6/9 Ταξίδι στο χρόνο

Το ιστορικό της ημέρας με αστρολογικό... περιτύλιγμα

Παπασταύρου Λίντα
6/9 Ταξίδι στο χρόνο

από το Γ. Ριζόπουλο και τη Λίντα Παπασταύρου

jude

6 Σεπτεμβρίου 1941: Διατάσσονται όλοι οι Εβραίοι πάνω από 6 χρονών να φορούν σήμα στην αριστερή πλευρά του στήθους τους με το Κίτρινο Αστέρι του Δαυίδ που να αναγράφεται η λέξη "Εβραίος". Επίσης, να μην απομακρύνονται από την περιοχή που έχουν απογραφεί, αν πρώτα δεν πάρουν άδεια από την αστυνομία.

Μπορεί ο Ουρανός, που μόλις είχε μπει στους Διδύμους, να ήταν ο ευφάνταστος εισηγητής του διακριτικού κίτρινου αστεριού, σίγουρα όμως η αγριότητα εκείνης της περιόδου και το ρατσιστικό μένος οφείλουν σχεδόν τα πάντα στα τετράγωνα του αστρικού Κρόνου και του αστρικού Ουρανού με τον τροπικό Πλούτωνα στον Λέοντα.

munich

6 Σεπτεμβρίου 1972: Συνέβη η "Σφαγή του Μονάχου". Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Μονάχου 8 μέλη της παλαιστινιακής τρομοκρατικής οργάνωσης "Μαύρος Σεπτέμβρης" απαγάγουν από το ολυμπιακό χωριό και τελικά σκοτώνουν 11 αθλητές και προπονητές της Ισραηλινής ομάδας.

Ηθικοί αυτουργοί στην πρωτοφανή τραγωδία του Μονάχου με συνολικά 17 θύματα (11 αθλητές και προπονητές, 5 τρομοκράτες και 1 αστυνομικός), ήταν ο Άρης (σε σύνοδο με τον Ήλιο στην Παρθένο) και ο Πλούτωνας (σε σύνοδο με την Δήμητρα στον Ζυγό). Οι δύο «κακοί» του ζωδιακού που η κοινή δράση τους συνδέεται συχνά με τρομοκρατικές ενέργειες, έκαναν μάλιστα μια «κρυφή» σύνοδο, δηλωτική εκτός των άλλων της επικινδυνότητας των νέων «ηθών» που εισήγαγε ο Πλούτωνας στην διεθνή σκηνή με το πέρασμα του από τον Ζυγό. Ο «πόλεμος του τρόμου» που ξέσπασε μετά από εκείνον τον Σεπτέμβρη είχε σαν συνέπεια την ενίσχυση των μυστικών υπηρεσιών και των κρατικών μηχανισμών καταστολής γενικότερα.

hisahito

6 Σεπτεμβρίου 2006: Η 39χρονη -τότε- πριγκίπισσα Kiko της Ιαπωνίας, σύζυγος του πρίγκιπα Akishino γεννά τον πολυπόθητο Hisahito και δίνει τέλος στα προβλήματα της διαδοχής του θρόνου εφόσον μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν μετέωρος λόγω του ότι και οι δύο γιοι του αυτοκράτορα Akihito δεν είχαν κάνει αγόρια.

Στο πραγματικά εντυπωσιακό ωροσκόπιο του Hasihito ξεχωρίζει ο γωνιακός Ποσειδώνας (στον 4ο οίκο) που αρκετά συχνά χαρακτηρίζει τα μέλη μιας βασιλικής οικογένειας. Επιπλέον, ο Δίας στον Σκορπιό και ο Κρόνος στον Λέοντα (επίσης γωνιακοί), ως προσωπικοί δείκτες διασφαλίζουν πως ο διάδοχος του Ιαπωνικού θρόνου όχι μόνον θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών της πατρίδας του αλλά ενδέχεται να κάνει και το κάτι ...παραπάνω! Και βέβαια επειδή στο όλο σχήμα (τ-τετράγωνο στα σταθερά) συμμετέχουν επίσης η Σελήνη, η Δήμητρα αλλά και ο ανατρεπτικός Ουρανό και τα μάτια μας έχουν δει πολλά από τους φιλόδοξους αυτοκράτορες-ιδιαίτερα αν είναι και δημοφιλείς- αυτό είναι ένα σημείο που θέλει περισσότερο ...ψάξιμο.

hasihito
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved