Γιατί ονειρεύομαι συχνά πως οδηγώ και χάνω τον έλεγχο;

Γνωρίζεις τη σωστή ερμηνεία των ονείρων σου; Διάβασε την ιστορία και θα καταλάβεις!

Γιατί ονειρεύομαι συχνά πως οδηγώ και χάνω τον έλεγχο;

Υπάρχουν κάποια όνειρα που δεν θέλεις να τελειώσουν ποτέ και άλλα πάλι, που τα βλέπεις συχνά και σε τρομάζουν. Είσαι σίγουρη, όμως, ότι γνωρίζεις τη σωστή ερμηνεία των ονείρων σου; Αν βιάζεσαι να καταλήξεις στα δικά σου συμπεράσματα, τότε σίγουρα αξίζει να δώσεις βάση στη δική μου ιστορία. Αρχίζει με το γράμμα «Ο» και αφορά σε ένα αρκετά συχνό όνειρο: Την οδήγηση!

Όταν πήρα τους δρόμους

Έχω δει πολλές φορές στον ύπνο μου ότι βρίσκομαι σε έναν άγνωστο δρόμο και οδηγώ. Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις, ωστόσο, προχθές το βράδυ ονειρεύτηκα πως οδηγούσα το αυτοκίνητό μου, όταν ξαφνικά… βγήκε εκτός ελέγχου. Αμέσως πανικοβλήθηκα και ενώ το αμάξι κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσπάθησα -μάταια όπως αποδείχθηκε- να πατήσω το φρένο.

Η ομίχλη που με είχε περικυκλώσει έκανε χειρότερη την κατάσταση και πραγματικά, ήμουν σίγουρη πως όδευα στον γκρεμό -και σε βέβαιο θάνατο! Τότε ήταν που μια όμορφη γυναίκα εμφανίστηκε μπροστά μου και με μια κίνηση των χεριών της, έβαλε τέλος στην τρελή πορεία του οχήματός μου. Η ομίχλη ξαφνικά διαλύθηκε και όταν κοίταξα γύρω μου, ένιωσα πως βρισκόμουν σε μια όαση. Τη στιγμή, λοιπόν, που άρχισα να αισθάνομαι μια αγαλλίαση, το ξυπνητήρι «χτύπησε» για να μου θυμίσει πως είχε έρθει ώρα να σηκωθώ από το κρεβάτι -και να πάω στο γραφείο!

Όπως ήταν φυσικό, οι απορίες που είχα για το τρελό μου όνειρο ήταν μεγάλες. Ενώ έτρωγα το πρωινό μου, λοιπόν, πήρα στα χέρια το smartphone μου και μπήκα στον Ονειροκρίτη για να μάθω τι πραγματικά σήμαιναν όσα είδα στον ύπνο μου. Έπρεπε να περιμένω καλές ή άσχημες εξελίξεις στα προσωπικά μου;

Το Όμικρον έκρυβε το «μυστικό»

Όπως έμαθα, λοιπόν, μελετώντας τον Ονειροκρίτη, αν στον ύπνο σου δεις ότι οδηγείς το δικό σου όχημα, αυτό σημαίνει ότι έχεις τον έλεγχο και στη ζωή και την εργασία σου. Ναι, στο όνειρό μου οδηγούσα το δικό μου αυτοκίνητο, ωστόσο, έπειτα από ένα σημείο, έχασα τον έλεγχό του. Το γεγονός αυτό δείχνει ενδεχομένως ότι ανησυχώ πως θα χάσω τον έλεγχο της ζωής μου. Πράγματι, για μια γυναικά που θέλει να ελέγχει τα πάντα -όπως εγώ- η σκέψη αυτή είναι από μόνη της τρομακτική.

odigisi2

Από την άλλη πλευρά, η ομίχλη δηλώνει σύγχυση και κίνδυνο για λανθασμένες κινήσεις. Αν όμως δεις ότι βγαίνεις από ομίχλη, θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τα προβλήματά σου! Όσον αφορά στην όμορφη γυναίκα, σύμφωνα με τον Ονειροκρίτη προμηνύει ευτυχία στην αγάπη και τον έρωτα, ενώ αν κάποιος δει μια όαση στον ύπνο του, τότε πιθανότατα νέοι ορίζοντες ανοίγονται στον επαγγελματικό του τομέα!

Όπως διάβασες, λοιπόν, ακόμη και το πιο τρελό όνειρο έχει τη δική του εξήγηση. Την επόμενη φορά που θα δεις στον ύπνο σου πως… οδηγείς, μην παραλείψεις να ρίξεις «μια ματιά» στον Ονειροκρίτη σου. Κάθε γράμμα έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved