Το τραπεζικό deal του αιώνα-Η αυθαιρεσία εις διπλούν

Το πόρισμα είναι πως ο νέος τραπεζικός κολοσσός θα κάνει
Παπασταύρου Λίντα
Το τραπεζικό deal του αιώνα-Η αυθαιρεσία εις διπλούν

Γράφει ο Karl-Heinz Ottinger

Karl Heinz Ottinger

Το τραπεζικό κόλπο έγινε και άπαντες τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Έτσι στις 29/8/2011γεννήθηκε ένας νέος τραπεζικός κολοσσός ο οποίος θέλει να αναλάβει στρατηγικό ρόλο στην Ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Το Χρηματιστήριο λογικό είναι να πάρει μια μικρή ανάσα αλλά όπως λέει και ο Warren Buffett «ο πιο χαζός λόγος για να αγοράσεις μια μετοχή είναι επειδή ανεβαίνει». Η οικονομική αυτή συγχώνευση μου θυμίζει θεραπεία σε ασθενή σε τελικό στάδιο. Αμφίβολα τα αποτελέσματα...


Alpha_Eurobank

Η παρουσία του Άρη στον 8ο αλλά σε τετράγωνο με τον Κρόνο αλλά και οι 135ο Κρόνου-Ποσειδώνα δίνουν ένα αποτέλεσμα εύθραυστο. Τώρα είναι άξιο απορίας πως κάποιοι τρίβουν τα χέρια τους μιας και είναι πρακτικά ΑΔΥΝΑΤΟΝ να παραμείνουν όλα αυτά τα υποκαταστήματα και οι εργαζόμενοι. Εξάλλου μια τέτοια κίνηση αποσκοπεί σε από κοινού κέρδη μέσω των μειωμένων μισθίων για τα οικήματα που στεγάζουν τα υποκαταστήματα, το προσωπικό κλπ. Είναι αυτονόητο ότι στην Κηφισιά, για παράδειγμα, αποκλείεται να εξυπηρετούν το κοινό 4- 5 υποκαταστήματα της νέας Τράπεζας Alpha – Eurobank. Ένα, ίσως δύο, και βλέπουμε...

Δεν θα μακρηγορήσω απλά θα βάλω κάποιες κρίσιμες εξισώσεις με τις ερμηνείες τους:

Άρης /Apollon (άξονας χρηματιστηριακών αποδόσεων): Άρης /Vulcanus = MC/Ποσειδώνας = Ερμής/Δίας= Δίας /Ουρανός = Πλούτωνας /Poseidon = MC/Κρόνος

Επίδειξη ισχύος. Η αμφισβήτηση του έργου της φήμης και της ικανότητας. Ευγλωττία. Καλή επικοινωνιακή πολιτική. Αναπάντεχα κέρδη. Διανοητικοί και πνευματικοί μετασχηματισμοί και αλλαγές. Η αίσθηση πως πρέπει να γίνει κάτι καθαρά από καθήκον.

MC= Βόρειος Δεσμός / Αφροδίτη= Hades/Zeus = Ήλιος /Ποσειδώνας = AriesPoint / Κρόνος = Ariespoint /Poseidon = Cupido/Vulcanus= Cupido/Apollon:

Μια συνεργασία. Δύσκολες συνθήκες –εμπρησμοί. Παράλυση. Πνευματικές ικανότητες. Εγκατάλειψη. Εξαπάτηση από τους άλλους. Σχέσεις με ανειλικρίνεια. Ομιχλώδεις καταστάσεις. Μεγάλο ταλέντο στην οργάνωση. Επιτυχία ως επιχείρηση.

ASC= AriesPoint / Cupido = Poseidon = Σελήνη /Kronos = Ήλιος/Admetos= Πλούτωνας/Vulcanus:

Το να γίνεις συνέταιρος σε μια συνεργασία ή να έχεις μετοχές (μέτοχος) σε μια εταιρεία. Ελέγχοντας –εποπτεύοντας τους ανώτερους υπαλλήλους ή ακόμα και την ίδια την κυβέρνηση. Αρνούμενος πάσης φύσεως επαφές μα και διευκολύνσεις. Μεγάλες αλλαγές.

Kronos= AriesPoint / Ποσειδώνας = Hades /Admetos:

Διπλωματικό Σώμα. Η εμπλοκή του Διπλωματικού σώματος σε κάποιες ενέργειες. Πολιτικοί-δικαστές και γενικώς άτομα με ισχύ απογοητεύουν με τις πράξεις τους τις προσδοκίες του κοινού. Μεγάλη αμέλεια. Μεγάλη έλλειψη πρώτων υλών. Παράξενες μέθοδοι της κυβέρνησης.

Σελήνη=MC/Ήλιος = Ερμής /Κρόνος = Βόρειος Δεσμός /Κρόνος = Admetos /Poseidon:

Το μυαλό και ο τρόπος λειτουργίας. Προβλήματα σε συνεργασίες με γυναίκες. Αλλαγή και αμετακίνητες πεποιθήσεις.

Το πόρισμα είναι πως ο νέος τραπεζικός κολοσσός θα κάνει τρελά ...κορδελάκια στην κυβέρνηση. Απλά είναι μια συνεργασία ανάγκης η οποία ίσως να έχει άλλες προεκτάσεις με μόνους κερδισμένους τους μεγαλομετόχους. Δεν θα καταφέρει να λύσει τα προβλήματα και την συνολική παθογένεια. Ίσως μετά από 4-5 έτη να μιλάμε για κάτι δυναμικό και προσοδοφόρο.

Όμως το σύνολο του ελληνικού λαού θα πρέπει να θυμάται την φράση του Γκαίτε που λέει: « Το ότι ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου δεν πάει να πει πως έγινε και φίλος σου».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved