Αυτό το φαινόμενο θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου, στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Απίστευτο! Είχε να συμβεί από το 1664!

Αυτό το φαινόμενο θα συμβεί στις 21 Δεκεμβρίου, στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο

Το φετινό Χειμερινό Ηλιοστάσιο κρύβει εκπλήξεις!

Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο, όπου η νύχτα είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια από ό,τι η ημέρα, φέτος γίνεται στις 21 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:28 το απόγευμα με την είσοδο του Ήλιου στον Αιγόκερω, λίγες ώρες αφότου και ο Κρόνος επισκέφτηκε το συγκεκριμένο ζώδιο. Ως εδώ, δε σου προκαλεί τίποτα εντύπωση. Κι όμως θα έπρεπε! Κάτι τέτοιο έχει να συμβεί από το 1664!

Τι θα μπορούσε να σημαίνει όμως; Με δεδομένο ότι ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του Αιγόκερω, θέματα του ζωδίου θα έρθουν στο προσκήνιο και θα επηρεάσουν όχι μόνο τους Αιγόκερους (που μεταξύ μας δε θα κακοπάθουν κιόλας, αφού έχουν γαλουχηθεί με αυτές τις αρχές), αλλά και Καρκίνους, Κριούς και Ζυγούς που θα βιώσουν στο πετσί τους τι πάει να πει ασφυκτικό pressing. Η καθιέρωση, η επαγγελματική αποκατάσταση και σταδιοδρομία, η υπακοή στα πρέπει και τους νόμους θα είναι τα κύρια ζητούμενα όλων, άλλων περισσότερο κι άλλων λιγότερο.

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, πληροφοριακά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι σε κυρίαρχη θέση και δηλώνει ένα σκληρό αλλά δίκαιο άτομο, υπομονετικό κι ανθεκτικό άτομο, απέναντι στις δυσκολίες της ζωής.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved