Το επάγγελμά σου δεν είναι τυχαίο! Κάποιο μάθημα έπρεπε να πάρεις!

Είναι καρμική η δουλειά που κάνεις...

Άννα Ζαμάνη
Το επάγγελμά σου δεν είναι τυχαίο! Κάποιο μάθημα έπρεπε να πάρεις!

Σύμφωνα με την καρμική ερμηνεία, οι επαγγελματικές σου επιλογές ελέγχονται εντελώς από σένα, ακόμα κι αν αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα. Γιατί η επιλογή του επαγγέλματος είναι ένας καρμικός τρόπος να πάρεις μαθήματα για τα λάθη που έγιναν σε μια προηγούμενη ζωή.

Η εργασία δεν είναι πάρα μια πνευματική δοκιμασία στην οποία υποβάλλεσαι, γιατί πρέπει να απελευθερωθείς από το πιθανό κακό κάρμα. Το κάρμα που έχεις συσσωρεύσει, είναι η εμπειρία που συνθέτουν οι επιτυχίες και οι αποτυχίες των προηγούμενων ενσαρκώσεών σου. Αυτήν την εμπειρία χρησιμοποιείς ως θεμέλιο για να επιλέξεις ένα επάγγελμα που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις τα παλιά σου λάθη, με κάποια έννοια. Επιπλέον, η επαγγελματική σου πορεία πρέπει να σε βοηθήσει να αναπτυχθείς σαν προσωπικότητα, γι' αυτό τα μαθήματα που έχεις να πάρεις εμφανίζονται καθημερινά μπροστά σου.


Ας δούμε τι καρμικό μάθημα μπορούν και έχουν να δώσουν μερικά από τα πιο γνωστά επαγγέλματα:

Ένα άτομο του οποίου το επάγγελμα έχει να κάνει με χειρωνακτική εργασία. Τι πρέπει να μάθει; Την υπομονή, την ακρίβεια και τον σωματικό κόπο, γιατί η έλλειψη αυτών των ιδιοτήτων σε μια προηγούμενη ζωή, ίσως το οδήγησε να προσβάλλει και να βλάψει ανθρώπους.

Εάν κάποιος επιλέγει το επάγγελμα του γιατρού ή του φαρμακοποιού, μπορεί σε μια προηγούμενη ζωή να έχει αναμειχθεί –συνειδητά ή μη– σε υπόθεση δηλητηρίασης με τη χρήση κάποιας φαρμακευτικής ουσίας, κι αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μάθει να θεραπεύει τους ανθρώπους σε αυτήν τη ζωή. Το κάρμα του, τον υποχρεώνει να σώσει ανθρώπινες ζωές, δεδομένου ότι ήταν συνεργός σε «δολοφονία» στο παρελθόν.

Επιλέγοντας το επάγγελμα του δικηγόρου, έχουμε ένα άτομο που έχει συσσωρευμένη εμπειρία από προηγούμενες ζωές όσον αφορά τις έννοιες του σωστού, του δικαίου και του αδίκου. Το κάρμα στην παρούσα ζωή του τον υποχρεώνει να χρησιμοποιήσει αυτήν την εμπειρία, αναζητώντας έναν ηγετικό ρόλο που επιζητά την απόδοση δικαιοσύνης, η οποία περιλαμβάνει και την τιμωρία κάποιων, προκειμένου να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Όσον αφορά εκείνους που επιλέγουν την καριέρα ενός συγγραφέα ή δημοσιογράφου, πρόκειται για άτομα που ήταν θύματα χειραγώγησης αμέτρητες φορές σε προηγούμενη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην παρούσα ζωή, το κάρμα τους υπαγορεύει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την ομιλία και την έκφρασή τους, χωρίς να χειρίζονται τους άλλους.

Όποιος ανήκει στην κατηγορία του μουσικού, ηθοποιού, σχεδιαστή και γενικότερα καλλιτέχνη, πρέπει να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το χρώμα και τον ήχο, έτσι ώστε να οικοδομήσει μια δημιουργική ενέργεια γύρω του. Σε μια προηγούμενη ζωή, αυτός ο τύπος των ανθρώπων, είχε προβλήματα με το «Εγώ».

Αν κάποιος είναι εκπαιδευτικός ή ψυχολόγος, έχει επίσης αποκτήσει εμπειρία από προηγούμενες ζωές και έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο σοφίας που πρέπει να μοιραστεί την εμπειρία του και να διδάξει τους άλλους. Το καρμικό έργο των δασκάλων και των ψυχολόγων είναι να παράσχουν τη συμπόνια, την αγάπη, την κατανόηση και την υποστήριξη σε άλλους ανθρώπους.

Στην κατηγορία του αρχιτέκτονα και του μηχανικού, είναι εκείνος που πρέπει να μάθει πώς να ολοκληρώσει τις εργασίες που έχει ξεκινήσει, επειδή ποτέ δεν το είχε πράξει σε προηγούμενες ζωές. Επίσης κάποιος που ασχολείται σε αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να μάθει πώς να τηρεί τις προθεσμίες.

Αν το επάγγελμα που επιλέγει κάποιος είναι στην αεροπορία, στο στρατό και το ναυτικό, πιθανόν να είχε επιζήσει μέσα από πολλές καταστροφές σε μια προηγούμενη ζωή. Σε αυτήν εδώ, θα πρέπει να μάθει πώς να ζει με το φόβο του θανάτου, αναλαμβάνοντας την αντιμετώπιση κινδύνων. Συχνά είναι η φιλοδοξία που καθοδηγεί τους ανθρώπους σε αυτά τα είδη των επαγγελμάτων.

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι δεν κάνεις μια τυχαία εργασία, ιδίως όταν αισθάνεσαι μια ισχυρή έλξη για αυτήν. Τις περισσότερες φορές, η έλξη αυτή αφορά ένα παλιό θέμα από μια προηγούμενή σου ζωή που έρχεται στην επιφάνεια, έτσι ώστε να μπορείς είτε να κρατήσεις την ενέργειά του για να υπερέχεις σε αυτή τη ζωή είτε να το λειτουργήσεις κάποια άλλη στιγμή, όταν πραγματικά θα είσαι έτοιμος. Αν, για παράδειγμα, ήσουν γιατρός σε μια προηγούμενη ζωή, μπορεί σε αυτή τη ζωή πάλι να είσαι γιατρός ή, από την άλλη, μπορεί να μην το εξασκήσεις ποτέ, αλλά να μελετήσεις το ιατρικό πεδίο και να το λειτουργείς ως χόμπι, γιατί υποσυνείδητα "το κατέχεις" ήδη από μια παρελθοντική ενσάρκωση.

Από σήμερα, λοιπόν, αναρωτήσου αν το επάγγελμά σου είναι αυτό που κατά βάθος επιθυμείς και αν όχι, χρησιμοποίησε αυτές τις πληροφορίες προς όφελός σου, ώστε να επιλέξεις το επάγγελμα που μιλά στην ψυχή σου.

*Η φωτογραφία είναι φτιαγμένη με ΑΙ

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved