Θες να βοηθήσεις την υγεία σου; Αυτόν το κρύσταλλο να επιλέξεις

Είναι η ασπίδα σου!

Άννα Ζαμάνη
Θες να βοηθήσεις την υγεία σου; Αυτόν το κρύσταλλο να επιλέξεις

Οι κρύσταλλοι είναι εξαιρετικά πνευματικά εργαλεία, που μας βοηθούν στο να βελτιώσουμε την ενέργεια μέσα μας και στον χώρο μας, ενώ μας προσφέρουν προστασία, εξέλιξη, ελευθερία και vibes ώστε να αποκτήσουμε αυτά που ποθούμε περισσότερο.

Αν έχεις προβλήματα στην περιοχή του λαιμού σου, υπερθυρεοειδισμό ή υποθυρεοδισμό, τότε ο κρύσταλλος Lapis Lazuli θα σε βοηθήσει αρκετά.

Αν υπέφερες από κάποια ασθένεια και θέλεις να αποκτήσεις και πάλι την καλή σωματική σου κατάσταση, τότε ο Αιματίτης είναι ο κρύσταλλος που σου ταιριάζει, ενώ για επούλωση είναι κατάλληλος ο διάφανος χαλαζίας.

Η Φεγγαρόπετρα θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα αν έχεις κάποια ανισορροπία στις ορμόνες σου ή για την εξισορρόπηση των ορμονών και την ανακούφιση από το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο.

Αν έχεις δερματικές εξάρσεις, δερματίτιδες ή κάποια άλλη ανάλογη πάθηση που αφορά στο δέρμα, τα νύχια ή τα μαλλιά ή θέμα με το νευρικό σου σύστημα, η Αβεντουρίνη είναι ο κατάλληλος κρύσταλος.

Αν έχεις θέμα με το αναπνευστικό σου σύστημα, επίλεξε έναν Λαμπαδορίτη.

Σημαντικό: Θα πρέπει να καθαρίζεις τον κρύσταλλο, τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να τον τοποθετείς μέσα σε αλατισμένο νερό και να τον αφήνεις εκεί τουλάχιστον μία ώρα. Μετά τον ξεπλένεις καλά και τον σκουπίζεις με χαρτί.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved