Ευρωεκλογές 2019: Τι δείχνουν τα άστρα για το αποτέλεσμα των εκλογών;

Ποιο κόμμα φαίνεται να προηγείται και ποιο πολιτικό πρόσωπο συγκεντρώνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα;

Ευρωεκλογές 2019: Τι δείχνουν τα άστρα για το αποτέλεσμα των εκλογών;

Οι ευρωεκλογές, βέβαια, δε βγάζουν κυβέρνηση και με δεδομένο το ότι οι βουλευτικές έπονται σύντομα, οι αστρολογικές ενδείξεις στους γενέθλιους χάρτες των πολιτικών αρχηγών μπορεί να αναφέρονται είτε στις μεν, είτε στις δε, είτε και στις δύο.

Αυτή είναι και η ιδιαιτερότητα που καθιστά σχετικά επισφαλή κάθε εκτίμηση για τα ποσοστά των κομμάτων στις ευρωεκλογές.

Τα πολιτικά πρόσωπα

Με τα υπάρχοντα δεδομένα πάντως, ο Λέων, Αλέξης Τσίπρας, έχει το πλεονέκτημα, με βάση την αντίθεση Ήλιου-Δία στο προοδευτικό του και το μεγάλο ερωτηματικό είναι το πώς θα συμπεριφερθεί ο διελαύνων Ουρανός (σε τετράγωνο με τον Ήλιο του), που «διψάει» για αλλαγές. Ήδη πάντως άλλαξε κυβερνητικό εταίρο και έκανε προσθήκες από την κεντροαριστερά και το βέβαιο είναι πως αν τελικά κερδίσει (τις βουλευτικές), θα κυβερνήσει με νέο σχήμα.

Πρώτη, υποψήφια για… παρτενέρ είναι η Σκορπίνα, Φώφη Γεννηματά, που «το έχει δίπορτο» και είναι σε «τυχερό» φεγγάρι, όσον αφορά τουλάχιστον τα κυβερνητικά.

Σε τροχιά ανόδου είναι και ο Λέων, Δημήτρης Κουτσούμπας, φαίνεται, μάλιστα, πως οι επιδόσεις του ΚΚΕ θα είναι ακόμη καλύτερες μετά τον Αύγουστο.

Όσο για τον Νίκο Μιχαλολιάκο, αν όντως είναι Τοξότης, έχει αρκετά υπέρ στην αστρολογική «φαρέτρα» του, επειδή όμως έχει και σύνοδο Ήλιου-Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη του, μπορεί η χαρά να του κοπεί στην μέση.

Από τους «μικρούς», τύχη έχουν δύο ακόμη Σκορπιοί, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μια «παράξενη» περίπτωση είναι ο, επίσης, Σκορπιός, Βασίλης Λεβέντης, αφού μπορεί να τον δούμε σε νέο ρόλο, ανεξάρτητα από τις εκλογικές επιδόσεις του.

Αντίθετα, στην πλευρά των χαμένων φαίνεται να περνούν ο Ιχθύς, Σταύρος Θεοδωράκης και ο Ταύρος, Πάνος Καμμένος.

Τέλος… ελέω Ποσειδώνα, ο Ιχθύς, Κυριάκος Μητσοτάκης, φαίνεται να βρίσκεται στον αστερισμό υψηλών προσδοκιών, που όμως η πλήρης ευόδωσή τους δείχνει απίθανη. Σε αυτό συνηγορούν και οι ενδείξεις στο ωροσκόπιο της Νέας Δημοκρατίας (είναι Ζυγός), που τελώντας κάτω από ένα «Κρόνιο» καθεστώς, τείνει σε μια ριζική επανατοποθέτηση ως προς τους στόχους και τον χαρακτήρα της, ιδιαίτερα μετά τον προσεχή Οκτώβριο.

Ακόμη δηλαδή κι αν είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές, η συνέχεια αναμένεται να είναι δύσκολη.

Από εκεί και ύστερα, υπάρχουν και πολλοί παλιοί… γνώριμοι των εδράνων του κοινοβουλίου, που διεκδικούν την επανείσοδό τους σε αυτό, είτε εντός είτε εκτός της χώρας, αλλά κατά μόνας δεν έχουν προοπτικές. Αυτό ισχύει για τον Λέοντα, Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Κριό, Νότη Μαριά, τον Υδροχόο, Σάββα Τσιτουρίδη και την Τοξοτίνα, Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όσο για τον Κριό, Γιάνη Βαρουφάκη, η «νύχτα» φαίνεται πως θα κρατήσει για έναν ακόμη χρόνο και ευελπιστεί μόνο σε εκλογές το 2020 αλλά και σε μια σίγουρη νίκη στις επόμενες ευρωεκλογές, αν φυσικά γίνουν.

Σε κάθε περίπτωση, η πολυδιάσπαση που παρατηρείται τόσο προς τα δεξιά, όσο και προς τα αριστερά είναι βέβαιο πως θα «συμμαζευτεί» μετά τις κάλπες του Μαΐου. Η κάθε πολιτική δύναμη μετράει τις δυνάμεις της για να διεκδικήσει έναν πιο «αρχηγικό» ρόλο στη συνέχεια και ως προς τις βουλευτικές εκλογές, πολλά θα εξαρτηθούν από τις νέες συμμαχίες και τους νέους πολιτικούς σχηματισμούς που θα προκύψουν.

Αυτά για την… ώρα και κλείνω με την απαραίτητη υποσημείωση, το ότι, δηλαδή, οι εκτιμήσεις έγιναν με ελλιπή στοιχεία (μόνο για τον Πρωθυπουργό υπάρχει ώρα γέννησης), κάτι που αφήνει ανοικτό το παράθυρο για να υπάρξουν και αστρολογικές εκπλήξεις!

Απόκτησε το βιβλίο του Γιάννη Ριζόπουλου «Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας»

Δες εδώ πότε έχει Εκλείψεις το 2019

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved