Τι δείχνει η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες για την προσωπικότητά σου;

Το ήξερες ότι η ημέρα που γεννήθηκες δίνει κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το χαρακτήρα σου;

Τι δείχνει η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες για την προσωπικότητά σου;

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου, κοίταξε παρακάτω τι δηλώνει η ημέρα της εβδομάδας που γεννήθηκες!

Αν έχεις γεννηθεί την Κυριακή
Η Κυριακή κυβερνάται από τον Ήλιο, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι που γεννήθηκαν αυτή την ημέρα είναι συνήθως δημιουργικοί, λαμπεροί και τολμηροί. Έχουν μεγάλο ταλέντο στα καλλιτεχνικά, είναι περήφανοι, κοινωνικοί, εξωστρεφείς και τους αρέσει να κάνουν καινούργιους φίλους.

Διάβασε επίσης: Τι σημαίνουν τα όνειρά σου αναλόγως με τη μέρα που θα τα δεις

Αν έχεις γεννηθεί τη Δευτέρα
Αν έχεις γεννηθεί τη συγκεκριμένη μέρα, μιας και κυβερνάται από τη Σελήνη, είσαι πιο εσωστρεφής, συνεσταλμένος/η αλλά καλόκαρδος/η και πρόθυμος/η να προσφέρεις στους άλλους, πριν καν να σου ζητηθεί. Νοιάζεσαι πολύ για τους δικούς σου ανθρώπους -τους φίλους σου, τους συγγενείς, τα μέλη της οικογένειάς σου- και δεν είσαι καθόλου εγωιστής.

Αν έχεις γεννηθεί την Τρίτη
Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την Τρίτη έχουν τη στόφα του ηγέτη. Είναι έξυπνοι, με ισχυρό ένστικτο και πάνω απ’ όλα γενναίοι. Επιδεικνύουν μεγάλο θάρρος, ακόμη και σε πράγματα που φοβούνται ή αμφιβάλλουν για την έκβασή τους. Είναι μεγαλόκαρδοι, γενναιόδωροι αλλά μερικές φορές διακρίνονται από έλλειψη υπομονής.

Αν έχεις γεννηθεί την Τετάρτη
Ο Ερμής κυβερνά την Τετάρτη, γι’ αυτό τα άτομα που γεννήθηκαν τη συγκεκριμένη μέρα είναι επικοινωνιακά, εύστροφα και λογικά. Δεν χαρακτηρίζονται από καλλιτεχνικές τάσεις, όμως έχουν έφεση στα μαθηματικά και τις επιστήμες κι οξεία αντίληψη. Είναι καλοί στις δημόσιες σχέσεις, όπως επίσης στο να λύνουν γρίφους και σπαζοκεφαλιές.

Διάβασε επίσης: Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκες για την υγεία σου;

Αν έχεις γεννηθεί την Πέμπτη
Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί Πέμπτη είναι σχεδόν πάντα χαρούμενοι, ενθουσιώδεις και δε χάνουν την αισιοδοξία τους ακόμη και όταν οι περιστάσεις φαίνονται αρνητικές ή δυσάρεστες. Είναι γεμάτοι ζωντάνια και πάθος για ό,τι αγαπούν που μπορεί να τους πάει στην κορυφή ή και στον πάτο. Είναι όμως ο τρόπος που εκφράζουν τον εαυτό τους και την αγάπη τους.

Αν έχεις γεννηθεί την Παρασκευή
Όσοι γεννήθηκαν την Παρασκευή είναι πολύ διαισθητικοί σε ό,τι αφορά στους άλλους ανθρώπους. Έχουν μια ποιότητα και συχνά συγχωρούν, συμπάσχουν και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Ένα ελάττωμά τους είναι η τεμπελιά γι’ αυτό χρειάζονται συχνά ένα κίνητρο για να ενεργοποιηθούν και να βγάλουν την έντονη δημιουργική πλευρά που αναμφισβήτητα έχουν.

Αν έχεις γεννηθεί το Σάββατο
Εσύ που γεννήθηκες Σάββατο, το οποίο κυβερνάται από τον Κρόνο, έχεις μια σοφία ανεξάρτητα από την ηλικία σου. Γενικά, είσαι ήπιων τόνων, πολύ αφοσιωμένος/η, υπεύθυνος/η και εμπνέεις τους γύρω σου. Είσαι τρομερά ντροπαλός/η, εστιάζεις σε ένα πράγμα τη φορά, σου λείπει ο αυθορμητισμός αλλά έχεις πολύ μεγάλη καρδιά.©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved