Δώσε σημασία στους ψιθύρους του Σύμπαντος

Μην αδιαφορείς. Αφουγκράσου τα σημάδια του Σύμπαντος. Έχουν κάτι να σου πουν.

Δώσε σημασία στους ψιθύρους του Σύμπαντος

Είναι ένα ηλιόλουστο πρωί. Είσαι στο σπίτι και ετοιμάζεσαι να φύγεις για τη δουλειά ή να πας τα παιδιά στο σχολείο. Παίρνεις τα σκουπίδια και είσαι έτοιμος/η να βγεις. Καθώς φτάνεις στην ντουλάπα για το μπουφάν σου και περνάς από την ομπρελοθήκη, το μπουφάν πιάνει τη λαβή της ομπρέλας σου και την ρίχνει στο πάτωμα με ένα βαρύ γδούπο.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, θα σηκώσεις την ομπρέλα επάνω, θα την ξαναβάλεις στην θέση της, και θα συνεχίσεις την διαδρομή σου προς το αυτοκίνητο. Θα μπεις μέσα, θα βάλεις την ζώνη ασφαλείας και νοητικά θα κάνεις μια σύντομη λίστα για να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις ξεχάσει τίποτα. « Όχι, όλα είναι οκ», σκέφτεσαι, τραβώντας προς τον προορισμό σου, σκεφτόμενος/η την εξέλιξη της μέρας σου.

Τώρα ειλικρινά, πόση έκπληξη μπορεί να νιώσεις, όταν μία ώρα αργότερα αρχίσει να βρέχει... ακριβώς την ώρα που παρκάρεις; Λες: «Γαμώτο! Κανείς δεν μου είπε ότι επρόκειτο να βρέξει σήμερα», ξεχνώντας πάντα το μικρό περιστατικό με την ομπρέλα. Ή ίσως τώρα, με αφορμή την κρύα βροχή που σε μουσκεύει, θυμηθείς το περιστατικό και πεις: «Αν είχα πάρει αυτήν την αναθεματισμένη ομπρέλα!»

Ήταν, λοιπόν, το περιστατικό με την ομπρέλα κάποιου είδους σημάδι; Ήταν ένα μήνυμα από το σύμπαν; Ήταν ο εσώτερος εαυτός σου, που νοιάστηκε για το φυσικό σώμα σου; Ή ήταν απλά μια σύμπτωση –η ομπρέλα πέφτει και η βροχή εμφανίζεται αργότερα– δύο τυχαία γεγονότα που δεν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο; Η απάντηση είναι φαινομενικά απλή...

24-9-2014 mesaggfgf

Είναι αυτό που είναι. Ή μάλλον, από την πλευρά σου, είναι αυτό που έχεις αποφασίσει ότι είναι. Είτε ένα σημάδι, είτε μια σύμπτωση. Απλά, εσύ επιλέγεις. Αν αποφασίσεις ότι γεγονότα, όπως αυτό, είναι απλά τυχαίες συμπτώσεις, τότε είναι συμπτώσεις για σένα, στη δική σου πραγματικότητα. Δεν θα κερδίσεις τίποτα, γιατί πιστεύεις ότι δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσεις.

Εάν, από την άλλη πλευρά, πιστεύεις ότι το περιστατικό της ομπρέλας ήταν ένα σημάδι, το Σύμπαν θα ανταποκριθεί με τρόπους που δεν μπορείς καν να φανταστείς.

Το Σύμπαν στέλνει σημάδια και μηνύματα κάθε μέρα, το δύσκολο πράγμα, όμως, είναι ότι δεν μπορείς να αναγνωρίσεις την καθοδήγηση με την πρώτη. Μπορεί να είναι εντελώς δυσδιάκριτα, ή ακόμα κι αν τα παρατηρήσεις, να τα εκλάβεις απλώς ως μια σύμπτωση. Όμως ακόμη κι αν τα αγνοήσεις, το Σύμπαν θα επιμείνει να γίνει πιο ξεκάθαρο σε ό, τι σου λέει. Θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή φυσικών συμπτωμάτων ή γεγονότων που θα διαδραματιστούν ακριβώς κάτω από την μύτη σου.
Επέτρεψε μου να σου πω μερικούς τρόπους, που το Σύμπαν, σου φανερώνει τα μηνύματα του:

Κάποιες μέρες, το σύμπαν κυριολεκτικά σου φωνάζει, αλλά έχεις απορροφηθεί τόσο από τον μικρόκοσμο σου, που αδυνατείς να το παρατηρήσεις. Το σύμπαν δεν μιλά απευθείας σε εσένα, αλλά το κάνει με λεπτούς τρόπους. Μπορεί να είναι ένας ψίθυρος, ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο, μια αγγελία στην τηλεόραση ή κάτι που προσελκύει την προσοχή σου όπως μια φράση γραμμένη σε τεράστιες διαφημιστικές πινακίδες, κατά μήκος του δρόμου, όταν οδηγάς. Η δουλειά σου είναι να καταλάβεις αυτά τα μηνύματα. Είναι σαφή και ακριβή, αλλά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι σε μια ξένη γλώσσα, όπως σουαχίλι ή καντονέζικα!

24-9-2014 mesaaaaagfgf

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το χρόνο σου, για να ακούσεις και να δεις τα σημάδια. Είναι τόσο απλό. Τα σημάδια είναι παντού, και αυτό είναι πάντα η σωστή απάντηση. Αν π.χ. παρακολουθήσειςμια διαφήμιση στην τηλεόραση για τη φροντίδα των ηλικιωμένων, αυτό είναι πιθανώς ένα μήνυμα από το σύμπαν για να σε κάνει να επικοινωνήσεις με τους γονείς σου, για να ελέγξεις αν είναι εντάξει.

Εάν συνεχίσεις να ακούς, όπου και αν πηγαίνεις, το τραγούδι του Craig David: "I'm walking away from the troubles in my life, I'm walking away to find a better day", το σύμπαν θα μπορούσε ίσως να σου λέει ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσεις, σ' έναν προβληματικό τομέα της ζωής σου. 'Η πάλι σου έχει συμβεί να πετυχαίνεις διαρκώς πολλά κόκκινα φανάρια; Λοιπόν, ίσως το σύμπαν σου λέει να επιβραδύνεις και να οδηγείς πιο προσεκτικά.

24-9-2014 mesaaaaa

Το σύμπαν είναι σαν ένας ραδιοφωνικός σταθμός που εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, για όλη σου τη ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει να μάθεις πώς να συντονιστείς με τις εκπομπές του. Δεν χρειάζεται κανέναν ειδικό εξοπλισμό για να συντονιστείς, απλά να κρατήσεις αυτιά και μάτια ανοικτά για τα μηνύματα. Θα το ξαναπώ. Είναι τόσο απλό.

Έτσι, την επόμενη φορά που η ομπρέλα πέσει κάτω... να την πάρεις μαζί σου. Μπορεί να βρέξει. Ή μπορεί να μην βρέξει. Ίσως άμα πάρεις την ομπρέλα, να αποφύγεις τη βροχή. Δεν έχει σημασία ποιο είναι το αποτέλεσμα. Το θέμα δεν είναι αν το συμβάν με την ομπρέλα είναι ή δεν είναι μια πρόβλεψη βροχής για εκείνη τη μέρα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έχεις ακούσει την εσωτερική φωνή σου και πήρες το μήνυμα. Θα ενισχυθεί με αυτόν τον τρόπο, η σύνδεση με τον εσώτερο εαυτό σου και, πίστεψε με, επιτρέποντας στον εσώτερο εαυτό σου να έχει μια πιο συνειδητή προσοχή, σου ανοίγει την πόρτα για πιο εύκολα και πιο ισχυρά αποτελέσματα. Μπορείς έτσι να προβάλεις τις πιο ισχυρές προθέσεις σου στο σύμπαν, αλλά αν περπατήσεις μέσα στη ζωή με παρωπίδες, ποτέ δεν θα δεις τα υπέροχα πράγματα που το σύμπαν φέρνει σε σένα.

Θυμήσου, είναι πάντα επιλογή σου. Η ζωή μπορεί να είναι γεμάτη συμπτώσεις και τύχη, ή μπορεί να είναι γεμάτη από εκδηλωμένες προθέσεις και μηνύματα που λαμβάνονται. Διάλεξε σωστά.

Διάβασε επίσης:

7 τρόποι για να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου

Τι όνειρα βλέπουμε στις διάφορες φάσεις της Σελήνης;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved