Η Μπέλλα Κυδωνάκη μιλά για την Documenta, την μεγαλύτερη καλλιτεχνική έκθεση στον κόσμο

Η Μπέλλα Κυδωνάκη κάνει την ανατροπή και δίνει μια διαφορετική Αστρολογική ερμηνεία

Η Μπέλλα Κυδωνάκη μιλά για την Documenta, την μεγαλύτερη καλλιτεχνική έκθεση στον κόσμο

Η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη, θέλοντας να δείξει τις τεράστιες εφαρμογές αλλά και τις διαφορετικές προοπτικές της Αστρολογικής γνώσης, κάνει ένα βήμα πρωτοποριακής ερμηνείας. Συνθέτει και συγχρόνως συνδέει όλες τις πληροφορίες μέσα από την αντιπαράθεση τριών αστρολογικών χαρτών που αφορούν κυρίως τις ημερομηνίες γεννήσεως των κάτωθι Projects:

Α. Της μεγάλης Διεθνής Έκθεσης Σύγχρονης τέχνης Documenta στο Κάσσελ της Γερμανίας στις 15 Ιουλίου το 1955.

Β. Της 14ης έκδοσης της ίδιας έκθεσης που διοργανώθηκε παράλληλα στην Αθήνα αλλά και στο Κάσσελ, με τίτλο μαθαίνοντας από την Αθήνα (Learning from Athens), στις 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Γ. Μαθαίνοντας από την Documenta Project Ερευνητικό στις 2 Ιουνίου του 2016.

Αυτό γίνεται για πρώτη φορά στον χώρο της Αστρολογικής ερμηνείας και μέσα από εκεί, προκύπτει ένα καινούριο συμπέρασμα για την χρησιμότητα της Αστρολογίας στην ζωή μας.

Ο δρόμος άνοιξε για μεγαλύτερες εικαστικές εφαρμογές. Ο στόχος είναι η ανάλυση όλων των συμπαντικών πνευματικών μηνυμάτων, που εμπεριέχουν μελλοντικά οράματα αξιών μέσα από πλανητικές πληροφορίες, σε συνδυασμό με την δημιουργική προοπτική όλων των εικαστικών του πλανήτη.

Το βίντεο αυτό είναι ένα έργο τέχνης με εξειδικευμένη γνώση που αφορά το μέλλον και τις σχέσεις των παραπάνω θεσμών για τα επόμενα 10 χρόνια. Η έμπνευση και η δημιουργία του, προέκυψε από την Κα. Φωτεινή Γουσέτη (Εικαστικός και Διδακτορική Ερευνήτρια) και την πρωτοπόρο Ανθρωπολόγο - Καθηγήτρια Παντείου Κα. Ελεάννα Γιαλούρη. Το βίντεο κινηματογραφήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 2017.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved