ΤΕΣΤ: Διάλεξε την εικόνα που σου ταιριάζει και ξεμπλοκάρισε την ενέργειά σου

Βρες πώς θα αποκαταστήσεις την ισορροπία των τσάκρας σου

ΤΕΣΤ: Διάλεξε την εικόνα που σου ταιριάζει και ξεμπλοκάρισε την ενέργειά σου

Εάν έχεις μπει στον πειρασμό να εμβαθύνεις στο ταξίδι της αυτό-ανάπτυξης, είναι πιθανό να έχεις ακούσει για τα τσάκρας που βρίσκονται σε όλο το σώμα σου και σε βοηθούν να μείνεις ισορροπημένος, καθώς και να συνδεθείς με τον πνευματικό σου εαυτό.
Μέσα από αυτό το τεστ μπορείς να βρεις πως να αποκαταστήσεις την ισορροπία των τσάκρας και να καταλάβεις πως να αφήσεις την ενέργεια να ρέει ελεύθερα σε όλο το σώμα σου.

Το παρακάτω κολάζ υπάρχουν 7 εικόνες. Κοίταξέ το προσεκτικά και διάλεξε μία από αυτές. Στη συνέχεια διάβασε την απάντηση που αντιστοιχεί στην επιλογή σου. Προσοχή! Μην διαβάσεις την απάντηση πριν διαλέξεις την εικόνα που προτιμάς.

Η επιλογή των τροφίμων δεν είναι τυχαία και καταναλώνοντάς τα μπορείς να φέρεις το πιθανό μπλοκαρισμένο τσάκρα σου, σε ευθυγράμμιση. Υποσυνείδητα μάλιστα διαλέγεις αυτό που νιώθεις οτι παρουσιάζει πρόβλημα πάνω σου.

2015-09-152
apple-root-chakra-


1.Εάν έχεις επιλέξει το ΜΗΛΟ, δώσε προσοχή στο τσάκρα της ρίζας...

Το τσάκρα της ρίζας βρίσκεται στη βάση της σπονδυλικής στήλης και αντιστοιχεί με τη συχνότητα δόνησης της ασφάλειας, της σταθερότητας και την βασική ανθρώπινη επιβίωση. Ένα υγιές ριζικό τσάκρα σε συνδέει με την οικογένειά σου, την κοινωνία και την παγκόσμια κοινότητα. Εάν η παιδική σου ηλικία, μέχρι τα 7 χρόνια, ήταν δύσκολη και χωρίς αγάπη, τότε αυτό το κατεστραμμένο τσάκρα θα λειτουργήσει πολύ διαφορετικά. Θέματα όπως η συναισθηματική δυσλειτουργία, το άγχος και μια νευρική ανησυχία, θα σε ταλαιπωρούν.
Θα έχεις δυσκολία να αφήσεις ανθρώπους ή στο πως να βάζεις όρια ή θα νιώθεις συναισθήματα ανεπάρκειας. Είναι κατά τη διάρκεια των 0-7 ετών που μαθαίνουμε για το πως σχετιζόμαστε με τα αδέλφια, τους γονείς και την κοινότητα.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

1. Τι πεποιθήσεις κληρονόμησες ή τι έμαθες από την οικογένειά σου;

2. Υπάρχουν μισοτελειωμένες υποθέσεις ανάμεσα σε εσένα και τους γονείς σου;

3. Τι περιοριστικές αντιλήψεις έχεις όσον αφορά την προσωπική επιβίωση και το χρήμα;

4. Έχεις προσωπικά όρια που διατηρείς;

5. Είναι δύσκολο να "συνυπάρξεις" με τους άλλους;

Εξισσορόπηση του τσάκρα της ρίζας σε θέματα αγάπης: "Οι άλλοι θα σου δείξουν με τι θα πρέπει να εργαστείς, αντανακλώντας τα δικά σου συναισθήματα απόρριψης ή άρνησης".

orange-sacral-chakra

2. Εάν έχεις επιλέξει το ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, θα πρέπει να δώσεις σημασία στο τσάκρα του αφαλού...

Το τσάκρα του αφαλού, βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον αφαλό στην κάτω κοιλιακή χώρα και διέπει τη σεξουαλικότητα, τη δημιουργικότητα και τα συναισθήματα. Εκπροσωπείται από το πορτοκαλί χρώμα, το οποίο συσχετίζεται με το να ζεις μια ζωντανή, χαρούμενη ζωή. Όταν αυτό το τσάκρα είναι ισορροπημένο, θα είσαι σε θέση να πας με τη ροή της ζωής, να εκφράζεσαι δημιουργικά, να έχεις μια υγιή σχέση με τον εαυτό σου και τους άλλους και αγάπη/σεβασμό για το σώμα σου.
Αν το τσάκρα είναι μπλοκαρισμένο, φέρνει μαθήματα που πρέπει να μάθεις σε σχέση με την ζήλια, την προδοσία, τον έλεγχο και την εξουσία.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

1. Έχεις εκφράσει την δημιουργικότητά σου;

2. Είσαι άνετος με τη σεξουαλικότητά σου και σε θέση να δέχεσαι στοργή από τους άλλους;

3. Θέλεις να ελέγχεις, ή να δώσεις τη δύναμή σου με αντάλλαγμα να κερδίσεις κάτι;

4. Είσαι εθισμένος στο αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το σεξ, τους ανθρώπους ή κάτι άλλο;

5. Το βρίσκεις δύσκολο να κάνεις χρήματα;

6. Λες αυτά που σκέπτεσαι και εννοείς αυτά που λες;

Εξισσορόπηση του τσάκρα του αφαλού σε θέματα αγάπης: "Οι συναισθηματικές εξαρτήσεις γίνονται κατανοητές, αποδεκτές και τις συγχωρείς εφόσον τις αγαπήσεις».

banana-solar-plexus-chakra-

3. Εάν έχεις επιλέξει την ΜΠΑΝΑΝΑ, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος...

Φωτεινό κίτρινο, το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος βρίσκεται στην περιοχή του στομάχου και χρησιμεύει ως ένα είδος πύλης μεταξύ των κατώτερων και ανώτερων τσάκρα, και ως εκ τούτου, μετατρέπει τις φλογερές, εγωκεντρικές επιθυμίες σου σε μια πιο αρμονική και ισορροπημένη ενέργεια. Σε συνδέει με την ανάγκη να αναλάβεις δράση και είναι η έδρα της αυτοεκτίμησης και έκφρασης της προσωπικής σου δύναμης.
Η αυτό-αξία ξεκινά εδώ. Ένα υγιές τρίτο τσάκρα τιμά τα συναισθήματα, τη ζεστασιά, την πνευματική κατανόηση και χαρίζει αυτοπεποίθηση.

Από την άλλη, το μπλοκάρισμα είναι η αιτία για το φόβο της απόρριψης, για την ευαισθησία στην κριτική, την ανάγκη να ασκήσεις εξουσία πάνω σε άλλους, το να είσαι απαιτητικός και να κατηγορείς, την κριτική στάση, την αίσθηση της έλλειψης της αναγνώρισης, της χαμηλής ενέργειας και την σύγχυση πάνω στο ποια κατεύθυνση να ακολουθήσεις.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

1. Χειραγωγείς παθητικά-επιθετικά τους άλλους για να περάσεις το δικό σου;

2. Αισθάνεσαι σαν θύμα;

3. Φοβάσαι την αλλαγή;

4. Τι σε κάνει αδύναμο να επιβληθείς και γιατί;

5. Διατηρείς την ακεραιότητα σου, ακολουθώντας ό, τι λες;

6. Σέβεσαι αρκετά τον εαυτό σου και τους άλλους;

Εξισσορόπηση του τσάκρα του ηλιακού πλέγματος σε θέματα αγάπης: "Ισορροπία μεταξύ της διαίσθησης και της διάνοιας."

chocolate-heart-chakra

4. Εάν έχεις επιλέξει την ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ/ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ, δώσε προσοχή στο τσάκρα της καρδιάς...

Βρίσκεται στο κέντρο του θώρακα και αντιπροσωπεύει την ανανέωση και την υπέρβαση του συναισθηματικού πόνου μέσα από την αίσθηση της στοργικής καλοσύνης προς τον εαυτό σου και τους άλλους. Είναι εδώ όπου παρουσιάζονται πολλές ανισορροπίες, επειδή οι καρδιές μας φέρουν πολύ βάρος από το παρελθόν με πόνο και συναισθηματικές ουλές.
Όταν το τσάκρα της καρδιάς είναι ανοιχτό, είσαι σε θέση να συγχωρήσεις, τα πνευμόνια σου είναι καθαρά και το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι υγιές. Αντιθέτως, μια βαριά πληγωμένη καρδιά είναι αυτή που μεταφέρει τη δυσαρέσκεια και τον θυμό που προέρχονται από συναισθήματα άρνησης, καθώς και ενοχή.

Ένα μπλοκαρισμένο τσάκρα της καρδιάς προκαλεί συναισθήματα μοναξιάς και απελπισίας. Είναι γεγονός όμως οτι, όπως αγαπάς τον εαυτό σου, αγαπάς τους άλλους.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

1. Επιτρέπεις στον εαυτό σου χρόνο μόνο για σένα;

2. Έχεις καταφέρει πραγματικά να συγχωρέσεις τα λάθη σου;

3. Μεταφέρεις θλίψη και συναισθηματικές πληγές στην καρδιά σου που δεν θέλεις να αποδεχτείς και να διαπραγματευτείς;

Εξισσορόπηση του τσάκρα της καρδιάς σε θέματα αγάπης: «Δίνω και λαμβάνω αγάπη άνευ όρων και γνωρίζω ότι η αγάπη μπορεί να θεραπεύσει όλες τις συναισθηματικές πληγές."

blueberry-throat-chakra

5. Εάν έχεις επιλέξει τα ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ, δώσε σημασία στο τσάκρα του λαιμού...

Αυτό το τσάκρα, βρίσκεται στον λαιμό σου και διέπει την ικανότητά σου να μιλάς με ειλικρίνεια και ανοιχτά. Είναι μέσα από αυτό το τσάκρα που εκδηλώνεις τι θέλεις στη ζωή. Ένα υγιές τσάκρα του λαιμού, κάνει τη φωνή σου κρυστάλλινη και να αντηχεί με αλήθεια. Τα λόγια σου, γίνονται μια δημιουργική έκφραση της ειλικρίνειας και της εμπιστοσύνης που νιώθεις μέσα σου.

Μπλοκάρισμα σε αυτό το τσάκρα, υποδηλώνει την δυσκολία να επικοινωνήσεις λόγω... απόκρυψης των συναισθημάτων. Η φωνή γίνεται ασθενής και τα συναισθήματά σου αμφιταλαντευονται ή γίνονται αόριστα.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

1. Εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, έτσι ώστε οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν;

2. Είναι η φωνή σου καθαρή και συντονισμένη, όταν μιλάς;

3. Είσαι καλός ακροατής;

4. Λες ψέματα για να διεκδικήσεις το δίκιο σου;

5. Έχεις καλή αίσθηση του χρόνου και του ρυθμού;

6. Η λογική και η καρδιά σου ακολουθούν αντίθετες κατευθύνσεις;

Εξισσορόπηση του τσάκρα του λαιμού σε θέματα αγάπης:«Επιτρέπω την αλήθεια να μετακινηθεί μέσα μου αβίαστα και να εκφράσω τις σκέψεις μου καθαρά και με ειλικρίνεια".

grapes

6. Εάν έχεις επιλέξει τα ΣΤΑΦΥΛΙΑ, δώσε προσοχή στο τσάκρα του τρίτου Ματιού...

Βρίσκεται ακριβώς στη μέση του μετώπου σου και σε βοηθά να κλείσεις τα φυσικά σου μάτια και η διαίσθηση να γίνει οδηγός σου.
Ένα υγιές τρίτο μάτι, σου δίνει τη δύναμη να αντιληφθείς κάθε αντανάκλαση από τον εξωτερικό κόσμο, ως άμεση πρόσκληση για να την αποδεχθείς ως δική σου, να την θεραπεύσεις και να την αγαπήσεις.

Το μπλοκάρισμα σε αυτό το τσάκρα σε σπρώχνει να γίνεις κάποιος χωρίς φαντασία, αδιάφορος και να έχεις κακή μνήμη.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

1. Εμπιστεύεσαι την διαίσθησή σου;

2. Μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου να πετάξει στα ύψη και να απεικονίσει;

3. Δικαιολογήσε συνεχώς για οτι ενεργείς χωρίς αγάπη;

4. Έχεις "εικόνα" για το τι συμβαίνει σε κάθε κατάσταση;

5. Έχεις δυσκολία συγκέντρωσης;

Εξισσορόπηση του τσάκρα του Τρίτου Ματιού σε θέματα αγάπης: «Καθοδηγούμαι συνδεδεμένος με την θεία παγκόσμια σοφία που ρέει μέσα μου. Βλέπω τον εαυτό μου ως ένα πνευματικό ον εδώ, για να εξυπηρετήσω τη Γη, με το δικό μου μοναδικό μονοπάτι ζωής. "

water-crown-chakra

7. Εάν έχεις επιλέξει το ΝΕΡΟ, θα πρέπει να δώσεις προσοχή στο τσάκρα του στέμματος...

Βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού σου και συνδυάζει το φυσικό σώμα με τον ανώτερο εαυτό σου, που σου επιτρέπει να συνδεθείς πλήρως με την πηγή ενέργειας. Σε ωθεί περαιτέρω σε υψηλότερες σφαίρες, που σε παίρνουν μακριά από τη Γη και σε μια όμορφη, ειρηνική κατάσταση του να είσαι μέσα την Ενότητα του σύμπαντος.
Μπλοκάρισμα σε αυτό το τσάκρα προκαλεί σύγχυση, κατάθλιψη, άνοια, φόβο της επιτυχίας και έλλειψη έμπνευσης.

Οι ερωτήσεις που θα πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου:

1. Μπορείς να αισθανθείς μια ανώτερη δύναμη να διέπει τη ζωή σου;

2. Αισθάνεσαι γεμάτος έμπνευση και ανοιχτός σε νέες ιδέες;

3. Αισθάνεσαι συχνά σύγχυση ή κατάθλιψη;

4. Διαμαρτύρεσαι στο Θεό για τη δυστυχία σου;

Εξισσορόπηση του τσάκρα του στέμματος σε θέματα αγάπης: "Ξέρω τον υψηλότερο εαυτό μου και τον τελικό σκοπό και είμαι Ένα με το σύμπαν και την πηγή ενέργειας. Είμαι Φως".

Διάβασε επίσης: Θεωρία των Χρωμάτων: Ποιό είναι το αγαπημένο μας χρώμα και τι σημαίνει;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved