Ποια ημέρα της εβδομάδας γεννηθήκατε; Τι δείχνει για το χαρακτήρα σας;

Τι πραγματικά σημαίνουν οι επτά ημέρες της εβδομάδας και τι αντιπροσωπεύουν;

Ποια ημέρα της εβδομάδας γεννηθήκατε; Τι δείχνει για το χαρακτήρα σας;

Από τότε που πηγαίναμε στο σχολείο, μας έχουν διδάξει ότι υπάρχουν επτά ημέρες την εβδομάδα αλλά οι περισσότεροι δεν έχουμε ποτέ αναρωτηθεί γιατί μόνον επτά. Γιατί όχι περισσότερες;
Σύμφωνα με την αστρολογία, οι επτά ημέρες της εβδομάδας έχουν ονομαστεί από τους επτά πλανήτες (ο Ήλιος και η Σελήνη δεν είναι πλανήτες, αλλά φώτα). Κάθε ημέρα της εβδομάδας κυβερνάται από έναν άλλο πλανήτη και ο καθένας από αυτούς έχει μια διαφορετική ερμηνεία. Κατά συνέπεια, ο χαρακτήρας ενός ατόμου που γεννήθηκε τη Δευτέρα θα είναι αρκετά διαφορετικός από εκείνον που γεννήθηκε το Σάββατο.


Ας δούμε λοιπόν τι πραγματικά σημαίνουν και τι αντιπροσωπεύουν οι επτά ημέρες της εβδομάδας:

Δευτέρα

Η Δευτέρα κυβερνάται από τη Σελήνη, τη Μητέρα θεά. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε τη Δευτέρα θεωρείται ευαίσθητο και με ευμετάβλητο χαρακτήρα, γνωρίσματα που συνδέονται συχνά με τη Σελήνη. Η Σελήνη στην αστρολογία συμβολίζει επίσης τη θηλυκή αρχή, συνεπώς θεωρείται ότι τα κορίτσια που γεννήθηκαν τη Δευτέρα γίνονται καλές σύζυγοι και μητέρες.

Τρίτη

Η Τρίτη κυβερνάται από τον Άρη, το θεό του πολέμου. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε Τρίτη συνήθως είναι γεμάτο ενέργεια και πάντα σε κίνηση. Έχει μεγάλη ζωντάνια μ' ένα γοητευτικό, αλλά παράλληλα αιχμηρό, εκρηκτικό χαρακτήρα. Μάλιστα, πολλοί πολεμιστές, ήρωες και στρατιώτες γεννήθηκαν αυτή την ημέρα.

Τετάρτη

Η Τετάρτη, κυβερνάται από τον Ερμή, τον αγγελιοφόρο των θεών. Ένα άνθρωπος που γεννήθηκε την Τετάρτη, θεωρείται ότι είναι κάποιος που ανησυχεί και σκέφτεται πολύ, πριν αναλάβει οποιαδήποτε δράση. Το μυαλό του είναι πιο ενεργό, περίεργο και ανοικτό στην επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών. Είναι συνήθως αρκετά πνευματώδης και κατάλληλος για επιχειρήσεις, εμπόριο, επιχειρηματικές συμφωνίες, νέες επαφές και παραγωγή πνευματικού έργου.

18122013 mesa

Πέμπτη

Η Πέμπτη, κυβερνάται από τον Δία, το βασιλιά των θεών. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε την Πέμπτη είναι πολύ πιθανό να ταξιδεύει πολύ. Συχνά μαθαίνει νέα πράγματα, ενώ είναι και πάντα σε σε κίνηση και ετοιμότητα να γνωρίσει νέες περιπέτειες και μέρη. Έχει την τάση να προσελκύει την προσοχή και το σεβασμό, λόγω της αισιοδοξίας και το εύρος της κατανόησής του. Το άτομο που γεννήθηκε κάτω από την επιρροή αυτής της ημέρας, θεωρείται φυσικός ηγέτης και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της κοινωνίας.

Παρασκευή

Η Παρασκευή, κυβερνάται από την Αφροδίτη, θεά της ομορφιάς. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε την Παρασκευή είναι κάποιος που συνήθως κρατά συναισθήματα γεμάτα με αγάπη. Δεν είναι μόνο χορηγός της αγάπης προς τον πλανήτη, αλλά και αρκετά δεκτικός στα συναισθήματα της αγάπης, της ειρήνης, της αρμονίας και της ομορφιάς. Γενικότερα είναι ένας άνθρωπος με μια διάθεση για χαλάρωση και διασκέδαση, που δίνει προσοχή στην εμφάνισή του και στις περιποιήσεις ομορφιάς, ενώ είναι πιο εύκολο να υποκύψει στα πάθη της σάρκας και των σαρκικών επιθυμιών. Συνήθως κάποιος που έχει γεννηθεί Παρασκευή, ασχολείται με την καλλιτεχνία, την αισθητική ή τη διπλωματία.

Σάββατο

Το Σάββατο, κυβερνάται από τον Κρόνο, τον θεό του χρόνου. Ένα πρόσωπο που γεννήθηκε το Σάββατο θεωρείται ότι είναι αρκετά σοβαρό και υπεύθυνο. Δεν παίρνει τα πράγματα ελαφρά και συχνά είναι αρκετά πειθαρχημένο και οργανωμένο με τάση για ενδοσκόπηση, βαθύ διαλογισμό και μοναχική συγκέντρωση στις πιο σημαντικές πτυχές της ύπαρξης. Παράλληλα, είναι λίγο πιο επιρρεπής στη θλίψη και την ανησυχία. Σάββατο γεννιούνται επιστήμονες, φιλόσοφοι, μοναχοί και ασκητές.

Κυριακή

Η Κυριακή, κυβερνάται από τον Ήλιο, θεό της ζωής. Ένας άνθρωπος που γεννήθηκε την Κυριακή συνήθως είναι κάποιος που είναι αρκετά σοφός, λογικός και δίκαιος από τη φύση του. Επίσης, είναι ένα αρκετά ειλικρινές άτομο που προτιμά να είναι ευτυχισμένο από το να παραπονιέται συνεχώς. Γεννήθηκε προικισμένος με θετικότητα, γενναιοδωρία και αγάπη προς τη ζωή.

Έτσι, τώρα που ξέρετε τι αντιπροσωπεύει κάθε ημέρα της εβδομάδας, αφήστε τους πλανήτες να σας αποκαλύψουν τις πτυχές του χαρακτήρα σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved