Αστρολογική Σχολή «ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ»: Νέοι Κύκλοι Σπουδών

Εδώ υπάρχει μια Άλλη Αστρολογία

Αστρολογική Σχολή «ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ»: Νέοι Κύκλοι Σπουδών

Σε έναν άνετο και ξεχωριστό χώρο, ακριβώς στο Μετρό της Πανόρμου, το ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ λειτουργεί την Αστρολογία ως Τέχνη

Οι καθηγητές της σχολής, Θανάσης Ματσώτας, Γιάννης Ριζόπουλος, Ελίνα Βατικιώτη, Εβίτα Ζαχαριάδου, Χρυσάνθη Καλογέρη, Γιώργος Ματσάγγος, Τίνα Ζαχαριάδου, Μπέλλα Κυδωνάκη, είναι καταξιωμένοι στον χώρο, με δικές τους έρευνες και δεκαετίες διδασκαλίας.

Λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων καθώς και Ερευνητικό τμήμα για προχωρημένους και τελειόφοιτους, στο οποίο γίνονται εξονυχιστικές μελέτες πάνω σε συγκεκριμένα θέματα που έχουν απασχολήσει τον κόσμο, κοσμικά φαινόμενα, ιατρικά θέματα, γεωφυσικά φαινόμενα, ψυχολογία, μετεωρολογία, εγκληματολογία, τέχνη, επιστήμη, ωροσκόπια ανθρώπων που άφησαν το στίγμα τους και πολλά άλλα.

Προτείνονται και διδάσκονται τρόποι προσέγγισης και ερμηνείας, ενώ δίνονται λεπτομερείς σημειώσεις και γίνεται εξάσκηση με οργανωμένο τρόπο, με σκοπό οι ενδιαφερόμενοι να δημιουργήσουν τις δικές τους έρευνες, εμβαθύνοντας στην ποιοτική Αστρολογία και όχι απλά να «κοιτούν» ωροσκόπια.

Επίσης, από τον Ιανουάριο του 2018, ξεκίνησαν τμήματα δύο πολύ ενδιαφερόντων κλάδων αυτοί της Καρμικής Αστρολογίας και του Human Design System, ενώ από Οκτώβριο του 2018 ξεκινά και το τμήμα της Ελληνιστικής.

Επιπλέον λειτουργεί τμήμα Ωριαίας Αστρολογίας καθώς και ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ διαδικτυακά τμήματα για τους εκτός Αθηνών και Ελλάδας ενδιαφερόμενους, με εύχρηστη πλατφόρμα διδασκαλίας.

ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 211,4066855, 210,7511799, 6977918026

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved