Αν αναζητάς τα πιο φρέσκα καλλυντικά, τότε θα λατρέψεις αυτή την καινοτόμο σειρά!

Η ελληνική εταιρεία The Pionears σου μαθαίνει τι χρειάζεται η επιδερμίδα μας για να λάμψει!

Αν αναζητάς τα πιο φρέσκα καλλυντικά, τότε θα λατρέψεις αυτή την καινοτόμο σειρά!

Τόσο η εσωτερική όσο και η εξωτερική ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική, προκειμένου να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα μας. Προσέχοντας τη διατροφή μας και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, μπορούμε να έχουμε θεαματικά αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα, τροφές όπως η μαύρη σοκολάτα και το τσάι, καθώς και φρούτα όπως το αβοκάντο και το ακτινίδιο μπορεί να έχουν ευεργετικά οφέλη για την επιδερμίδα μας. Δεν αρκεί όμως μόνο να τα καταναλώνουμε… Τώρα μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τα δικά καλλυντικά και να επωφελούμαστε στο έπακρο από τα θρεπτικά συστατικά τους. Πώς ακριβώς;

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι τα καλλυντικά φτιάχνονται σε ειδικά εργαστήρια με τα κατάλληλα μηχανήματα. Παρόλα αυτά, η ελληνική εταιρεία The Pionears έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα και να μας βοηθήσει να φτιάξουμε τα δικά μας αγνά καλλυντικά, εμπλουτισμένα με φρέσκα συστατικά από την κουζίνα του σπιτιού μας!

thepionears

«Δεν ήθελα να δημιουργήσω ένα brand τα καλλυντικά του οποίου θα στέκονται στα ράφια μήνες ή ακόμη και χρόνια. Είναι δυνατόν τα φρέσκα συστατικά να διατηρούν τις δράσεις τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Όχι. Στη σειρά Made By You, θα προσέξετε ό,τι κανένα προϊόν δεν είναι έτοιμο. Κανένα συστατικό δεν σας το δίνουμε εμείς, αλλά σας προτρέπουμε να το προσθέστε εσείς στο προϊόν σας, για το λόγο που μόλις εξήγησα» αναφέρει η Βικτώρια Σόδη, ιδρύτρια της The Pionears.

Με την καινοτόμο και πατενταρισμένη της σειρά Made By You για πρώτη φορά στην ιστορία της κοσμετολογίας κάθε γυναίκα μπορεί να παρασκευάζει σπίτι της σε μόλις δέκα λεπτά ολόφρεσκα καλλυντικά με 100% εγγύηση επιτυχίας!

Η διαδικασία είναι απλή και πολύ δημιουργική! Μάθε περισσότερα παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο.



Γίνε και εσύ ο «χημικός» του εαυτού σου και δημιούργησε το πιο φρέσκο καλλυντικό προϊόν που δοκίμασες ποτέ! Βρες όλα τα kit εδώ και μάθε περισσότερα για τη σειρά εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved