Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Αυτή η Πανσέληνος, μου μιλάει!

Τι αποκαλύπτει αυτό το μήνα, η Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους;

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους: Αυτή η Πανσέληνος, μου μιλάει!

Γεμάτο Φεγγάρι, σωστό κέρμα, τον εορταστικό αυτό μήνα, έρχεται για να μας ανεβάσει τη διάθεση και να μας προετοιμάσει για αλλαγές! Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε παλιό, οτιδήποτε το κουβαλάμε περισσότερο από συνήθεια και λιγότερο από καθήκον, αλλά στο τέλος, καταλήγει να είναι μια επιπλέον άχρηστη αποσκευή. Ο Δίδυμος δεν θα σε γεμίσει με θάρρος για να φέρεις τα πάνω κάτω. Θα κάνει κάτι πιο έξυπνο: θα σου αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Το τι είναι πλέον σημαντικό και τι όχι, θα σου γίνει πιο εύκολο όχι μόνο να το ξεχωρίσεις, αλλά και να προσπεράσεις τα ασήμαντα με χαρακτηριστική ευκολία και καθόλου τύψεις!

Τα ζώδια του Αέρα, ετοιμαστείτε να μπλεχτείτε σε πολλά λόγια, πολλές συζητήσεις, που μόνο αν το παρακάνετε, θα σας κουράσουν. Κατά τα άλλα, η διάθεση σας θα γίνει παντελώς ανάλαφρη και παιχνιδιάρα! Είστε σκανδαλωδώς ευνοημένοι από αυτή την Πανσέληνο, μιας και χωρίς να το προσπαθείστε καθόλου, τα πράγματα θα μπαίνουν στην θέση τους, αφήνοντας σας σε μια κατάσταση διαρκούς Νιρβάνας! Ζυγοί κι Υδροχόοι, βάλτε στην άκρη τα "μη" και τα "πρέπει" (έστω και για λίγες μερούλες) και κοιτάξτε να βρείτε τρόπους να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν!

Τα ζώδια της Φωτιάς, μπορείτε να προβείτε σε όποιες αλλαγές έχετε στο νου σας, αλλά για καιρό τώρα, τις αναβάλατε ή δεν βρίσκατε την κατάλληλη στιγμή για να τις κάνετε. Μαντέψτε τι; Η κατάλληλη στιγμή, λέγεται Πανσέληνος στους Διδύμους και οργανωθείτε για να την εκμεταλλευτείτε! Παράλληλα όμως με ότι πάτε να κάνετε, μην χάσετε το βασικό νόημα: είναι πιο εύκολο να αλλάξετε εσείς οπτική γωνία, παρά τον κόσμο. Και να μην αμελήσω να σας πω και το πιο βασικό: διασκεδάστε, χαλαρώστε, ελάτε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μιλήστε. Μιλήστε με τις ώρες και φέρτε τα πράγματα εκεί που θέλετε.

Τα ζώδια της Γης, θα βρείτε επιτέλους την χαμένη αίσθηση του χιούμορ στην μουντή καθημερινότητα σας! Οκ, σας πειράζω λιγάκι, αλλά το νόημα το πιάσατε: Θα αισθανθείτε ότι σηκώνεται ένα βάρος από πάνω σας και θα γυρέψετε κι εσείς να κοινωνικοποιηθείτε με υπέροχη διάθεση! Δεν θα ασχοληθείτε (και μην ασχοληθείτε, για την ακρίβεια) με λεπτομέρειες, αλλά αφεθείτε στην χαλαρότητα της στιγμής!

Τα ζώδια του Νερού, μην ψάξετε να βρείτε κάτι βαθύ κι ουσιαστικό από αυτό το Φεγγάρι. Πάρτε το μήνυμα: είναι εδώ για να δώσει λόγο, δηλαδή να σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να εκφραστείτε και λύσετε κάποια θέματα με τρίτα πρόσωπα, μέσα από μια απαλή κι ανάλαφρη διαδικασία. Δεν θα υπάρξει τίποτα το δραματικό, τίποτα το βαρύ σε αυτήν την Πανσέληνο, ενώ αντιθέτως, η ενέργεια, θα κυλάει όμορφα και δεν έχετε να κάνετε τίποτα περισσότερο, από να την απολαύσετε!

Που θα ξαναβρείτε Φεγγάρι που δεν θα σας φέρει τα μέσα-έξω;!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved