Πώς να ερμηνεύσεις ένα μπερδεμένο όνειρο

Μερικές φορές στα όνειρα κρύβονται πράγματα που συμβαίνουν χωρίς να τα γνωρίζουμε ή που πρόκειται να συμβούν

Πώς να ερμηνεύσεις ένα μπερδεμένο όνειρο

Δεν πρόκειται να ξεχάσω με τίποτα το όνειρο που μου περιέγραψε η κολλητή μου την τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Όσο μου το αφηγούνταν, έδειχνε πολύ ταραγμένη γιατί της είχε φανεί πολύ αληθοφανές, παρά τα ευτράπελα που συνέβησαν. Το όνειρο της ήταν τόσο μπερδεμένο που μου κίνησε την περιέργεια και έτσι αποφάσισα να ψάξω τον Ονειροκρίτη να μάθω ποιο ήταν το… κρυμμένο μήνυμα που προσπαθούσε το υποσυνείδητό της να της περάσει μέσω αυτού.

Όλα ξεκίνησαν με εκείνη καθισμένη σε μία ταβέρνα παρέα με τον πρώην φίλο της που χώρισαν πρόσφατα. Έτρωγαν μέχρι που εκείνη σηκώθηκε και πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος. Μπαίνοντας στην τουαλέτα, μία άγνωστη γυναίκα άνοιξε την πόρτα και μπήκε από πίσω. Της έδωσε ένα ζευγάρι παπούτσια με τακούνια και της είπε πως όταν θα γυρίσει πίσω στο τραπέζι θα πρέπει να τα φοράει. Η φίλη μου τα φόρεσε χωρίς να πει κάτι και επέστρεψε στο τραπέζι όπου κανείς δεν την περίμενε. Ο πρώην της δεν ήταν πλέον εκεί. Έφυγε τρέχοντας με δυσκολία πάνω στα τακούνια που της είχε δώσει η άγνωστη και βρέθηκε σε έναν κεντρικό δρόμο. Από τα αμέτρητα αμάξια που περνούσαν βιαστικά από μπροστά της, σταμάτησε ένα κίτρινο ταξί και κάθισε στο πίσω κάθισμα. Όταν ο οδηγός τη ρώτησε πού θέλει να πάει, εκείνη του απάντησε χωρίς να το σκεφτεί: «Στο αεροδρόμιο. Φεύγω για ένα μακρινό ταξίδι και δεν ξέρω πότε θα γυρίσω». Όσο εκείνος οδηγούσε, εκείνη πότε κοιτούσε τα χέρια του στο τιμόνι και πότε τη θέα έξω από το τζάμι. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο σταμάτησε στον χώρο των αναχωρήσεων του αεροδρομίου. Η φίλη μου άνοιξε το πορτοφόλι που είχε μαζί της και είδε πως είχε μέσα μόνο τρία ευρώ τα οποία και του έδωσε. Ο οδηγός απομακρύνθηκε χωρίς να παραπονεθεί και εκείνη πήγε να περάσει την πύλη του αεροδρομίου. Στο χώρο των αναχωρήσεων υπήρχε πολύς κόσμος μαζεμένος γύρω από έναν επαγγελματία ταχυδακτυλουργό που έκανε κόλπα στη μέση της αίθουσας.

oneirokriths T1

Προσπάθησα να συγκρατήσω όσες περισσότερες πληροφορίες μου έδωσε. Υπήρχαν σίγουρα κάποιες έννοιες από την ιστορία που ξεχώριζαν, όπως η ταβέρνα, τα τακούνια, το ταξί και ο ταχυδακτυλουργός. Ψάχνοντας τη σημασία όλων των παραπάνω, δεν σας κρύβω, μπερδεύτηκα ακόμη περισσότερο. Η «ταβέρνα» προμηνύει καυγάδες για τη φίλη μου, ενώ τα «τακούνια» προδίδουν την κάπως ματαιόδοξη συμπεριφορά της. Το «μακρύ ταξίδι» που αποκάλυψε στον οδηγό πως θα κάνει, είναι οι στεναχώριες που ίσως την περιμένουν στο μέλλον και το «τιμόνι» του αυτοκινήτου, οι ανώφελες συμβουλές που θα λάβει. Το «τρία» μέσα στο πορτοφόλι της, συμβολίζει πιθανών κάποιο ερωτικό τρίγωνο και ο «ταχυδακτυλουργός» κάποια απάτη που ίσως έχει στηθεί εις βάρος της. Ευτυχώς το «ταξί», κρύβει από πίσω κάποιον επερχόμενο γάμο και αποφάσισα πως μόνο αυτό θα εκμυστηρευτώ στη φίλη μου, για να μην την ταράξω ακόμη περισσότερο.

Όταν είμαστε τυχεροί και καταφέρνουμε να θυμόμαστε το όνειρο που είδαμε το προηγούμενο βράδυ, καλό θα ήταν να τσεκάρουμε στον Ονειροκρίτη τις εικόνες που μας έμειναν πιο έντονα από αυτό. Μερικές φορές εκεί κρύβονται πράγματα που συμβαίνουν χωρίς εμείς να τα γνωρίζουμε ή πράγματα που πρόκειται να συμβούν και μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να τα προλάβουμε. Σε κάθε περίπτωση η ερμηνεία τους είναι μία διαδικασία διασκεδαστική και με απίστευτο ενδιαφέρον!

Διάβασε επίσης: Ονειροκρίτης: Είδες στον ύπνο σου μωρό;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved