Νιώθεις αποτυχημένος, αναποτελεσματικός ή είσαι φιλάσθενος; Μάθε γιατί συμβαίνει!

Τι μπορείς να κάνεις και τι να αποφύγεις...

Νιώθεις αποτυχημένος, αναποτελεσματικός ή είσαι φιλάσθενος; Μάθε γιατί συμβαίνει!

Όλο και περισσότερο σήμερα ακούμε να γίνεται λόγος για την ενέργεια. Την ενέργεια της Γης, των φυτών, των ζώων, των ανθρώπων. Ενεργειακές θεραπείες, ενεργειακοί τόποι, αντικείμενα φορτισμένα ενεργειακά είναι πλέον μέρος της ζωής μας.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει, ότι οι άνθρωποι εκτός από ύλη είμαστε και ενέργεια και σαν ενεργειακά όντα συνεχώς αλληλεπιδρούμε ο ένας με τον άλλο.

Η αύρα μας αντιδρά συνεχώς στην αύρα των άλλων. Όταν συναντάμε κάποιον που μας αρέσει, η αύρα μας ανοίγει και επιτρέπει στην αύρα του άλλου να αναμειχθεί μαζί της.

Όταν δύο ερωτευμένοι είναι μαζί, οι αύρες τους δείχνουν συχνά να συνδυάζονται και να σχηματίζουν μια μεγάλη αύρα με έντονα λαμπρά και ζωντανά χρώματα.

Όταν συναντάμε κάποιον που δεν μας αρέσει, οι αύρες απωθούν η μια την άλλη. Σας έχει τύχει να συναντήσετε κάποιον που τον αντιπαθήσατε αμέσως, αν και δεν υπήρχε κανένας λόγος για κάτι τέτοιο; Η αύρα του απωθούσε τη δική σας προειδοποιώντας σας να μείνετε μακριά του.

Ορισμένα άτομα είναι «ψυχικοί βρικόλακες», δηλαδή απομυζούν τη δική σας για να ενισχύσουν τη δική τους. Αν νοιώσατε ποτέ εντελώς αποστραγγισμένοι από ενέργεια ενώ είσαστε με κάποιον το άτομο αυτό ήταν «ψυχικός βρικόλακας» Αυτά τα άτυχα άτομα συνήθως έχουν άκαμπτη νοοτροπία, δεν διαθέτουν ψυχική αντίληψη και τους λείπει η αυτοεκτίμηση. Συνειδητά ή ασυνείδητα απομυζούν ενέργεια από τους άλλους πράγμα που βοηθά τους ίδιους αλλά κάνει όλους τους άλλους να νοιώθουν εξαντλημένοι και εκνευρισμένοι.

Οι σκέψεις μας μπορούν να επηρεάσουν το αιθερικό μας ομοίωμα. Αν κάνουμε συνεχώς αρνητικές και εχθρικές σκέψεις αυτές αποτυπώνονται στο τέλος στην αύρα μας και έχουν επίδραση στην υγεία μας.

Η αύρα ενός υγιούς ατόμου, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες Κίρλιαν λάμπει, κινείται και αλλάζει συνεχώς χρώματα. Αντιθέτως η αύρα ανθρώπων που είναι άρρωστοι μοιάζει με σκοτεινή λίμνη με στάσιμα νερά. Οι αρρώστιες φαίνονται σαν σκούρες κηλίδες ή σαν διακοπές στην κίνηση της αύρας. Οι ενδείξεις αυτές εμφανίζονται πριν το άτομο αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά.

Άτομα που καπνίζουν έχουν μια γκρίζα αύρα. Όταν κόβουν το τσιγάρο σε μερικές εβδομάδες η αύρα τους ξαναβρίσκει την προηγούμενη λαμπρότητα της.

Οι θετικές σκέψεις και πράξεις έχουν αντίστοιχα ευεργετική επίδραση στην υγεία και την ευεξία μας πράγμα που αντικατοπτρίζεται στα θαυμάσια χρώματα που παίρνει το αιθερικό μας ομοίωμα.

Η αύρα φαίνεται να επεκτείνεται σε μέγεθος και τα χρώματα της να γίνονται πιο λαμπερά στο φως του ήλιου, γι αυτό ίσως αισθανόμαστε μεγαλύτερη ζωντάνια και ενεργητικότητα το καλοκαίρι σε σχέση με το χειμώνα.

Όσο πιο ισχυρό είναι το αυρικό μας πεδίο, τόση περισσότερη ενέργεια έχουμε για να κάνουμε αυτά που χρειαζόμαστε και θέλουμε. Όσο πιο δυνατή και υγιής είναι η αύρα μας, τόσο λιγότερες πιθανότητες υπάρχουν να επηρεαζόμαστε από εξωγενείς δυνάμεις.

Aν το αυρικό μας πεδίο είναι αδύναμο, τότε αυτές οι δυνάμεις έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να το παραβιάσουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κουραζόμαστε πιο γρήγορα ή να γινόμαστε υποχείριο των άλλων.

Μια αποδυναμωμένη αύρα μπορεί να κάνει κάποιον να νοιώθει αποτυχημένος, να έχει προβλήματα υγείας ή ακόμα να νοιώθει ότι είναι αναποτελεσματικός σε κάποιες δραστηριότητές του ή γενικά στη ζωή του.

Η αύρα αποδυναμώνεται από:

  • Αρνητικές σκέψεις
  • Ακατάλληλες δραστηριότητες
  • Άγχος
  • Κακή διατροφή
  • Υπερβολική κούραση
  • Έλλειψη φυσικής άσκησης
  • Έλλειψη καθαρού αέρα
  • Τοξικές ουσίες
  • Καπνό, αλκοόλ

Πηγές:

Αura reading for beginners, Richard Webster

How to see and read thw aura, Ted Andrews

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved