Καθαρός ουρανός αστραπές… δεν φοβάται;

Άραγε, τι σημαίνει ο ήλιος ο φωτεινός σε ένα όνειρο

Καθαρός ουρανός αστραπές… δεν φοβάται;

Λένε πως όταν κάτι συμβαίνει στον ύπνο σου, τότε στην πραγματικότητα γίνεται… το ακριβώς αντίθετο. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως τα πράγματα με τα όνειρα δεν είναι πάντα τόσο απλά. Τι γίνεται, για παράδειγμα, όταν κλείνεις τα μάτια σου και βλέπεις μπροστά σου έναν… ηλεκτρολόγο; Άραγε, τι σημαίνει ο ήλιος ο φωτεινός σε ένα όνειρο;

Με τις παραπάνω απορίες ξύπνησα πριν από μερικές ημέρες και προτού βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα, αποφάσισα να ρίξω μια «ματιά» στον ονειροκρίτη. Διότι όσες φορές έχω προσπαθήσει να αναλύσω μόνη μου τα όνειρά μου, συνήθως παθαίνω πανικό, απλούστατα, γιατί καταλήγω σε λάθος συμπεράσματα.

Άνοιξα, λοιπόν, το laptop μου και μπήκα στον Ονειροκρίτη για να απαντήσω στα ερωτήματά μου. Το όνειρό μου με παρέπεμπε στο γράμμα «Η» οπότε η προσοχή μου πήγε κατευθείαν σε αυτό.

Θέλω κάποιον ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει την… καρδιά;

Θέλω, άραγε, έναν… ηλεκτρολόγο να μου αλλάξει την καρδιά; Αυτό ακριβώς διερωτήθηκα, όταν μπήκα στον ονειροκρίτη. Γιατί; Γιατί, όπως διάβασα, αν κάποιος δει στον ύπνο του ηλεκτρολόγο, τότε μια γυναίκα από το περιβάλλον του θα του εκμυστηρευτεί έναν μεγάλο της έρωτα. Ελπίζω, απλώς, αυτός να μην είναι δικός μου!

Καθαρός ουρανός αστραπές… δεν φοβάται;

Και από τον ηλεκτρολόγο πάμε στον ήλιο, διότι όταν τον συνάντησα στον κήπο μου (τον ηλεκτρολόγο φυσικά) ο ουρανός ήταν πεντακάθαρος. Ευτυχώς, δηλαδή, γιατί όπως διάβασα στον Ονειροκρίτη, αν δεις τον ήλιο φωτεινό, σε καθαρό ασυννέφιαστο ουρανό, όλα θα σου πάνε καλά στη ζωή. Με τα σύννεφα, όμως, τα πράγματα δεν είναι αισιόδοξα κι όσο πιο σκούρα φαίνονται, τόσο πιο μεγάλα δεινά ενδέχεται να σου συμβούν.

Ονειρεύομαι και… ηλεκτρίζομαι

Σαν να μην έφταναν όλα, το όνειρό μου είχε και πολύ… ηλεκτρισμό. Τα νέα και εδώ, όμως, ήταν καλά (πολύ καλά θα έλεγα) αφού διάβασα πως ο ηλεκτρισμός στο όνειρο «δείχνει» ερωτική επιτυχία. Για την ακρίβεια, αν στο όνειρό σου αγγίξεις ηλεκτρικό σύρμα και τιναχτείς, τότε θα νιώσεις βαθιά συγκίνηση από ένα… φλογερό έρωτα! Υπάρχουν, βέβαια, και άλλες εκδοχές για τον ηλεκτρισμό, οπότε καλό είναι να τις λάβεις υπόψη σου και να «μελετήσεις» τον Ονειροκρίτη, προτού χαρείς!

Μη σταματάς να ονειρεύεσαι

Τα «Η» δεν έχουν τελειωμό γι’ αυτό φρόντισε να μάθεις όλα όσα σου κρύβουν. Ό,τι και αν δεις, να θυμάσαι πως τα όνειρα είναι όμορφα και «κρύβουν» πολλά μηνύματα. Να εύχεσαι, λοιπόν, να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να φροντίζεις πάντα να καταλήγεις στα σωστά συμπεράσματα. Κάνε, λοιπόν, τη «μελέτη» σου και εμπιστεύσου τον Ονειροκρίτη.

©2011-2023 Astrology.gr - All rights reserved