Πανσέληνος στον Ταύρο: Ένα ολόγιομο Φεγγάρι και μάλιστα υπέροχο!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο υπόσχεται να εκπληρώσει πολλές επιθυμίες...

Πανσέληνος στον Ταύρο: Ένα ολόγιομο Φεγγάρι και μάλιστα υπέροχο!

Υπόσχεται επίσης να αποδώσει καρπούς στις προσπάθειες που ξεκίνησαν 6 μήνες σχεδόν πριν, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο και να προσφέρει τέρψη στις αισθήσεις!

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα βάλετε τον εαυτό σας, τις ανάγκες του, τις επιθυμίες σας, σε πρώτο πλάνο και καλά θα κάνετε. Εάν φερθήκατε σωστά στο έτερο ήμισυ, τώρα, θα δείτε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν καρπούς, ενώ παράλληλα, ίσως και να αποζημιωθείτε για πράγματα στα οποία επιμείνατε κάποιους μήνες πριν, (ή τα πράξατε κι εισπράξατε αρχικά αρνητικές αντιδράσεις!).

Οι Τοξότες, χαμογελάστε πλατιά, κάτι καλό θα συμβεί στο… κρεβάτι σας, ενώ δεν αποκλείω να έχετε κάποια νέα, σχετικά με κάποια χρήματα ή κληρονομιές!

Οι Δίδυμοι, από την άλλη πλευρά, θα μπορέσετε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη… αν δε σας πιάσει η γοητεία του Ταύρου από το ποδάρι και τα ξοδέψετε σε… λούσα και περιποιήσεις!

Κριοί και Ζυγοί μην απορήσετε, εάν σας πιάσει… τεμπελιά και ραστώνη. Μπορεί να σας βγει μια έντονη επιθυμία να τα παρατήσετε όλα κάτω και να κλειστείτε στο δικό σας Σύμπαν, κάνοντας εκείνο που τραβάει η ψυχή σας. Κάντε το, συνέπειες τραγικές δε θα υπάρξουν.

Οι Αιγόκεροι θα ακολουθήσετε πορεία ανάποδη από την συνηθισμένη σας: μάλλον σας βλέπω να ακολουθείτε πιο εύκολα τα βήματα του Κριού και του Ζυγού που περιέγραψα από πάνω, παρά να τηρήσετε πρόγραμμα. Μην ξεκινήσετε δίαιτα αυτή την εποχή και καλύτερα, αφήστε λιγάκι τα λουριά σας, πιο χαλαρά!

Υδροχοάκια μου, για εσάς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας σε επαγγελματικό επίπεδο! Μην φοβηθείτε, κάντε ένα βήμα μπροστά και δείξτε ότι υπάρχετε!

Καρκινάκια μου, καλό θα ήταν να πετάξετε από πάνω σας τις ευθύνες και τις εργασίες που ΔΕΝ σας αναλογούν και να κοιτάξετε να χαλαρώσετε λιγάκι, να αποφορτιστείτε, να μπαλώσετε πληγωμένες σχέσεις με φίλους και γενικά, κάντε εκείνο που σας ευχαριστεί. Δεν πρόκειται να χαλάσει ο κόσμος, αν πάρετε μια ανάσα!

Λιονταράκια μου, καλό Φεγγάρι για τα θέματα που άπτονται του σπιτιού σας: κάντε μια ωραία ανακαίνιση (όχι κάτι το ιδιαίτερα επίπονο, ή μεγαλεπήβολο), νιώστε την ευτυχία που μπορείτε να αντλήσετε από το σπιτικό σας (που το αποτελούν τα πρόσωπα κι όχι τα ντουβάρια) και αφεθείτε στην μικρή όαση ευτυχίας που θα βιώσετε! Είστε από τους τυχερούς!

Παρθενάκια και Ψαράκια γλυκά, αμοληθείτε! Προς όλες τις κατευθύνσεις! Ήρθε η ώρα να απολαύσετε, να διασκεδάσετε, να επιτρέψετε στις αισθήσεις σας να ευφρανθούν! Μην το πολύ-βασανίσετε το μυαλό σας: Ταύρος, απόλαυση (έστω κι αν χτυπήσει κόκκινο!), αισθήσεις, Πανσέληνος! Να, ένα ωραίο μείγμα, για να περάσετε… extra super!

Διάβασε επίσης:

Tarot Facts Οκτωβρίου: Η αποκαλυπτική κάρτα του μήνα για το ζώδιό σου

Τα ερωτικά highlights του Οκτωβρίου

Οκτώβριος 2018: Οι σημαντικές ημερομηνίες του μήνα για όλα τα ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved