Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 10° 24' 21" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΣΕΛΗΝΗ - 01° 51' 57" ΣΚΟΡΠΙΟΣ
ΕΡΜΗΣ - 15° 58' 00" ΤΑΥΡΟΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 25° 42' 19" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 06° 36' 25" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 03° 25' 28" ΤΑΥΡΟΣ
ΚΡΟΝΟΣ - 06° 59' 03" ΙΧΘΥΕΣ
ΟΥΡΑΝΟΣ - 20° 12' 29" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 27° 26' 54" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 00° 09' 19" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 03° 37' 26" ΤΑΥΡΟΣ

Facebook: Πώς διαγράφεται το μέλλον του, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις;

Από την ημερομηνία γέννησής του (4/2/2004) φαίνεται πως τα ψέματα είναι πολύ περισσότερα από τις αλήθειες

Facebook: Πώς διαγράφεται το μέλλον του, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις;

Εδώ και χρόνια, το Facebook έγινε για πολύ κόσμο μια αγαπημένη συνήθεια, ένα είδος διαδικτυακής οικογένειας, όπου τα μέλη της μοιράζονται αλήθειες και ψέματα της ζωής τους. Πάνω από 2 δις χρήστες σε μηνιαία βάση ήταν η τελευταία αποτίμηση της δυναμικής του.

Από την ημερομηνία γέννησής του, ωστόσο, (4/2/2004) φαίνεται πως τα ψέματα είναι πολύ περισσότερα από τις αλήθειες, αφού η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στον Υδροχόο δεν αφήνει και πολλά περιθώρια… παρερμηνείας! Μέσα από το όμορφο επικοινωνιακό περιτύλιγμα του Facebook, τα ψεύτικα προφίλ και οι κάθε λογής απάτες συγκροτούν τον πυρήνα της ύπαρξής του.

Επιπλέον, μυστικές υπηρεσίες και εταιρείες ή ομάδες το χρησιμοποιούν για να κάνουν τη «δουλειά» τους και τα «κοινωνικά πειράματά» τους, σε άγνοια των αθώων και αφελών που πίστεψαν ότι το δικαίωμα της εύκολης και διευρυμένης επικοινωνίας δεν θα είχε και κάποιο σοβαρό αντίτιμο σε μια κοινωνία που εμπορεύεται τα πάντα, ακόμη και «ψυχές ανθρώπων». Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την «αξιοποίηση» των προσωπικών δεδομένων 50 εκ χρηστών από την Cambridge Analytica είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου, επειδή όμως έγινε σε ιδιαίτερο timing είχε τελικά ευδιάκριτες συνέπειες και έπονται περισσότερες.

Συγκεκριμένα, το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με τον Ερμή (στον Αιγόκερω) στον γενέθλιο χάρτη του Facebook, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Έπεται η σύνοδος του Ουρανού με τον γενέθλιο Άρη στον Ταύρο, που είναι ικανή να αλλάξει δραστικά το τοπίο και σε οικονομική διάσταση. Ήδη, η μετοχή του «κατρακυλάει», ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ μετρά απώλειες σε δις και κάποιες μεγάλες εταιρείες έκλεισαν τους λογαριασμούς τους στο δίκτυο, «θορυβημένες» από τις αποκαλύψεις. Είπαμε να κλέβουμε, όχι όμως και να μας πιάνουν…

Ποια θα είναι όμως η συνέχεια;

Κρίνοντας από τις ενδείξεις στα προοδευτικά συστήματα, επίκειται μια πλήρης οικονομική κατάρρευση του Facebook σε 1-2 χρόνια, με τους χρήστες του να… απειλούνται με σύνδρομο στέρησης, αφού «no money, no honey»! Αυτή η εξέλιξη όμως είναι κι εκείνη που θα θέσει τις βάσεις μιας επανεκκίνησης, με τη μόνη βεβαιότητα να έγκειται στο ότι η διάδοχη κατάσταση θα είναι κατά πολύ διαφορετική από αυτό που γνωρίζουν σήμερα οι χρήστες ως Facebook.

Ακόμη βέβαια κι αν αλλάξει όνομα και… ΑΦΜ, εξωραΐζοντας την εικόνα του, η πραγματικότητα είναι μια: Οι διαδικτυακοί γίγαντες της Silicon Valley (Google, Twitter, Facebook) είναι η ανερχόμενη δύναμη της εποχής μας και δεν φείδονται σε πολιτικές χειραγώγησης, όπως εξ άλλου επιτάσσει το σύστημα που τους ανέθρεψε και υπηρετούν πιστά.

Ο Οργουελικός «Μεγάλος Αδελφός» είναι εδώ και όσο πάει δυναμώνει κι άλλο.

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved