Πίρι Ρέις: Ένα επικίνδυνο ταξίδι

Το Πίρι Ρέις απέπλευσε από το λιμάνι της Σμύρνης

Πίρι Ρέις: Ένα επικίνδυνο ταξίδι

Μνήμες της Ελληνοτουρκικής κρίσης του 1987 ξυπνάει ο απόπλους του Τουρκικού ερευνητικού σκάφους Πίρι Ρέις (koca Piri Reis) ) για «έρευνες» στην ανατολική Μεσόγειο.

Όπως δήλωσαν αξιωματούχοι, το πλοίο δεν έχει υποστήριξη από το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας, ωστόσο είναι βέβαιο πως θα την βρει, όταν αρχίσει να πλέει στα «καυτά» νερά βόρεια της Κύπρου όπου ήδη περιπολούν οι φίλιες δυνάμεις.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το Πίρι Ρέις απέπλευσε από το λιμάνι της Σμύρνης λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής και στο ωροσκόπιο της στιγμής ξεχωρίζει η αντίθεση του αστρικού Ωροσκόπου στον Σκορπιό με τον Δία στον Ταύρο, ένδειξη που παραπέμπει σε μια «διακεκριμένη» αποστολή, πάνω στην οποία έχει στραμμένο το βλέμμα της όλη η διεθνής κοινότητα.

Θα μπορούσε να θεωρήσει κανείς ότι ο Δίας εγγυάται και την επιτυχία της αποστολής, ωστόσο η έντονη παρουσία του Ουρανού (γωνιακός στον 4ο οίκο, σε όψεις με τον Ήλιο, τον Ωροσκόπο και τον Άρη), προδιαθέτει σε ανατροπές και απρόοπτα.

Ο Άρης σε σύνοδο με την Σελήνη κάνει την κατάσταση ακόμη πιο εύφλεκτη και στην πραγματικότητα σύμφωνα με τα στοιχεία το Πίρι Ρέις σε μια ακραία εκδοχή κινδυνεύει από αεροπορική επίθεση ή κάποιο άλλο ξαφνικό ...συναπάντημα!


piri_reis

Μάλιστα, ο Άρης εκτός από τον «σμήναρχο» Ουρανό είναι μπλεγμένος και με τον «ναύαρχο» Ποσειδώνα, αφού οι δύο πλανήτες σχηματίζουν μια «κρυφή» αντίθεση που θα γίνει ακριβής σε 4-5 ημέρες, πάνω περίπου στην Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου (27/9). Ταυτόχρονα, ο διελαύνων Ερμής θα βρίσκεται μαζί με τα Φώτα απέναντι από τον Ουρανό, ενεργοποιώντας τις πιθανότητες μιας απροσδόκητης εξέλιξης, που στην πιο ήπια μορφή της θα ήταν η αποχώρηση του πλοίου από το πεδίο των ερευνών.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για το Πίρι Ρέις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved