Αλήθεια, τι γιορτάζεις και τι εύχεσαι στην Ανάσταση;

Προσμένεις περισσότερα υλικά όπως σε έχουν μάθει;

Αλήθεια, τι γιορτάζεις και τι εύχεσαι στην Ανάσταση;

Σου κάνω αυτή την ερώτηση γιατί οι καιροί θα είναι πάντα δύσκολοι για σένα αν πιστεύεις τα δεινά που σου προβλέπουν και πέσεις στην παγίδα της μοιρολατρίας. Εκεί που τα

Σου κάνω αυτή την ερώτηση γιατί οι καιροί θα είναι πάντα δύσκολοι για σένα αν πιστεύεις τα δεινά που σου προβλέπουν και πέσεις στην παγίδα της μοιρολατρίας. Εκεί που τα ζώδια και οι πλανήτες συνωμοτούν σε βάρος σου και οι αστρολόγοι τρυγούν την αγωνία σου για το αύριο.

Όμως, αν δεν το έμαθες, τα πράγματα έχουν αλλάξει εδώ και δύο χιλιετίες. Τα ζώδια και οι πλανήτες ενδύθηκαν την ανώτερη φύση τους, έπαψαν πια να είναι ο βραχνάς σου κι εσύ τελικά είσαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Το ένοιωσες ή μήπως όχι ακόμη; Η μοίρα, το κάρμα και ο θάνατος νικήθηκαν από την Αγάπη, την Πνευματικότητα και τη δική σου ανώτερη -Θεία- φύση.

Άσε, λοιπόν, τους άλλους να ζουν στην πλάνη τους, αυτήν την πλάνη που δένει βαριές αλυσίδες στην ψυχή τους και δώσε στα άστρα σου την δική σου εσωτερική λάμψη, την αναστάσιμη.

Εσύ από μικρό παιδί έχεις μάθει να προσμένεις την Ανάσταση κι είσαι τυχερός αφού ανανεώνεις την πίστη σου κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες. Στην Ανάσταση να προσβλέπεις και φέτος. Όχι βέβαια την υλική και μόνο, όπως σε έχουν μάθει να σκέφτεσαι. Αν είναι έτσι, τότε ο δρόμος σου είναι αδιέξοδος και η ανάστασή σου είναι κούφια, αφού τα κλειδιά του υλικού πλούτου τα κρατούν άλλοι. Μπήκες πολλές φορές στον πειρασμό να γίνεις σαν εκείνους, έμαθες όμως ότι για να το πετύχεις πρέπει να πουλήσεις την ψυχή σου. Γίνε δικός μας, σου είπαν με τον τρόπο τους και θα έχεις όλα τα καλά. Όλα εκτός από ένα, την ελευθερία σου.

Κι αν βαδίζεις ένα τέτοιο μονοπάτι, ο Πλούτωνας, ο «άρχοντας» του θανάτου και της αναγέννησης, θα σου δείχνει πάντα το μηδέν, είτε το υλικό είτε το ηθικό. Θα είσαι πάντα ένας Σίσυφος που βλέπει τον βράχο του να κατρακυλά, λίγο πριν τον ανεβάσει στην κορυφή. Και θα προσμένεις πάντα να σου συμβεί αυτό που φοβάσαι περισσότερο. Αυτή είναι η μοίρα, η μοίρα σου.

Μπορεί ακόμη να πιαστείς από τον απελπισμένο εαυτό σου, που κενός από αξίες, δεν του απομένει παρά να κυνηγά τις «αποδείξεις» της πλαστής ευδαιμονίας του. Το χρήμα και η εξουσία, οι ηδονές, χωρίς αγάπη, γίνονται εθισμός και τελικά δεν χορταίνεις με τίποτα. Πόνος και τραγωδία σε περιμένει, όπως τον ασεβή Ερυσίχθονα, που η θεά Δήμητρα καταδίκασε σε αιώνια πείνα.

Στην ιερή πραγματικότητα σου όμως ο Πλούτωνας δίνει το σύνθημα για να αναγεννηθείς, να ξεπετάξεις νέα κλαδιά και νέα άνθη. Ο χειμώνας της ψυχής σου τελείωσε και μέσα στο σκοτάδι βρήκες τον φάρο σου. Αυτό είναι ο Πλούτωνας σου ένας φάρος στο σκοτάδι, η ζωή εν τάφω κι όχι το ίδιο το σκοτάδι όπως σου έμαθαν.

Βοήθησε τον κι εσύ λοιπόν να κάνει το καλύτερο για σένα. Ψάξε βαθιά και νοιώσε το μήνυμα της Σταύρωσης και της Ανάστασης, το δικό σου μήνυμα.

Διάβασε επίσης:

Τι θα φέρει ο Άρης στον Ταύρο στην Ελλάδα;

ΗΠΑ-Ρωσία: Πλούτωνας και Ποσειδώνας αναβιώνουν τον «ψυχρό πόλεμο»

Ελλάδα 2019: Μια χρονιά πλούσια σε θετικά και αρνητικά στοιχεία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved