Το σύμβολο που θα επιλέξεις σου αποκαλύπτει τι άνθρωπος είσαι

Διάλεξε αυτό που σε έλκυσε περισσότερο

Παπασταύρου Λίντα
Το σύμβολο που θα επιλέξεις σου αποκαλύπτει τι άνθρωπος είσαι

Ρίξε μια ματιά στην κεντρική φωτογραφία και διάλεξε την εικόνα που σε ελκύει περισσότερο. Λάβε υπόψη σου τα χρώματα, όσο και τα σχήματα. Αφού επιλέξεις, δες τι αποκαλύπτει για το ποιος/α πραγματικά είσαι!

Εάν επέλεξες το 1ο

Είσαι γενναιόδωρος και με ηθικές αξίες

Θέλεις να είσαι ο/η καλύτερος/η, έχεις μεγάλες φιλοδοξίες και κρατιέσαι σε υψηλό επίπεδο. Δουλεύεις σκληρά, αλλά δεν είσαι εγωιστής. Εργάζεσαι για να κάνεις τη ζωή σου αλλά και τον κόσμο σου καλύτερο. Οι γύρω σου μπορεί να πιστεύουν ότι η επικοινωνία μαζί σου είναι δύσκολη, αλλά δεν έχεις περάσει κι εύκολα. Αγαπάς μέχρι να πληγωθείς, και ακόμη και μετά… συνεχίζεις να αγαπάς. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να εκτιμήσουν πόσο αξίζεις όλα όσα έχεις πετύχει στη ζωή σου..

Εάν επέλεξες το 2ο

Είσαι συναρπαστικό και ειλικρινές άτομο

Είσαι πολύ υπεύθυνος/η και νοιάζεσαι για τους άλλους. Πιστεύεις στην τίμια εργασία και σου είναι εύκολο να αναλάβεις υποχρεώσεις. Έχεις καλό χαρακτήρα. Ο κόσμος σε εμπιστεύεται. Μπορείς να πάρεις πάνω σου αρκετές ευθύνες που σχετίζονται με τη δουλειά. Είσαι εξαιρετικός άνθρωπος, γρήγορος, σκεπτόμενος και ευρηματικός και έχεις πάντα κάτι ενδιαφέρον να πεις.

Εάν επέλεξες το 3ο

Είσαι ευφυής και σκεπτόμενος

Είσαι στοχαστικός, ενώ οι σκέψεις και οι ιδέες σου είναι άφθονες. Σου αρέσει να βγάζεις θεωρίες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου, έτσι ώστε να έχεις εμπεριστατωμένη άποψη. Η αλήθεια είναι ότι σε διακρίνει μια εσωστρέγεια και τα πηγαίνεις καλά μόνο με ανθρώπους που τους αρέσει να μαθαίνουν. Δεν είσαι ποτέ επιφανειακός/η και ξοδεύεις αρκετό χρόνο στο να σκαλίζεις τα πράγματα. Προσπαθείς πάντα να κάνεις το σωστό, ακόμα κι αν η πλειοψηφία της κοινωνίας δε συμβαδίζει με σένα.

Εάν επέλεξες το 4ο

Έχεις ιδιαίτερη αντίληψη και συγκεκριμένη φιλοσοφία ζωής

Είσαι μοναδικός άνθρωπος, με φιλάνθρωπο πνεύμα. Στο πλευρό σου, δεν υπάρχει κανένας, που σου μοιάζει, έστω και λίγο. Είσαι αρκετά διαισθητικός/η, αν και λίγο περίεργος/η, ακόμη και ιδιόρρυθμος/η. Συχνά σε παρεξηγούν και πληγώνεσαι. Χρειάζεσαι προσωπικό χώρο για να αναπτυχθεί η δημιουργικότητά σου. Απαιτείς τον σεβασμό των άλλων. Βλέπεις καθαρά τις σκοτεινές και φωτεινές πλευρές της ζωής και είσαι πολύ συναισθηματικός/η.

Εάν επέλεξες το 5ο

Έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση και έντονη προσωπικότητα

Είσαι πολύ ανεξάρτητος/η. Η κατευθυντήρια αρχή στη ζωή σου είναι: «Θα κάνω ό,τι θέλω με τον δικό μου τρόπο». Εμπιστεύεσαι μόνο τον εαυτό σου. Ξέρεις πώς να παραμείνεις δυνατός/η για σένα και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δεν φοβάσαι να κυνηγήσεις τα όνειρά σου γιατί ξέρεις τι θέλεις και πώς να φτάσεις σε αυτόν τον στόχο. Το μόνο που απαιτείς από τους άλλους είναι ειλικρίνεια, γι' αυτό αντέχεις να ακούς και την πιο σκληρή αλήθεια.

Εάν επέλεξες το 6ο

Είσαι φιλικός/η και ευαίσθητος/η

Χτίζεις εύκολα σχέσεις με ανθρώπους. Έχεις πολλούς φίλους που σου φέρνουν ευτυχία και σου αρέσει να βοηθάς τους πάντες. Έχεις μια ζεστή και λαμπερή αύρα, που κάνει τους άλλους να νιώθουν καλά, όταν είναι κοντά σου. Ο κόσμος αισθάνονται όμορφα με την παρέα σου και κάθε μέρα σκέφτεσαι πώς να γίνεις ακόμα καλύτερος. Είσαι διορατικός/η, ενδιαφέρον/ουσα και ξεχωριστός/η. Χρειάζεσαι αγάπη περισσότερο από οποιονδήποτε στον κόσμο και νοιάζεσαι ακόμα και για αυτούς που δεν σε συμπαθούν.

Εάν επέλεξες το 7ο

Είσαι χαριτωμένος/η και γεμάτος/η ενέργεια

Είσαι ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό άτομο που ξέρει πώς να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Βρίσκεσαι σε αρμονία με το σύμπαν και έχεις αυθορμητισμό και ενθουσιασμό. Είσαι πάντα «μέσα» σε ταξίδια και περιπέτειες, γεμάτος/η εκπλήξεις και μπορείς πραγματικά να επηρεάσεις τους άλλους ανθρώπους. Παραμένεις πάντα πιστός στις αρχές σου, έχεις πολλά ενδιαφέροντα και αν κάτι σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα, ερευνάς διεξοδικά και δεν σταματάς, μέχρι να αποκτήσετε πλήρη γνώση του αντικειμένου.

Εάν επέλεξες το 8ο

Είσαι αισιόδοξος/η και με θετική ενέργεια

Πιστεύεις ότι η ζωή είναι ένα δώρο και προσπαθείς να το αξιοποιήσεις στο έπακρο και να το χρησιμοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Είσαι ένα άτομο που νιώθεις απίστευτα περήφανο για τα επιτεύγματά του και για ό,τι έχει κάνει στη ζωή του. Μοιράζεσαι τις χαρές και τις λύπες με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Έχεις μια πολύ υγιή στάση και βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά, αυτό που λέμε «το ποτήρι μισογεμάτο». Συγχωρείς, μαθαίνεις και βελτιώνεσαι, γνωρίζοντας ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να κρατάς κακίες και μίση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved