Κριό βάζει κι άλλους… υποψήφιους μπελάδες στο κεφάλι μας, με την όψη να παραπέμπει σε κινδύνους που απειλούν οικισμούς και σπίτια. Φωτιά; Σεισμός; Το να προβλέψεις κάτι τέτοιο για την Ελλάδα, ειδικά σε θερινή περίοδο είναι σαν να… κλέβεις εκκλησία αλλά δεν θα το προχωρήσω περαιτέρω, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις έχει δεσπόζουσα σημασία το «που», μια παράμετρος που δεν μπορεί να εκτιμηθεί με ασφάλεια αστρολογικά.

Μια ερμηνευτική βοήθεια πάντως την δίνει το ιστορικό των διελεύσεων του Άρη από τον Λέοντα, που πέρα από τις φωτιές, παραπέμπει σε πτώσεις στρατιωτικών (πολεμικών) αεροπλάνων και αεροπορικά δυστυχήματα, κάτι που συνάδει και με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Όσο για τους σεισμούς, τίποτε το ιδιαίτερα ανησυχητικό, αφού τα μεγέθη που «δίνει» ο συγκεκριμένος Άρης είναι το πολύ 6 ρίχτερ και συνήθως σε περιοχές που είναι πολύ καλά θωρακισμένες απέναντι στον Εγκέλαδο.

Σε ένα άλλο «μέτωπο», αισθητή παρουσία μπορεί να κάνει και μια παλιά μας «γνωστή», η πολιτική τρομοκρατία, με επιθέσεις σε ξένους κατά κύριο λόγο υπηκόους

Όσον αφορά τέλος στις διεθνείς εξελίξεις, η προσοχή μας αναπόφευκτα στρέφεται στις ΗΠΑ και τον Πρόεδρό τους, αφού η έκλειψη «δείχνει» τόσο τον ίδιο προσωπικά, όσο και τα κέντρα αποφάσεων της υπερδύναμης (πρακτικά Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον). Κι εκεί κάτι «ξαφνικό και απότομο» θα συμβεί…

Ενημερωθείτε στο Newsbomb.gr για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Διάβασε επίσης: Αν δεις αυτό το όνειρο, πρόσεξε την υγεία σου!

Εν έτει 2019 ο σεξισμός υπάρχει ακόμα κι εκεί που δε φαντάζεσαι!

Ελλάδα 2019: Μια χρονιά πλούσια σε θετικά και αρνητικά στοιχεία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved