Τα σπασμένα αντικείμενα φέρνουν κακοτυχία;

Ατυχήματα συμβαίνουν! Ή μήπως δεν είναι τόσο απλό;

Τα σπασμένα αντικείμενα φέρνουν κακοτυχία;

Σπας αντικείμενα, έχεις κακή τύχη ή συχνά ατυχήματα;

Θα σκέφτεσαι βέβαια πως έτσι είναι η ζωή και απλώς πρέπει να δεχτούμε ότι τα ατυχήματα συμβαίνουν, ότι δηλ. μπορεί να βρίσκεσαι σε μια φάση που είσαι απρόσεκτος/η και σπας πράγματα ή κάτι παρόμοιο. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Ξύπνησα ένα πρωί από τον ταχυδρόμο που χτυπούσε το κουδούνι της πόρτας μου, για να παραδώσει ένα δέμα. Αγουροξυπνημένη και αγωνιζομένη να μπω στο παντελόνι μου, κατά λάθος χάλασα το φερμουάρ, ενώ προσπαθούσα να το τραβήξω επάνω. Ο.k, δεν μένω σε αυτό. Λοιπόν, πάω κάτω να πάρω το δέμα. Ήταν κάτι CD που είχα παραγγείλει. Δυστυχώς, εκτός από την παραγγελία που ήταν λάθος, όταν άνοιξα το περιτύλιγμα, και τα 3 CD είχαν ήδη σπάσει. Εντάξει είπα, ούτε σε αυτό, θα σταθώ.
Φτιάχνω ένα φλιτζάνι τσάι και κάθομαι στην πολυθρόνα για να προγραμματίσω το υπόλοιπο της ημέρας μου όταν ξαφνικά το μισό τσάι... χύνεται πάνω στο πουκάμισό μου. MMMMMMMM.
Στη συνέχεια, ενώ σφουγγάριζα, η σφουγγαρίστρα πέφτει πάνω στο τραπέζι παρασύροντας το πιατάκι με τα πρωινά κρουασάν. Κομμάτια και το πιατάκι. Δεν μπορεί, λέω, να συμβαίνουν όλα αυτά.
Πηγαίνοντας να κάνω το συνηθισμένο μακιγιάζ για να πάω στη δουλειά, κατάφερα να μου πέσει ο καθρέφτης του make up. Η πλευρά που έσπασε ήταν αυτή που μεγεθύνει τα καθρεφτιζόμενα είδωλα, την οποία χρησιμοποιώ για να βγάλω τα φρύδια μου ή να βάλω μάσκαρα.

30-10-14 mesa piataki

Και εκεί, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι με συνόδευε μια απίστευτα κακή τύχη εκείνη την ημέρα και να αναβοσβήνει στο πίσω μέρος του μυαλού μου μια παλιά δεισιδαιμονία που λέει "το σπάσιμο ενός καθρέφτη δηλώνει επτά χρόνια κακής τύχης".
Θα πρέπει εδώ να σας ενημερώσω ότι είμαι από τη φύση μου πολύ προσεκτική, έτσι ώστε αυτού του είδους οι καταστάσεις να μου φαίνονται στ' αλήθεια σχεδόν σουρεαλιστικές. Ποιο νόημα λοιπόν μπορεί να έχουν όλα αυτά; Μήπως ότι θα με ακολουθεί όλη την ημέρα μια κακή τύχη – για να μην πω επί 7 χρόνια; Είναι απλά έτσι η ζωή ή συμβαίνει κάτι άλλο;

Καλού-κακού, όφειλα να κάνω την έρευνα μου και να δώσω εξηγήσεις στον εαυτό μου.

Λοιπόν, τα σπασμένα αντικείμενα φέρνουν πάντα κακή τύχη, ακόμη και αυτά που δεν έχουμε πετάξει και μένουν κρυμμένα ή συνηθίζουμε να τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας.

30-10-14 kathrephtis spasmenos

Από τις παλαιότερες πεποιθήσεις είναι πως αν σπάσουμε έναν καθρέφτη, θα έχουμε 7 χρόνια κακή τύχη. Θεωρείται μάλιστα κακός οιωνός, αν κοιτάζαμε το είδωλό μας σε αυτόν πριν σπάσει, και ακόμα χειρότερος, αν δούμε τον εαυτό μας σε ένα από τα σπασμένα κομμάτια του. Θεωρείται, μάλιστα, ότι ο δίδυμος εαυτός μας βρίσκεται στον καθρέφτη, ο οποίος θα σπάσει σε κομμάτια.

**Βρες απαντήσεις στα "πώς" και τα "γιατί" των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, στην Προσωπική Καρμική Ανάλυση**

Υπάρχει όμως λύση και τη βρήκα! Για να εξουδετερώσουμε την κακή τύχη που μας περιμένει για τα επόμενα 7 χρόνια, θα πρέπει να ζωγραφίσουμε κάθε ένα από τα μεγαλύτερα σπασμένα κομμάτια με μαύρη μπογιά ή να τα πλύνουμε στον νεροχύτη πριν τα πετάξουμε στα σκουπίδια.
Επίσης προτείνεται, να πάρουμε όλα τα κομμάτια του καθρέφτη και να τα θάψουμε κάτω από το φως του φεγγαριού ή να συνθλίψουμε τον σπασμένο καθρέφτη σε μικροσκοπικά κομμάτια, έτσι ώστε κανένα από αυτά να μην μπορέσει να κάνει αντανάκλαση σε τίποτα, ποτέ ξανά.
Εάν, την ώρα που σπάει ο καθρέφτης, είμαστε πολύ απασχολημένοι για να μαζέψουμε τα σπασμένα κομμάτια, απλά τα αφήνουμε με τον τρόπο που έπεσαν, επί επτά ώρες (μία για κάθε χρόνο κακής τύχης), και στη συνέχεια τα σκουπίζουμε αμέσως μόλις παρέλθει το διάστημα των 7 ωρών. Η ενέργειά μας αυτή ακυρώνει την πιθανότητα να έχουμε ατυχία τα επόμενα χρόνια.

Γεγονός είναι, πάντως, ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε σπασμένα ή ραγισμένα αντικείμενα. Εάν είμαστε σε θέση να τα διορθώσουμε/φτιάξουμε, ας το κάνουμε, αν όχι, τα πετάμε. Διαφορετικά, διατρέχουμε τον κίνδυνο να μην έχουμε καμία τύχη στην αγάπη ή στη δουλειά και ν' αναρωτιόμαστε γιατί τα πράγματα πάνε καλά για τους άλλους, αλλά όχι για εμάς. Ένας βασικός λόγος για αυτό μπορεί να είναι τα σπασμένα αντικείμενα που έχουν συσσωρευτεί στο σπίτι μας.
Ας μην αναρωτιόμαστε, λοιπόν, γιατί τα πράγματα δεν λειτουργούν, αν πίνουμε καφέ από ένα ραγισμένο ή κατεστραμμένο φλιτζάνι κάθε μέρα και τρώμε από ραγισμένα πιάτα, μόνο και μόνο επειδή θα αισθανθούμε άσχημα πετώντας τα.

Να προσθέσω εδώ ότι καλό επίσης θα είναι να μην κρατάμε παλιά σπασμένα ρολόγια, διότι προσελκύουν την ατυχία στο σπίτι μας.

30-10-2014 mesa roloi

Ένα ρολόι που δεν λειτουργεί, μας κάνει να κολλήσουμε κάπου, όπου δεν μας επιτρέπεται να προχωρήσουμε προς τα εμπρός, δεδομένου ότι δείχνει το λεγόμενο «νεκρό χρόνο». Αν «αγαπάμε» το παλιό ρολόι μας και δε μας κάνει καρδιά να το πετάξουμε, μπορούμε να το τυλίξουμε σε ένα πορφυρό ύφασμα και να το διατηρήσουμε σε ένα σκοτεινό μέρος. Αυτό θα εξουδετερώσει την αρνητική του επίδραση σ' εμάς.

Πάντως, ακόμα κι αν όλα τα παραπάνω είναι δεισιδαιμονίες ή απλοϊκές πεποιθήσεις περί κακής τύχης, είναι στο χέρι μας αν θα τις πιστέψουμε ή αν θα βρούμε τελικά έναν τρόπο να μετατρέψουμε οποιαδήποτε περιοριστική κακοτυχία, σε μια ισχυρή πεποίθηση ότι η τύχη μας είναι απέραντη και η ευλογία μας ατελείωτη.

**Βρες απαντήσεις στα "πώς" και τα "γιατί" των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, στην Προσωπική Καρμική Ανάλυση**

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved