Μάθε τι είδους εραστής ή ερωμένη είσαι σύμφωνα με τον μήνα που γεννήθηκες

Ο μήνας των γενεθλίων σου δείχνει πώς λειτουργείς στη σεξουαλική σου ζωή

Μάθε τι είδους εραστής ή ερωμένη είσαι σύμφωνα με τον μήνα που γεννήθηκες

Μπορεί ο μήνας που γεννήθηκες να δείξει τι είδους εραστής ή ερωμένη είσαι και πώς λειτουργείς στη σεξουαλική σου ζωή; Διάβασε παρακάτω και ίσως βρεις κοινά στοιχεία με τα δικά σου.

Ιανουάριος - Kinky & συντηρητικός/η

Είσαι kinky αλλά και συντηρητικός. Όταν πρωτομπαίνεις σε μια σχέση, προτιμάς τις κλασικές στάσεις και δείχνεις αρκετά συνεσταλμένος έως και ντροπαλός. Με τον καιρό όμως απελευθερώνεσαι και βγάζεις τα «περίεργα» γούστα ή τις πιο κρυφές επιθυμίες σου.

Φεβρουάριος – Προκλητικός/η

Είναι περιπετειώδης, προκλητικός, αλλά ποτέ δε χάνεις τα μυαλά σου με κάποιο πρόσωπο. Δύσκολα δίνεσαι ή δεσμεύεσαι συναισθηματικά και στην πορεία χάνεις το πάθος σου.

Μάρτιος – Αισθησιακός/η

Με το σεξ γίνεσαι ένα με το άλλο πρόσωπο. Είσαι πολύ δοτικός και αισθησιακός και θέλεις μέσω αυτού να πας σε άλλο επίπεδο και τη σχέση. Αποτελεί ένα μαγικό κόσμο που περιλαμβάνει μόνο εσένα και το ταίρι σου.

Απρίλιος – Φλογερός/η

Είσαι φλογερός, με πολύ πάθος και ένταση. Διεκδικητικός, μόλις νιώσεις το «τσίμπημα» πέφτεις κατευθείαν στη φωτιά. Ωστόσο πολύ γρήγορα βαριέσαι και αναζητάς κάτι άλλο που θα σε εξιτάρει.

Μάιος – Ηδυπαθής

Αν γεννήθηκες τον Μάιο, απολαμβάνεις το σεξ με όλο σου το είναι. Αγαπάς τα κεριά, τη μουσική και τα λουλούδια όπως και τις φίνες μυρωδιές. Είσαι ηδυπαθής και λάγνος.

Ιούνιος – Παιχνιδιάρης/α

Σου αρέσει να φλερτάρεις, να ερωτοτροπείς και να ικανοποιείς την περιέργειά σου, με καινούργιες εμπειρίες πάνω στο σεξ. Επίσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σου αρέσει να μιλάς βρώμικα.

Ιούλιος – Συναισθηματικός/η

Έχεις έντονη την ανάγκη της συναισθηματικής σύνδεσης. Μόλις αισθανθείς ασφαλής, θα κάνεις τα πάντα για να ευχαριστήσεις τον/την παρτενέρ σου. Αν κάτι σε ενοχλήσει, ταυτόχρονα κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν μπορείς να λειτουργήσεις.

Αύγουστος – Γενναιόδωρος/η

Κινείσαι μεταξύ δύο άκρων, θα γεννήθηκες Αύγουστο. Ή που θα είσαι ιδιαίτερα εγωιστής και θα κοιτάς μόνο την δική σου ικανοποίηση ή πολύ γενναιόδωρος και περιποιητικός. Και στις δύο όμως περιπτώσεις δε σου αρέσει να σου λένε τι να κάνεις.

Σεπτέμβριος – Αυτοελεγχόμενος/η

Ελέγχεις τα συναισθήματά σου, δεν παθιάζεσαι και θεωρείς το σεξ υπερεκτιμημένο. Σε ακραίες περιπτώσεις το θεωρείς αναγκαίο για τη σωματική ή ψυχική υγεία ή για αναπαραγωγή. Όλα αυτά βέβαια, πριν ερωτευτείς.

Οκτώβριος - Ρομαντικός/η

Φαντάζεσαι ερωτικές και παθιασμένες σκηνές, όταν τα πράγματα όμως σοβαρεύουν, φροντίζεις να κάνεις πίσω για να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Σίγουρα είσαι πιο ρομαντικός και βλέπεις τα πράγματα πολύ πιο ωραιοποιημένα απ’ όσο είναι. Την γλύκα σου την διατηρείς πάντως και στο κρεβάτι.

Νοέμβριος - Σέξι

Καυτός, παθιασμένος και σέξι. Θέλεις τα πάντα από έναν άνθρωπο και τον αποκλειστικό έλεγχο! Παθιασμένος! Ωστόσο είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιήσεις τα πολλά πάθη και τις επιθυμίες σου!

Δεκέμβριος – Διασκεδαστικός/η

Έξυπνος, δημιουργικός, διασκεδαστικός, αν έχεις γεννηθεί τον Δεκεμβρίου η σεξουαλική σου ζωή θέλεις να είναι ενδιαφέρουσα έως περιπετειώδης, με πλούσιες εμπειρίες και άκρως παιχνιδιάρικη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved