Το «ναυάγιο» μιας… νύφης!

Τα όνειρα, που φαντάζουν αρνητικά και τρομακτικά με την πρώτη «ματιά», μπορεί να «κρύβουν» ένα θετικό μήνυμα.

Το «ναυάγιο» μιας… νύφης!

Το «ναυάγιο» μιας… νύφης!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κάθε εποχή του χρόνου μπορεί να επηρεάσει κατά πολύ τα συναισθήματα και φυσικά τα όνειρά μας. Τώρα, λοιπόν, που είπαμε «αντίο» στο Καλοκαίρι και καλωσορίσαμε το Φθινόπωρο, σίγουρα τα όνειρα που βλέπουμε μπορούν να… «δείχνουν» πολλά για το πώς θα υποδεχτούμε τη νέα σεζόν.

Στη δική μου περίπτωση, τουλάχιστον, ένα όνειρο με ένα ναυάγιο και εμένα… νύφη στάθηκε η αφορμή να αναθεωρήσω ορισμένα ζητήματα και να συνειδητοποιήσω πως μάλλον έφτασε η ώρα να κάνω μια νέα αρχή στη ζωή μου.

Σαν ναυαγοί, σαν ροβινσώνες… δίχως νόμους και κανόνες;

Τι σημαίνει, αν δεις στον ύπνο σου πως είσαι ναυαγός; Με αυτήν ακριβώς την απορία ξύπνησα ένα πρωί την προηγούμενη εβδομάδα και έτρεξα στον Ονειροκρίτη. Πράγματι, λίγη ώρα αφότου ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και έκλεισα τα μάτια, βρέθηκα να παλεύω με τα κύματα και να πασχίζω να βγω στη στεριά, φορώντας ένα λευκό… νυφικό. Είχα ναυαγήσει και έπρεπε να βρω έναν τρόπο για να σώσω τη ζωή μου. Κολύμπησα αρκετά και κατάφερα να φτάσω σε ένα μικρό και έρημο (όπως νόμιζα στην αρχή) νησί.

nauagoi

Μόλις πάτησα τα πόδια μου στη στεριά ένιωσα μια τεράστια ευτυχία να με κατακλύζει. Η χαρά μου, όμως, δεν έμελλε να διαρκέσει πολύ. Λίγο αφότου έδυσε ο ήλιος, πέντε μαύρες, τρομακτικές νυχτερίδες άρχισαν να πετούν γύρω μου και μες στον πανικό μου, άρχισα να τρέχω (φορώντας φυσικά το νυφικό μου). «Μα πού είναι ο γαμπρός;», διερωτώμουν αλλά δεν υπήρχε κάποιος στο νησί για να μου δώσει τις απαντήσεις που ήθελα. Κατάφερα να ξεφύγω από τις νυχτερίδες και να κρυφτώ πίσω από μερικούς βράχους. Τότε ήταν που η γιαγιά μου -η οποία έχει φύγει από τη ζωή εδώ και πολλά χρόνια- εμφανίστηκε μπροστά μου. Δεν μου μιλούσε. Με κοιτούσε με αγάπη σαν να ήθελε να μου πει να μην φοβάμαι, όμως, η σκέψη και μόνο ότι κάποιος νεκρός στεκόταν μπροστά μου, με έκανε να αισθάνομαι έντονο άγχος. Ξαφνικά, όμως, το σκηνικό άλλαξε. Η φουρτουνιασμένη θάλασσα ηρέμησε και άρχισε να επικρατεί νηνεμία. Τότε άκουσα τις φωνές. Νόμιζα πως ήμουν μόνη μου στο νησί, ωστόσο, λίγα μέτρα μακριά μου, βρισκόταν μια παρέα νέων που διασκέδαζε. Αποφάσισα να πλησιάσω τους νέους αυτούς για να ζητήσω βοήθεια. Ωστόσο, καθώς έφτανα κοντά τους, ένιωθα τις δυνάμεις μου να εγκαταλείπουν. Φοβόμουν ότι δε θα τα κατάφερνα ποτέ. Κάθε βήμα γινόταν και πιο δύσκολο μέχρι που… κατέρρευσα. Από το νησί βρέθηκα ξαφνικά σε ένα νοσοκομείο -και μάλιστα γεμάτο ασθενείς!

Πανικοβλήθηκα και ξύπνησα μες στον ιδρώτα. Τι σήμαινε, άραγε, το όνειρο που είδα; Γιατί έπρεπε να μου συμβούν όλα αυτά; Έχοντας αυτά τα ερωτήματα να βασανίζουν το μυαλό μου, στράφηκα στον Ονειροκρίτη. Αποφάσισα, λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας τις απαντήσεις που πήρα, προκειμένου να κατανοήσετε και εσείς ότι σε πολλές περιπτώσεις, τα όνειρα που φαντάζουν αρνητικά και τρομακτικά με την πρώτη «ματιά», μπορεί να «κρύβουν» ένα θετικό μήνυμα.

nufh2

Το γράμμα «Ν» έκρυβε τις απαντήσεις

Μια «ματιά» στο γράμμα «Ν» του Ονειροκρίτη με βοήθησε να λύσω τις απορίες μου. Διότι η αλήθεια είναι πως μπορεί το να δεις στο όνειρό σου ότι είσαι ναυαγός σημαίνει πως σε περιμένουν μερικές δυσκολίες, ωστόσο, αυτό δεν συνεπάγεται πως η ιστορία σου δεν θα έχει -αργά ή γρήγορα- ευτυχισμένο τέλος.

Για παράδειγμα, το να δεις ότι βρίσκεσαι σε ένα μικρό νησάκι που το περιβάλλει θάλασσα είναι καλό σημάδι! Το ίδιο ισχύει και με τους νεκρούς. Κι όμως, αν δεις στον ύπνο σου νεκρό (όπως εγώ τη γιαγιά μου), τότε θα ακούσεις ευχάριστα νέα.

Τι σήμαινε, όμως, το γεγονός ότι εγώ ήμουν ντυμένη νύφη; Όπως διάβασα, αν μια γυναίκα άγαμη δει τον εαυτό της νύφη χωρίς γαμπρό, σημαίνει ότι κάποιος που νόμιζε ότι θα την παντρευτεί, θα την εγκαταλείψει. Σίγουρα τα νέα αυτά δεν ήταν ευχάριστα, όμως, ήξερα πως μάλλον είχε έρθει η ώρα να κάνω μια νέα αρχή όσον αφορά στην ερωτική μου ζωή. Το ήξερα καιρό τώρα και το όνειρο αυτό σήμαινε πολλά για εμένα!

Όσον αφορά στις νυχτερίδες, έμαθα από τον Ονειροκρίτη ότι αν απλώς σε περιτριγυρίζουν χωρίς να σε αγγίζουν, τότε θα διατρέξεις κίνδυνο, αλλά τελικά θα τον υπερβείς! Καλά ήταν τα νέα και σε ό,τι αφορούσε στο νοσοκομείο αφού όπως πληροφορήθηκα, αν δεις ότι βρίσκεσαι μέσα σε νοσοκομείο γεμάτο ασθενείς, τότε θα έχεις καλή υγεία.

ninemia

Το καλύτερο μήνυμα για έμενα, όμως, ήταν η νηνεμία λίγο μετά το ναυάγιο. Διότι, αν κάποιος δει στο όνειρό του θάλασσα λεία και γαλήνια, αυτό σημαίνει ότι η ζωή του είναι ήρεμη. Και ναι, αν επιθυμώ κάτι από την φετινή σεζόν, τότε αυτό είναι να έχω την ηρεμία μου!

Όποια εμπόδια και αν εμφανιστούν στην πορεία μου, θα τα προσπεράσω. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται να κάνω ορισμένες αλλαγές στη ζωή μου προκειμένου να επικρατήσει… νηνεμία και στην καθημερινότητά μου!

Διάβασε επίσης:

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου τη μάνα σου;

Ονειροκρίτης: Είδες στο όνειρό σου λεφτά;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved