K. Καραμανλής: Κι εσύ Βρούτε;

Οι προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου του Κ Καραμανλή ορίζουν και το πλαίσιο των εξελίξεων
Παπασταύρου Λίντα

από το Γ. Ριζόπουλο

Ύστερα από την περυσινή καταστροφική διέλευση του Κρόνου από τον γενέθλιο Ήλιο του Κ Καραμανλή στην Παρθένο, ο πλανήτης των περιορισμών συνεχίζει ...ακάθεκτος το έργο του, βάζοντας τον πρώην πρωθυπουργό σε νέες δοκιμασίες.
Στο χάρτη της φετινής του Ηλιακής επιστροφής (το ωροσκόπιο των γενεθλίων του δηλαδή) ο Κρόνος βρίσκεται στο Ζυγό, πάνω στο Μεσουράνημα προδιαγράφοντας μια ακόμη κρίσιμη χρονιά, ιδιαίτερα σε σχέση με φίλους και συνεργάτες.
Μάλιστα οι προσεχείς διαδοχικές διελεύσεις του Κρόνου από το γενέθλιο Ερμή (σύνοδος), τη Σελήνη (τετράγωνο) και τη Δήμητρα (αντίθεση) αναμένεται να κάνουν την όλη κατάσταση ακόμη πιο πιεστική.

Οι προδιαγραφές του γενέθλιου ωροσκοπίου του Κ Καραμανλή ορίζουν και το πλαίσιο των εξελίξεων.
Ο Ερμής στον 11ο γενέθλιο οίκο αναφέρεται ουσιαστικά στο «φιλικό περιβάλλον», το οποίο θα κριθεί στην πράξη για τις αρχές και την αξιοπιστία του. Και συνολικά η παραμονή του Κρόνου στον ίδιο οίκο για τα επόμενα δύο χρόνια θα θέσει «τον δάκτυλον επί των τύπων των ήλων», διαχωρίζοντας τους πραγματικούς φίλους από τους αυλοκόλακες και τους ...μουλωχτούς.
Η Δήμητρα στον 5ο οίκο συνδέεται από τη φύση της με πολιτικές δραστηριότητες και η επιρροή του Κρόνου-έμμεσα η άμεσα-θα συρρικνώσει τη δυναμική της, ιδιαίτερα όσον αφορά τη σχέση του πρώην πρωθυπουργού με τη λαϊκή βάση που τον στηρίζει και θα θέσει με τη σειρά της πιεστικά διλήμματα για το ποια πολιτική ενδείκνυται απέναντι στους απανταχού ...Βρούτους.

Ο φετινός Νοέμβριος αλλά και ο Μάρτιος, όσο και ο Σεπτέμβριος του 2011 θα είναι οι πιο δύσκολοι μήνες σε αυτό το πέρασμα του Κ Καραμανλή μέσα από τις ...ομιχλώδεις συμπληγάδες των ποικίλων διερευνήσεων για το τι ακριβώς συνέβη κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του.
Και το «ομιχλώδεις» αναφέρεται στη χαρακτηριστική εμπλοκή του Ποσειδώνα, η οποία υπονοεί ότι στην όλη υπόθεση υπάρχει πολύ παρασκήνιο και ότι στη «λέσχη της απάτης» που περιβάλει τον Κ Καραμανλή υπάρχουν ακόμη αρκετά μέλη με «θολές» η αδιευκρίνιστες προθέσεις. Η θέση του πλανήτη στο γενέθλιο 11ο οίκο είναι μια ...φωτογραφία των υπόγειων διαδρομών που ακολούθησαν και ακολουθούν αρκετοί από αυτούς που εμπιστεύθηκε.
Επιπλέον, ο Ποσειδώνας, που τα χρόνια των σκανδάλων ήταν πλήρως ενεργοποιημένος, βρίσκεται ξανά στις ...επάλξεις, κάνοντας (ως προοδευμένος) μια σύνοδο με το προοδευμένο Μεσουράνημα στη μηδενική μοίρα του Σκορπιού και θέτοντας βέβαια άμεσα το ζήτημα της άστοχης εμπιστοσύνης σε πολιτικούς φίλους και συνεργάτες.
Δεν ήταν τυχαίο ότι η κατάθεση-πέλεκυς της «φίλης και συμμάχου» κ Πελέκη, η οποία τον ενέπλεξε άμεσα στην υπόθεση του Βατοπεδίου, έγινε με την είσοδο του Άρη στο Σκορπιό. Ο πλανήτης των αντιπαραθέσεων βρέθηκε πάνω στη σύνοδο Ποσειδώνα-Μεσουρανήματος και όλοι οι παροικούντες στην ...αστρολογική Ιερουσαλήμ γνωρίζουν ότι μια τέτοια πλανητική «κολεγιά» παραπέμπει άμεσα σε συνωμοσίες, προδοσίες και ...καρφώματα.

Οι μελαγχολικές επισημάνσεις του Κρόνου για τον πραγματικό ρόλο φίλων και συνεργατών θα συνεχιστούν μέχρι και το φθινόπωρο του 2012 και ίσως μόνον τότε να υπάρξει μια καθαρή εικόνα για το ποιός ευθύνεται και για τι. Μάλιστα το «κύκνειο άσμα» του πλανήτη ενδέχεται να είναι και το πιο ...φαρμακερό εξ αιτίας της συνόδου του με τον γενέθλιο Ποσειδώνα στην 28η μοίρα του Ζυγού.
Μοναδική όαση στους μήνες που ακολουθούν είναι η ενεργοποίηση από το Δία του γενέθλιου τετραγώνου Σελήνης-Δήμητρας (τον προσεχή Απρίλιο) η οποία θα συμβάλλει σε υποστηρικτικές κινήσεις, ως προς τη δημόσια εικόνα του κ Καραμανλή και σε μια αναβάθμιση του ρόλου του στις πολιτικές εξελίξεις.

Πάνω στον καμβά του Ποσειδώνα, οι διελεύσεις του Κρόνου από το Ζυγό και του Δία από τον Κριό είναι πρακτικά αυτές που θα δώσουν το ρυθμό στις εξελίξεις. Οι δύο πλανήτες, οι οποίοι σημειωτέον έχουν εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό συμμετοχής και στο γενέθλιο χάρτη του Κ Καραμανλή, είναι φορείς εντελώς αντίθετων δυνάμεων και επιπλέον τους επόμενους μήνες θα βρεθούν «αντιμέτωποι» σε απέναντι ζώδια επηρεάζοντας τους ίδιους δείκτες. Αυτό το κοσμικό «τραμπάλισμα» βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τον Κ Καραμανλή, ο οποίος θα πρέπει να αναζητήσει τον πλέον κατάλληλο τρόπο για να ισορροπήσει ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» του, ιδιαίτερα σε σχέση με όσες και όσους πέρασαν από το «στενό» του περιβάλλον.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved