Σάββατο 28 Μαίου 2022
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 06° 51' 56" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 11° 31' 42" ΤΑΥΡΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 27° 23' 31" ΤΑΥΡΟΣ R
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 29° 30' 53" ΚΡΙΟΣ
ΑΡΗΣ - 02° 24' 20" ΚΡΙΟΣ
ΔΙΑΣ - 03° 07' 15" ΚΡΙΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 25° 12' 15" ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 16° 05' 47" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 25° 10' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 28° 24' 51" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 22° 32' 58" ΤΑΥΡΟΣ

Το μακελειό της Τουσόν-Ο κρίκος του Πλούτωνα

Οι έξη νεκροί -ανάμεσα τους και η εννιάχρονη Christina Taylor Green- ήταν ο τραγικός απολογισμός αυτής της δολοφονικής επίθεσης
Το μακελειό της Τουσόν-Ο κρίκος του Πλούτωνα

 από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ήταν Σάββατο 8 Ιανουαρίου και η γερουσιαστής Gabrielle Gifford στα πλαίσια της καμπάνιας της για τις μεταρρυθμίσεις του Μπαράκ Ομπάμα στο σύστημα Υγείας των ΗΠΑ αλλά και για άλλα καυτά θέματα της καθημερινής πραγματικότητας της Αριζόνα, μιλούσε στη συγκέντρωση που είχε οργανωθεί στο πάρκινγκ γνωστης αλυσίδας καταστημάτων.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές και ακροατές της υπήρχαν βέβαια τοπικοί αξιωματούχοι αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας. Λίγο μετά τις 10:00 τοπική ώρα, ένας οπλισμένος άνδρας , ο Jared Lee Loughner, γεννημένος 10 Σεπτεμβρίου του 1988, εισέβαλε στο χώρο και άρχισε να πυροβολεί, πρώτα κατά της γερουσιαστού και ύστερα εναντίον των παρευρισκομένων χωρίς καμία διάκριση.

Οι έξη νεκροί -ανάμεσα τους και η εννιάχρονη Christina Taylor Green- ήταν ο τραγικός απολογισμός αυτής της δολοφονικής επίθεσης, η οποία αστρολογικά έλκει την καταγωγή της από τις δύο προηγηθείσες εκλείψεις και τις όψεις του Άρη με το δίπολο Δία-Ουρανού.

tucson_moment

Στο ωροσκόπιο της στιγμής, τουλάχιστον οι αστρικές θέσεις των πλανητών είναι ιδιαίτερα «εύγλωττες»:

Ο Δίας και ο Ουρανός στον 1ο οίκο δέχονται το τετράγωνο του αστρικού Άρη, πυροδοτώντας μια τυφλή βία, ενώ η παρουσία του αστρικού Πλούτωνα στο Μεσουράνημα, επισημαίνει με τη σειρά της ένα εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό που έγινε κεντρικό σημείο αναφοράς.

 

 

Το μακελειό στην Τουσόν της Αριζόνα έχει βέβαια πολύ σοβαρές πολιτικές και κοινωνικές διαστάσεις, που άπτονται και της δικής μας εσωτερικής πραγματικότητας, Η Αριζόνα είναι μια ιδιαίτερα συντηρητική Πολιτεία, όπου τα κηρύγματα μίσους κατά των μεταναστών και της «κομμουνιστικής» Ουάσιγκτον έχουν δημιουργήσει εδώ και καιρό μια εξαιρετικά τεταμένη ατμόσφαιρα. Και για τις ΗΠΑ ήταν η πρώτη δολοφονική ενέργεια κατά πολιτικού ύστερα από την απόπειρα εναντίον του Προέδρου Ρήγκαν το Μάρτιο του 81.

Ενδιάμεσα βέβαια, είχαμε την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και όπως θα δούμε, το κοινό στοιχείο ανάμεσα στις δύο τραγωδίες είναι ο Πλούτωνας.

 

Ο κύριος στόχος της επίθεσης η γερουσιαστής Gifford, η οποία δέχθηκε και την πρώτη σφαίρα, ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων, έχοντας στο γενέθλιο χάρτη της ένα χαρακτηριστικό τετράγωνο Άρη-Ουρανού. Οι δύο πλανήτες συνδέονται άμεσα με εκρηκτικά περιστατικά και σύμφωνα με την αστρολογική εμπειρία στην γκάμα τους συμπεριλαμβάνονται και πολλές -αποτυχημένες ή επιτυχημένες- δολοφονικές απόπειρες.

giffords

Ο γενέθλιος Άρης της Giffords βρίσκεται στην 4η μοίρα του Καρκίνου και η ενεργοποίηση του από τον διελαύνοντα Πλούτωνα στον Αιγόκερω ήταν μάλλον καταλυτική.

Για την ίδια «μέτρησε» ιδιαίτερα μια ακόμη αστρολογική συνθήκη που υπήρχε στο ωροσκόπιο της Ηλιακής έκλειψης, και εννοώ βέβαια το τετράγωνο του αστρικού Άρη με τον τροπικό Ουρανό, το οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στην «αναπαραγωγή« των κινδύνων που ενέχει το γενέθλιο τετράγωνο τους στο χάρτη της.

Επίσης το ότι ο γενέθλιος Ήλιος της είναι στην 18η μοίρα των Διδύμων, απέναντι δηλαδή από την μοίρα της Ηλιακής έκλειψης στην αστρική της εκδοχή, από τη μια επισημαίνει την ουσιαστική δυναμική των αστρικών θέσεων και από την άλλη με τον Ήλιο της μικρής Κριστίνα στην 19η μοίρα της Παρθένου αλλά και του δολοφόνου στην 20η είναι οι τρεις κρίκοι-αποτυπώματα μιας «κρυφής« επιρροής.

Ουσιαστικά δηλαδή, από μια έκλειψη που έγινε σε παρορμητικό ζώδιο (στον Αιγόκερω), επηρεάστηκαν με τραγικές συνέπειες τρία πρόσωπα που ανήκουν σε ζώδια του μεταβλητού σταυρού και μάλιστα με ακρίβεια μοίρας. Κι αυτήν την διάσταση της αστρικής επιρροής την έχω επισημάνει επανειλημμένα στα άρθρα μου.

 

 

Για τις ΗΠΑ, η τραγωδία της Τουσόν ήταν μάλλον μια τυπική ανεπιθύμητη εκδήλωση της Ηλιακής έκλειψης, η οποία έγινε ακριβώς απέναντι από τον γενέθλιο Ήλιο τους στον Καρκίνο.

Στην κοσμική αστρολογία ο Ήλιος είθισται να συνδέεται άμεσα με τον αρχηγό ενός κράτους αλλά με μια ευρύτερη έννοια καλύπτει και την περίπτωση των υψηλόβαθμων αξιωματούχων.

Από την άλλη πλευρά, η σύνοδος της Σελήνης με τον Ωροσκόπο στο χάρτη της στιγμής του μακελειού, παραπέμπει στην επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης που είχε προηγηθεί στις 21 Δεκεμβρίου και της οποίας η «θητεία» δεν έχει λήξει ακόμη.

Και στις δύο εκλείψεις οι αστρικές θέσεις αποδεικνύονται αποφασιστικής σημασίας.

Ο διελαύνων αστρικός Πλούτωνας βρίσκεται πάνω στον γενέθλιο τροπικό Ωροσκόπο των ΗΠΑ στον Τοξότη, εκεί δηλαδή που βρισκόταν ως τροπικός στις 11/9/2001. Ο Πλούτωνας δηλαδή συνδέει τα δύο περιστατικά και δυστυχώς ο συμβολικός κρίκος αυτής της συνέχειας ήταν η εννιάχρονη Christina Taylor Green, η οποία γεννήθηκε εκείνην την αποφράδα ημέρα.

Ακόμη, το αστρικό Μεσουράνημα της Σεληνιακής έκλειψης για την Τουσόν πέφτει στις 18 και 03΄ ων Διδύμων, «υποδεικνύοντας» μια κρίσιμη μοίρα με άμεση ανταπόκριση στις Ηλιακές θέσεις της γερουσιαστού Gifford και της Κριστίνα.

Το πιο ανησυχητικό ως προς το άμεσο μέλλον είναι η δυναμική του αστρικού Πλούτωνα, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη τον κύκλο της επιρροής του στον γενέθλιο Ωροσκόπο των ΗΠΑ.

Από την μελέτη των στοιχείων είναι φανερό ότι το μακελειό στην Τουσόν σε σχέση με την πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, ήταν ένα συνδυασμένο αποτέλεσμα και των δύο εκλείψεων που προηγήθηκαν. Αυτό πιστοποιείται αφ’ ενός από την ενδεικτική θέση της διελαύνουσας Σελήνης και του διελαύνοντα Ωροσκόπου στην 7η μοίρα των Ιχθύων, η οποία στο χάρτη της Ηλιακής έκλειψης για την Ουάσιγκτον είναι η μοίρα του Ναδίρ (η ακμή του 4ου οίκου).

Σε περίοδο εκλείψεων είναι σύνηθες το φαινόμενο να ενεργοποιούνται από περάσματα της Σελήνης από ευαίσθητα σημεία.

Ταυτόχρονα οι αστρικές θέσεις της Σελήνης και του Ωροσκόπου πέφτουν στην 13η μοίρα του Υδροχόου, η οποία με τη σειρά της στο χάρτη της Σεληνιακής έκλειψης για την Ουάσιγκτον είναι επίσης η μοίρα του Ναδίρ.

Σατανικές συμπτώσεις θα έλεγε κανείς...

Και όλα αυτά γίνονται πιο παραστατικά με τη συμβολή της αστροχαρτογραφίας.

Στο γράφημα της Σεληνιακής έκλειψης για την Ουάσιγκτον, η (τυρκουάζ) γραμμή του Άρη περνά μέσα από την Αριζόνα, ακριβώς πάνω από την Τουσόν!

tucson

Παράλληλα, η γραμμή του Πλούτωνα περνά από την Καλιφόρνια, κάτι που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, αν συνυπολογίσουμε το αντίστοιχο γράφημα της Ηλιακής έκλειψης, στο οποίο η γραμμή του Άρη περνά επίσης από την Καλιφόρνια.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως στο αμέσως επόμενο διάστημα είτε το Λος Άντζελες είτε το Σαν Φρανσίσκο ενδέχεται να αποτελέσουν τη σκηνή ενός νέου καταστροφικού γύρου και αν ο Πρόεδρος Ομπάμα η κάποιος άλλος υψηλόβαθμος αξιωματούχος βρεθεί εκεί τη λάθος ώρα, κινδυνεύει και αυτός να πέσει θύμα μιας ανάλογης επίθεσης.

Βέβαια, ο Άρης και ο Πλούτωνας έχουν κι άλλους «άσους» στο μανίκι και

για την Δυτική ακτή, πέρα από την πολιτική τρομοκρατία «παίζει» δυνατά και ένα σενάριο φυσικών καταστροφών.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2022 Astrology.gr - All rights reserved