«Έρωτα μου, έρωτα μου, ήρθες πάλι στα όνειρά μου…»

Τα ερωτικά όνειρα που βλέπεις αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία αναφορικά με το πώς νιώθεις για το σεξ

«Έρωτα μου, έρωτα μου, ήρθες πάλι στα όνειρά μου…»

Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε είσαι μόνη σου αυτό τον καιρό, υπάρχει ένα όνειρο που βλέπεις συχνά, όταν κλείνεις τα μάτια και σε βασανίζει ακόμη και όταν είσαι ξύπνια. Σχετίζεται με τον έρωτα, το πάθος και τη ζήλεια και σε κάνει συχνά να αναρωτιέσαι και να λες: «Μα τι μου συμβαίνει, τέλος πάντων;».

Μην ανησυχείς! Τα ερωτικά όνειρα είναι συχνό «φαινόμενο» και μια ματιά στον ονειροκρίτη θα σε βοηθήσει να λύσεις τις απορίες σου και να δεις πως ακόμη και τα πιο πολύπλοκα, αισθησιακά όνειρα έχουν τις εξηγήσεις τους!

«Ζήλεια μου, ζήλεια μου…»

Αν είσαι ζηλιάρα στη πραγματική σου ζωή, τότε αυτό το όνειρο μπορεί να σε ταράξει και να σε κάνει να ξυπνήσεις με άγχος και νεύρα. Για παράδειγμα, αν ονειρευτείς τον άντρα σου και δεις πως τον ζηλεύεις, τότε πρέπει να ξέρεις πως ενδέχεται να περάσεις δύσκολες ώρες λόγω της απερισκεψίας σου. Βέβαια, αν δεις στον ύπνο σου πως ζηλεύεις τον εραστή σου, τότε να είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά διότι μπορεί να αλλάξεις σύντομα γνώμη για την... αφοσίωσή του! Δεν έχεις άδικο, λοιπόν, που αισθάνεσαι μια ταραχή, όταν νιώθεις παράφορη Ζήλεια, ακόμη και όταν κοιμάσαι. Ο ονειροκρίτης του Astrology σε προειδοποιεί να έχεις το νου σου.



Όνειρα με περιεχόμενο… «άκρως τολμηρό»

Μπορεί να μην το ήξερες, αλλά αξίζεις να μάθεις ότι τα ερωτικά όνειρα που βλέπεις αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία αναφορικά με το πώς νιώθεις για το σεξ και κυρίως, με το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένη από τη σεξουαλική σου ζωή. Δεν είναι παράξενο το γεγονός ότι η πλειονότητα των ανθρώπων βλέπει συχνά ερωτικά όνειρα, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Αν λοιπόν δεις, για παράδειγμα, ένα αισθησιακό όνειρο στο οποίο εμφανίζεσαι να φοράς… ζαρτιέρες και ειδικότερα αν ονειρευτείς πως τις έχασες, τότε αυτό σημαίνει ότι σκέπτεσαι να απατήσεις το ταίρι σου! Το ίδιο περίπου συμβαίνει και με τους άντρες. Αν, λοιπόν, ο καλός σου αποκαλύψει ότι ονειρεύτηκε μια γυναίκα που βγάζει τις ζαρτιέρες της μπροστά του, τότε ενδέχεται να έχει σύντομα μια ερωτική περιπέτεια. Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο ονειροκρίτης!

«Ζέστη και νιώθω σέξι…»

Τα ερωτικά όνειρα μπορούν να είναι από πολύ «ζεστά» έως πολύ -μα πολύ- «καυτά»! Ναι, αισθάνεσαι πως «ανάβεις» κάθε φορά που ονειρεύεσαι τον σύντροφό σου ή τα πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένη και αυτό είναι άκρως φυσιολογικό! Τι σημαίνει, όμως, η αυτή η αίσθηση της ζεστασιάς στα όνειρα; Για να πάρουμε τις απαντήσεις που θέλαμε, στραφήκαμε ξανά στον ονειροκρίτη και μάθαμε πως αν δει κάποιος στον ύπνο του πως αγγίζει κάτι και το αισθάνεσαι ζεστό, αυτό σημαίνει πως ορισμένοι που δε φαντάζεται μπορεί να τον βλάψουν! Αν, βέβαια, αγγίζει κάποιον και είναι ζεστός, τότε ενδέχεται να συνδεθεί μαζί του με μια… βαθιά φιλία.

astro dream 3

«Φταίει ο έρωτας…»

Τέλος, να θυμάσαι πως, αν δεις στο όνειρό σου ότι κάνεις έρωτα με το ταίρι σου ή με κάποιο όμορφο πρόσωπο, τότε θα νιώσεις σύντομα αγάπη και ζεστασιά στη ζωή σου! Ωστόσο, έχε κατά νου πως αν ονειρευτείς ότι κάνεις σεξ με κάποιο άγνωστο άτομο, πρέπει να φροντίσεις να μην κάνεις εύκολα καινούριες γνωριμίες!

Ό,τι κι αν ονειρευτείς, να θυμάσαι πως όλα έχουν την εξήγησή τους. Μια επίσκεψη στον ονειροκρίτη μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις για να έχεις «όνειρα γλυκά και… απονήρευτα»!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved