7 τρόποι για να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου

«Όταν θέλεις κάτι όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις» λέει ο Κοέλιο στον Αλχημιστή αλλά και ένα μικρό... σπρώξιμο από σένα δεν βλάπτει!

7 τρόποι για να πραγματοποιηθούν οι ευχές σου

Όλοι μας, είτε πιστεύουμε είτε όχι, έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να κάνει μια ευχή μόλις δει ένα πεφταστέρι στο βραδινό ουρανό. Άλλοι πάλι κουβαλούν μαζί τους ένα λαγοπόδαρο ή οτιδήποτε μπορεί να τους φέρει καλοτυχία. Ας δούμε κάποιους τρόπους που μπορεί να βοηθήσουν να αυξηθούν οι πιθανότητες πραγματοποίησης μιας ευχής, συντονίζοντας καλύτερα την ενέργειά μας με το σύμπαν.

Δεν είναι σίγουρο ότι θα πιάσει αλλά δεν κοστίζει και τίποτα να το δοκιμάσεις!

Fotolia 58776282 Subscription XXL

Έχεις Πακέτο: Πάρε ένα κουτί παπουτσιών ή άλλο, ένα ασημένιο κερί και μια ασημένια κορδέλα. Βάλε στο κουτί κάτι που να συμβολίζει αυτό που επιθυμείς περισσότερο. Για παράδειγμα, αν θες να βρεις δουλειά ή χρήματα, θα μπορούσες να βάλεις κάποια χαρτονομίσματα από τη Monopoly, μια μικρή ατζέντα και μια κούκλα που φοράει ένα ταγιέρ ή κοστούμι. Την νύχτα της Πανσελήνου, μάζεψε τα αντικείμενα μπροστά σου και άναψε το κερί. Συγκεντρώσου στην επιθυμία σου, βάλ' τα στο παράθυρό σου και πες τι εύχεσαι δυνατά. Στη συνέχεια, τοποθέτησέ τα όλα στο κουτί, δέσ' το με την κορδέλα και κρύψ' το σε ένα μέρος που μόνο εσύ θα ξέρεις. Φροντίστε να είναι ασφαλές και να μην το βρει κανείς μέχρι πραγματοποιηθεί η ευχή σου.

Fotolia 51641005 Subscription XL

«Κλέφτης - κλέφτης»: Τον Αύγουστο και όλο το φθινόπωρο αναζήτησε αυτό το φυτό είτε στον κήπο σου είτε στην εξοχή. Πάρε μια βαθιά ανάσα, επικεντρώσου στην επιθυμία σου και φύσηξε τον «κλέφτη» με δύναμη να διασκορπιστεί στην ατμόσφαιρα! Η επιθυμία σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

time11 11

«Τι ώρα είναι;»: Την επόμενη φορά που θα δεις στο ψηφιακό σου ρολόι ή το κινητό την ώρα «11:11» μην ξεχάσεις να κάνεις μια ευχή. Μερικοί υποστηρίζουν ότι αυτός ο αριθμός συμβολίζει την ολότητα της ανθρωπότητας. Προσοχή: μην ρυθμίσεις το ξυπνητήρι σου ή βάλεις ειδοποίηση γιατί δε θα πιάσει. Πρέπει να γίνει τυχαία!

Fotolia 4313350 Subscription XL

Αγάπησε τη γαλοπούλα: Φάε γαλοπούλα πιο συχνά. Όχι μόνο γιατί είναι μεγάλη πηγή πρωτεΐνης, αλλά γιατί έχει κι ένα τυχερό κοκαλάκι συνήθως στο στήθος της! Αφού το βγάλεις ανέπαφο, πλύνε το και άφησέ το να στεγνώσει εντελώς. Ζήτα από ένα φίλο ή μέλος της οικογένειάς σου να κρατήσει το ένα σκέλος του και εσύ το άλλο. Κάνε την ευχή σου και τραβήξτε και οι δυο με δύναμη προς το μέρος σας. Αν, με το που σπάσει, το δικό σου κομμάτι είναι μεγαλύτερο, η ευχή σου θα βγει.

Fotolia 63885858 Subscription XXL

Μάθε Τέχνη κι άστηνε: Υπάρχει μια Ιαπωνική τέχνη που ονομάζεται Origami. Αν διπλώσεις ένα φύλλο χαρτί με συγκεκριμένο τρόπο, μπορείς να φτιάξεις διάφορα αντικείμενα (θυμήσου την βαρκούλα που φτιάχναμε όταν ήμασταν παιδιά). Σύμφωνα με ένα παλιό ιαπωνικό μύθο, αν φτιάξεις χίλιους χάρτινους γερανούς, ένας γερανός θα πραγματοποιήσει την επιθυμία σου.

Fotolia 61006994 Subscription XXL

Γούρι - γούρι: Αν αγαπάς τα κοσμήματα, θα λατρέψεις αυτό το tip. Θα χρειαστείς ένα απλό βραχιόλι-αλυσίδα χρυσή ή ασημένια. Επέλεξε να κρεμάσεις πάνω της αυτά που επιθυμείς περισσότερο. Πχ μια καρδούλα για αγάπη, ένα σπιτάκι, ένα σκυλάκι ή μια γατούλα ή ό, τι συμβολίζει ευημερία, όπως ένα μπουκέτο λουλούδια. Φορέστε βραχιόλι – γούρι μέχρι να πραγματοποιηθεί η επιθυμία σου.

Fotolia 33867993 Subscription XL

Είναι η μέρα σου: Θεωρείς ότι μεγάλωσες πια για να έχεις τούρτα γενεθλίων και κεριά για να σβήσεις; Λάθος! Κάθε ηλικία είναι η ιδανική ηλικία για αυτή την αγαπημένη τελετουργία. Την ημέρα των γενεθλίων σου λοιπόν και μόλις εμφανιστεί μπροστά σου η τούρτα με τα αναμμένα κεράκια, κλείσε τα μάτια σου, κάνε μια ευχή και φύσα δυνατά να σβήσουν όλα μονομιάς! Αργότερα, όταν θα είσαι μόνος/η, γράψε την επιθυμία σου σε ένα κομμάτι χαρτί και μέσα βάλε ένα σπόρο λουλουδιού. Δίπλωσε καλά το χαρτί και φύτεψέ το. Μόλις το λουλούδι αναπτυχθεί, η επιθυμία σου θα γίνει πραγματικότητα.

Τις καλύτερες ευχές μου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved