Τι θα κάνεις εάν έχεις ωροσκόπο... φούσκωμα!

Βάλε στη ζωή σου το χρώμα πράσινο!

Τι θα κάνεις εάν έχεις ωροσκόπο... φούσκωμα!

«Αγαπημένο μου astrology.gr, πήρα το θάρρος να σου γράψω χάρη σε ένα πρόβλημα που καλούμαι να αντιμετωπίσω μετά την επιστροφή στη φθινοπωρινή καθημερινότητα. Το πρόβλημα είναι δύο λέξεις: Κατακράτηση υγρών. Η κακή διατροφή του καλοκαιριού, προφανώς είναι ο λόγος. Πώς θα απαλλαχτώ από το “φούσκωμα” αυτό; Πώς θα επιστρέψω γρήγορα και εύκολα στο σώμα που είχα όταν έφυγα για διακοπές;

Μία πιστή Ζυγός με ωροσκόπο... κατακράτηση υγρών!»

Αγαπητή φίλη, ο Ζυγός πέραν του ότι βρίσκεται σε πολύ καλή πλανητική πορεία έχει και τη δυνατότητα να κατακτά τους στόχους που θέτει καθώς τον χαρακτηρίζει αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα σε ό,τι κάνει! Είμαστε εδώ, λοιπόν, να σε βοηθήσουμε με μικρές συμβουλές που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και μαζί με τη δύναμη που σε χαρακτηρίζει, σίγουρα θα επιτύχεις τον στόχο σου!

Βάλε στη ζωή σου το χρώμα πράσινο!

green

Είτε ωμά λαχανικά είτε σε μορφή smoothie, η λύση βρίσκεται στο πράσινο χρώμα! Επίλεξε αυτά που αγαπάς περισσότερο και φρόντισε να τα προσθέσεις στο καθημερινό σου μενού! Θα σε γεμίσουν ενέργεια, θα νιώθεις χορτασμένη και θα σε βοηθήσουν να λάβεις όλα τα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου! Ως γνήσιος Ζυγός ισορρόπησε την ποσότητα λαχανικών – πρωτεΐνης και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και εντυπωσιακά!

Νερό, ο καλύτερός σου φίλος!

water

Το νερό θα πρέπει γίνει προέκταση του χεριού σου. Όπου εσύ και ένα μπουκάλι νερό. Παντού μαζί, 24 ώρες το 24ώρο! Κατανάλωσε όσο περισσότερο μπορείς και για λίγη παραπάνω γεύση βάλε στην καθημερινότητά σου και το πράσινο τσάι. Ο οργανισμός σου θα «καθαρίσει» καθώς το νερό θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου, πράγμα που θα βοηθήσει πολύ τη διαδικασία της διατροφής!

Οι Ζυγοί έχουν διευρυμένες γνώσεις, αλλά αυτό το ήξερες;

agginares

Ξέρω ότι γνωρίζεις πολλά και σου αρέσει να μαθαίνεις και πολλά περισσότερα! Δώσε προσοχή λοιπόν στα παρακάτω καθώς σίγουρα τις τέσσερις τροφές που ακολουθούν μάλλον δεν τις υπολόγιζες ως σύμμαχο αποτοξίνωσης του οργανισμού:

Πικραλίδα: Είναι το ισχυρότερο και καλύτερο φυσικό διουρητικό και αποτελεί ιδανικό μέσο για αποτοξίνωση. Παράλληλα, αποτελεί μία τονωτική «ένεση» για τον οργανισμό σου!
Πράσινο τσάι: Περιέχει πολυφαινόλες που έχουν πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό μας. Έχει διεγερτικές, πεπτικές, διουρητικές και αντιτοξικές ιδιότητες και θα σε βοηθήσει να «ξεφορτωθείς» περιττά κιλά!
Σημύδα: Θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις τις τοξίνες και να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά την κατακράτηση υγρών. Το καλύτερο; Αντιμετωπίζει τα εσωτερικά αίτια που προκαλούν την κυτταρίτιδα!
Αγκινάρα: Πέρα από ένα εξαιρετικό λαχανικό, αποτελεί και πολύτιμο σύμμαχο για την υγεία σου. Περιέχει βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο και άλλα θρεπτικά συστατικά που θα σου χαρίσουν ενέργεια, ενώ είναι επίσης γνωστή για τις διουρητικές και αποτοξινωτικές της ιδιότητες.

Ωραία όλα αυτά, θα μου πεις, αλλά πού θα τα βρω όλα μαζί συγκεντρωμένα; Και για αυτό υπάρχει λύση! Ένας μοναδικός, καινοτόμος, εύκολος και φυσικός τρόπος για να τα προσθέσεις στη διατροφή σου είναι το SUPERFOODS® SLIMDETOX!

Περιέχει τις παραπάνω τέσσερις τροφές και η αποτελεσματικότητά του βασίζεται στη σύνθεσή τους! Ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα αποτοξινώσει τον οργανισμό σου και θα προετοιμάσει το σώμα σου για την απώλεια βάρους.

Αγαπητή Ζυγίνα, ευχόμαστε να σε βοηθήσαμε και σύντομα να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς! Και μην ξεχνάτε: Μπορεί να βοηθήσει όλα τα ζώδια! Καλή επιτυχία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved