Tο «μυστικό» για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και φρέσκια!

Η ελληνική εταιρεία The Pionears σου μαθαίνει να παρασκευάσεις τα πιο αγνά καλλυντικά στο σπίτι

Tο «μυστικό» για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και φρέσκια!

Κάθε γυναίκα, ανεξαρτήτως ζωδίου, φροντίζει τον εαυτό της. Υπάρχει όμως κάποιο ξεχωριστό tip για να αναζωογονηθούμε πλήρως και να λάμψουμε φυσικά; Με μία μικρή αναζήτηση, ανακαλύψαμε το «μυστικό» για να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου υγιή και φρέσκια!

Αν αναζητάς πραγματικά φρέσκα καλλυντικά, τα νέα είναι καλά! Η καινοτόμος σειρά Made By You της ελληνικής εταιρείας The Pionears σου δίνει όλα όσα χρειάζεσαι για να παρασκευάσεις κάθε είδους καλλυντικό προϊόν στο σπίτι. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα kit, καθώς και φρέσκα συστατικά που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου. Έτσι, γνωρίζεις λεπτομερώς κάθε ένα από τα συστατικά που περιέχει η κρέμα που θα φτιάξεις, καθώς και τη δράση και τα οφέλη που σου προσφέρει.

Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να δημιουργήσεις το δικό σου καλλυντικό;

Κάθε kit έχει διαφορετική εστίαση και διαφορετική δράση. Μέσα σε αυτό που θα επιλέξεις ανάλογα με την περιοχή που θέλεις να φροντίσεις, θα βρεις μεμονωμένα συστατικά αναμεμειγμένα σε συγκεκριμένη δοσολογία καθώς και τις οδηγίες παρασκευής. Το μόνο που μένει, είναι να προσθέσεις τα φρέσκα συστατικά από την κουζίνα του σπιτιού σου. Στη συνέχεια μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να της χαρίσεις μεταξένια υφή.

Εμείς επιλέξαμε το ένα body butter σώματος για βαθιά ενυδάτωση. Αφού λάβαμε το kit που περιείχε τη φόρμουλα και τις οδηγίες, προχωρήσαμε στην παρασκευή του καλλυντικού μας! Τι κάναμε; Απλώς, προσθέσαμε το έξτρα φρέσκο συστατικό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μαύρη κουβερτούρα! Σε μόλις δέκα λεπτά καταφέραμε να παρασκευάσουμε το δικό μας αρωματικό body butter με υπέροχη υφή.

Αρκεί μία δοκιμή για να γίνεις και εσύ ο «χημικός» του εαυτού σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved