Μήπως η ζήλεια σε τρώει ακόμα και στα όνειρά σου;

Τα συναισθήματα που νιώθεις στην πραγματική ζωή επηρεάζουν τα όνειρά σου

Μήπως η ζήλεια σε τρώει ακόμα και στα όνειρά σου;

Η ζήλεια είναι ένα συνηθισμένο «φαινόμενο» τόσο στη ζωή, όσο και στα… όνειρα. Τι γίνεται, όμως, όταν ζηλεύεις λίγο περισσότερο από το κανονικό, κάθε φορά που κλείνεις τα μάτια; Γιατί, άραγε, γίνεσαι η ζηλιάρα «πρωταγωνίστρια» των ονείρων σου; Μήπως ονειρεύεσαι συχνά το ζηλιάρη σύντροφό σου και ξυπνάς κάθε πρωί νιώθοντας θυμό ή αναστάτωση από όλα όσα είδες τη νύχτα;

Σε πολλές περιπτώσεις, τα συναισθήματα που νιώθεις στην πραγματική ζωή επηρεάζουν τα όνειρά σου. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, αν δεν είσαι άτομο που ζηλεύει συχνά ή δεν έχεις έναν ζηλιάρη σύζυγο, τότε το νόημα των ονείρων σου παίρνει άλλες διστάσεις.

Μια ματιά στον ονειροκρίτη και συγκεκριμένα στο γράμμα «Ζ», θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Να θυμάσαι, όμως, πως είναι σημαντικό να ερμηνεύσεις τα όνειρά σου με βάση τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή την κάθε εποχή.

Γιατί ζηλεύεις τον σύζυγό σου;

Σύμφωνα με τον ονειροκρίτη του Αstrology.gr, μια γυναίκα που ονειρεύεται συχνά ότι ζηλεύει τον άντρα της θα περάσει δύσκολες ώρες από την απερισκεψία της. Ίσως πρέπει να εμπιστεύεσαι περισσότερο τον σύντροφο της ζωή της ή έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσει κάποιες καταστάσεις. Τα πράγματα διαφέρουν για τους άντρες και αυτό διότι, όταν ένας άντρας δει στον ύπνο του ότι ζηλεύει τη γυναίκα του, θα πρέπει να προσέχει τις επαγγελματικές και κοινωνικές του σχέσεις.

Πότε πρέπει να έχεις τα μάτια σου «ανοιχτά»

Στην περίπτωση, βέβαια, που δεν είσαι παντρεμένη, τότε είναι καλό να ξέρεις πως αν δεις ότι ζηλεύεις τον εραστή σου, τότε ενδέχεται να αλλάξεις σύντομα γνώμη για την αφοσίωσή του. Ίσως, λοιπόν, να μην είναι παράλογο το γεγονός ότι αισθάνεσαι έντονη ζήλεια στον ύπνο σου.

zileia 2

Μήπως αισθάνεσαι ανεπαρκής;

Αξίζει, επίσης, να έχεις κατά νου το γεγονός ότι, σε πολλές περιπτώσεις, οι σκηνές ζήλειας που βλέπεις στα όνειρά σου προέρχονται από τις δικές σου ανησυχίες. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι ανεπαρκής και κατά βάθος να πιστεύεις ότι δεν προσφέρεις στη σχέση σου όλα όσα θα έπρεπε. Ενδέχεται, επίσης, να φοβάσαι ότι δεν έχεις τον έλεγχό της και το γεγονός αυτό σου προκαλεί ανασφάλειες. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευτείς τον ονειροκρίτη, προκειμένου να ανακαλύψεις τη σημασία των δικών σου ονείρων.

Μείνε ψύχραιμη, ό,τι και αν δεις!

Ό,τι και αν συμβεί στον ύπνο σου, να θυμάσαι ότι το επόμενο πρωί είναι σημαντικό να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου. Γιατί; Σύμφωνα με μια πρόσφατη επιστημονική έρευνα, το περιεχόμενο των ονείρων σου μπορεί να επηρεάσει την πραγματική σου ζωή και ειδικότερα τις ερωτικές σου σχέσεις! Αυτό σημαίνει πως αν ονειρευτείς ότι ζηλεύεις παράφορα τον καλό σου, στον ύπνο σου, τότε την άλλη μέρα ενδέχεται να ξεσπάσεις επάνω του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved