Τι δείχνουν για σένα τα δαχτυλίδια που φοράς;

Τι δείχνουν για σένα και τη ζωή σου τα δαχτυλίδια που φοράς στα δάχτυλά σου;

Τι δείχνουν για σένα τα δαχτυλίδια που φοράς;

Στο παρόν άρθρο θα διαβάσεις κάποια συμπεράσματα που προέκυψαν από μια συνδυασμένη μελέτη χειρομαντίας, αστρολογίας και Φενγκ Σούι και αναφέρεται στις βαθύτερες ενέργειες και έννοιες που εκπέμπονται όταν επιλέγουμε να φορέσουμε ένα ή περισσότερα δαχτυλίδια. Παρουσιάζονται συνοπτικά τα κυριότερα συμπεράσματα της έρευνας, καθώς και μια πιο λεπτομερής επεξήγηση για το τι δηλώνει η προτίμησή μας να φοράμε τα δακτυλίδια σε συγκεκριμένα δάχτυλα.

Βέβαια, όταν τοποθετείς ένα δαχτυλίδι σε ένα δάχτυλο, συχνά παραμένει στο ίδιο για πολλά χρόνια, μερικές φορές μάλιστα για όσο ζεις. Η επιλογή σου γίνεται κυρίως με βάση τη διαίσθησή σου και τη γοητεία που σου ασκεί το συγκεκριμένο δαχτυλίδι. Οπότε, διάβασε τα παρακάτω περισσότερο σαν ένα οδηγό, ο οποίος δεν έχει σκοπό να υποκαταστήσει τη διαίσθησή σου, αλλά περισσότερο δίνει πληροφορίες, για την ενίσχυση και την εμβάθυνση σε αυτό που η καρδιά σου ξέρει ήδη.

Γενικά η μελέτη έδειξε:

- Φορώντας ένα δαχτυλίδι, στέλνεις μηνύματα προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις αλλά και προς όλον τον κόσμο

- Η τοποθέτηση ενός δακτυλιδιού σε οποιοδήποτε δάχτυλο μπορεί να θεωρηθεί ως ένα είδος φίλτρου

- Κάθε χέρι έχει διαφορετική σημασία:
• Το αριστερό χέρι είναι το yin, το δεκτικό-παθητικό χέρι, με το οποίο λαμβάνουμε την ενέργεια
• Το δεξί χέρι είναι το yang, το ενεργό χέρι, με το οποίο δίνουμε ενέργεια
• Και οι δύο πλευρές είναι εξίσου απαραίτητες για την ευημερία μας.

- Τα δαχτυλίδια στο δεξί χέρι δείχνουν επιθυμία για έλεγχο της ζωής και των πράξεων σου.

- Τα δαχτυλίδια στο αριστερό χέρι συμβολίζουν τις πεποιθήσεις, την δημιουργικότητα και τις κλίσεις σου.

- Κάθε δάκτυλο έχει ορισμένα εγγενή χαρακτηριστικά που το δαχτυλίδι είτε θα ενισχύσει, είτε θα μειώσει.

- Ένα δαχτυλίδι σε συγκεκριμένο δάχτυλο τονίζει τη βούλησή μας να αυξήσουμε την ενέργεια που συνδέεται με αυτό δάχτυλο.

Τα Δάχτυλα

Κάθε δάχτυλο έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές δυνατότητες και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση της υπερφόρτωσής τους με την τοποθέτηση των δακτυλιδιών. Οι επιπτώσεις μπορεί να είναι ασήμαντες στην αρχή, αλλά για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να γίνουν σοβαρές.

Ο αντίχειρας

Ο αντίχειρας είναι πολύ σημαντικό δάχτυλο, διότι αντιπροσωπεύει την ποιότητα και τη δύναμη της θέλησης, τόσο σε προσωπικό όσο και σε γενικό επίπεδο. Όλοι χρειαζόμαστε αυτή την ποιότητα, αλλά ο αντίχειρας, ούτως ή άλλως, τονίζεται στο χέρι από την ίδια τη φύση της ανατομίας μας, οπότε δεν θα ήταν συνετό για ένα άτομο να επιδιώκει την έμφαση στην ποιότητα της βούλησης, εκτός από μια προσωρινή βάση. Τα δαχτυλίδια στον αντίχειρα, επίσης, προειδοποιούν να είμαστε προσεκτικοί και σε ό, τι αφορά τυχόν αλλαγές που συμβαίνουν στο χρόνο που τα φοράμε.

Ο δείκτης

Κάθε έμφαση στον δείκτη θα τείνει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της ηγεσίας, της εκτελεστικής ικανότητας, της φιλοδοξίας και της αυτοπεποίθησης. Το άτομο που διαλέγει δαχτυλίδια για τον δείκτη, οδηγείται να θέσει τον εαυτό του σε έναν εκτελεστικό ρόλο, συχνά παρά τη θέλησή του. Η δύναμη και φιλοδοξία υπερτονίζονται, καθώς και η ανάγκη να κλιμακωθεί το εγώ μας και να αποκτήσουμε δύναμη και αντοχή. Επειδή, συνδέεται με ηγετικές ικανότητες και φιλοδοξίες δαχτυλίδια στο δείκτη τους φορούν βασιλιάδες, ιερείς, θεραπευτές, γιατί πιστεύεται ότι αυτό το δάχτυλο έχει ιδιαίτερη δύναμη. Με τον ίδιο τρόπο ο καθένας μπορεί να τονίσει την δική του εξουσία.

Διάβασε επίσης: Η αρχαία τέχνη της χειρομαντείας

Το μεσαίο δάχτυλο

Το μεσαίο δάχτυλο ονομάζεται «δάχτυλο του Κρόνου» κι εδώ βρίσκουμε τις ιδιότητες που αφορούν το ανθρώπινο δίκαιο και τη δικαιοσύνη. Επίσης τονίζει την αίσθηση του τι είναι σωστό και τι λάθος, σε κάθε δεδομένη κατάσταση. Άλλες ιδιότητες που σχετίζονται με τον Κρόνο είναι μια κάποια τάση προς την ενδοσκόπηση, τη μυστικότητα και τον υλισμό.
Είναι το ψηλότερο δάχτυλο και είναι συνδεδεμένο με το στόχο μας στη ζωή. Δεδομένου επίσης ότι είναι στο κέντρο του χεριού, αντιπροσωπεύει την ταυτότητά μας και τα πράγματα που είναι πιο σημαντικά για εμάς. Όσοι φορούν ένα δαχτυλίδι στο μεσαίο δάχτυλό τους, συχνά θέλουν να είναι το κέντρο της προσοχής.
Όμως είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου, ότι παλιότερα, ήταν το μόνο δάκτυλο που δεν φοράγαμε δαχτυλίδι. Δεν ξέρουμε ακριβώς το λόγο αυτής της εξαίρεσης, αλλά μια εξήγηση ίσως δίνεται από τις μαρτυρίες των παλιών χειρομαντών: πίστευαν ότι ο μέσος δάχτυλος είναι ο «γιατρός» του σώματος και συνδέεται με σημαντικά όργανα, όπως το συκώτι και το έντερο. Πιθανόν λοιπόν, να προτιμούσαν να μην επιβαρύνουν το σημαντικό αυτό δάχτυλο με κοσμήματα για να μη μειώσουν την εξισορροπητική του λειτουργία.

Ο παράμεσος

Ο παράμεσος εκπροσωπεί, πάνω απ' όλα, τη δημιουργικότητα. Είναι η δημιουργικότητα στην καλλιτεχνική έκφραση, στη δεξιοτεχνία, αλλά και η δημιουργικότητα σε κάθε προσπάθεια της ζωής. Τονίζει την ενέργεια μέσα στον καθένα μας που δημιουργεί την έκφραση του εαυτού σε κάθε επίπεδο και είναι υποστηρικτική όλων των άλλων ενεργειών, δανείζοντάς τους τη χάρη, την ομορφιά και τη συμπόνια.
Φορώντας ένα δαχτυλίδι στον παράμεσο σημαίνει μια σύνδεση με την καρδιά, αφού συνδέεται με μια αρτηρία που κατευθύνεται προς την καρδιά. Είναι συνδεδεμένο με τα συναισθήματα της αγάπης μας. Οποιοδήποτε δαχτυλίδι εδώ αντιπροσωπεύει δέσμευση και υπόσχεση της αιώνιας πίστης προς το πρόσωπο που το έδωσε. Αν το δαχτυλίδι έχει αγοραστεί από εμάς τους ίδιους, υποδεικνύει ότι αγαπάμε τον εαυτό μας, καθώς και ότι πιστεύουμε στα δικά μας ταλέντα.

Το μικρό δάχτυλο

Το μικρό δάχτυλο σχετίζεται με τις δεξιότητες επικοινωνίας μας, όχι μόνο φραστικά, αλλά με κάθε τρόπο.
Ένα δαχτυλίδι σε αυτό το σημείο, είναι ένα σημάδι εξάρτησης τόσο στην εργασία και τις προσωπικές σχέσεις. Είναι ένα σύμβολο των σχέσεών μας με τους άλλους. Αυτό το δάχτυλο σχετίζεται με τη στάση μας προς τους άλλους, την οικειότητα και τον υλικό κόσμο, αφού προσέχει τα νώτα μας, όπως κάνουν οι φίλοι μας. Εκφράζει, επίσης, τη σχέση που έχει κανείς με τον εαυτό του και τη δική του ελκυστικότητα.

Τέλος, φορώντας ένα δαχτυλίδι, μπορεί να δίνει την όμορφη αίσθηση μιας τιμητικής διάκρισης, αλλά τα πολλά δαχτυλίδια είναι συνήθως ένα σημάδι ότι το άτομο έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και θέλει να προσελκύσει την προσοχή των άλλων.

* Απόκτησε κι εσύ μια καρμική ερμηνεία ωροσκοπίου εδώ

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

* Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved