Έξι αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξεις, με τη Νέα Σελήνη

Ξεφορτώσου τα γιατί δημιουργούν αρνητικές ενέργειες

Έξι αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξεις, με τη Νέα Σελήνη

Με κάθε Νέα Σελήνη ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να εκμεταλλεύεσαι την ενέργειά της και να απελευθερώνεις το χώρο σου από αντικείμενα που δημιουργούν αρνητικές ενέργειες. Εάν θέλεις να ξεκινήσει κάτι νέο στη ζωή σου και να φτιάξεις ένα σπίτι που είναι ζεστό, άνετο και χαρούμενο, πέταξε αμέσως τα παρακάτω αντικείμενα. Πίστεψέ μας, θα παρατηρήσεις μεγάλη βελτίωση.

Αποξηραμένα Λουλούδια

Τα αποξηραμένα λουλούδια -συμπεριλαμβανομένων και των ποτ πουρί- δημιουργούν κακό feng shui Αυτό συμβαίνει επειδή αντιπροσωπεύουν την στάσιμη ενέργεια. Όταν έχεις στο χώρο σου αποξηραμένα άνθη, ξαναγυρνάς αρκετά συχνά στα παιδικά σου χρόνια ή σε πρώην εραστές/ερωμένες και μελαγχολείς. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ότι δεν έχεις αρκετή ενέργεια ή να είσαι κουρασμένος/η ψυχολογικά ή σωματικά. Αγόρασε ένα φρέσκο μπουκέτο λουλούδια ή -καλύτερα- μια γλάστρα με ένα ανθοφόρο φυτό, που θα τοποθετήσεις στην είσοδο του σπιτιού σου, η οποία θα σου δίνει ζωντάνια σε καθημερινή βάση.

Μαραμένα Φυτά

Τα φυτά συμβολίζουν την ανάπτυξη, αλλά όταν είναι υγιή. Αν τα φυτά μέσα στο σπίτι σου αργοπεθαίνουν ή έχουν ήδη ξεραθεί θα σου δημιουργήσουν προβλήματα όπως το να δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις, να μην έχεις καθόλου ενέργεια στην εργασία σου ή καμία σεξουαλική διάθεση. Πέταξέ τα λοιπόν και αγόρασε καινούργια. Αν δεν έχεις το χρόνο ή την ικανότητα να τα φροντίζεις καθημερινά, να σου πούμε ότι τόσο τα αερόφυτα, όσο και άλλα που αναπτύσσονται κάλλιστα μόνο στο νερό και δεν απαιτούν παρά μόνο την αναπλήρωσή του.

Χαλασμένα Μηχανήματα

Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με το feng shui γνωρίζουν ότι οι ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές αντιπροσωπεύουν τη δύναμη και την εξουσία. Η βλάβη τους ή η υπολειτουργία τους σύντομα θα εμφανιστεί στη ζωή σου με τη μορφή ενός προβλήματος υγείας, μιας αποτυχημένης σχέσης ή μιας άσχημης κατάστασης στην εργασία σου. Είτε θα ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου είτε πηγαίνετέ τον στον πιο κοντινό κάδο ανακύκλωσης. Είναι καλύτερα να αφήσεις ένα κενό στο χώρο από το να υπάρχει μια ελαττωματική τηλεόραση, τοστιέρα ή στερεοφωνικό.

Ληγμένα Φάρμακα

Κρατώντας τα φάρμακα και τα καλλυντικά που έχουν λήξει δεν είναι μόνο επικίνδυνα για την υγεία σου, αν τα χρησιμοποιήσεις κατά λάθος, αλλά και κακά για το σπίτι σου. Τα αντικείμενα αυτά περιέχουν τοξική ενέργεια που σιγά-σιγά σε επηρεάζει και δε σε αφήνει να απελευθερωθείς, να χαλαρώσεις και να ανανεωθείς. Κάνε ένα έλεγχο τώρα στα ράφια, τα ντουλαπάκια ή το φαρμακείο σου και πέταξέ τα! Θα δεις ότι θα έχεις όλο και λιγότερο άγχος και περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

Χαλασμένα τρόφιμα

Τα τρόφιμα συμβολίζουν την ικανότητά σου να δώσεις και να πάρεις αγάπη. Ως εκ τούτου, αν έχεις ένα ψυγείο γεμάτο με χαλασμένα τρόφιμα, τότε ίσως θέσεις ασυναίσθητα σε κίνδυνο τις σχέσεις σου. Να ελέγχεις το ψυγείο σου σε εβδομαδιαία βάση, τσεκάροντας τα ράφια του και τα συρτάρια του. Κάνε το ίδιο και με τα ντουλάπια των τροφίμων. Μην κρατάς τίποτα που δεν είναι πλέον προς κατανάλωση. Θα διαπιστώσεις ότι σε λίγο καιρό θα σου είναι πιο εύκολο να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου.

Φωτογραφίες πρώην αγαπημένων

Ακόμα και αν έχεις καλές σχέσεις με ένα παλιό αγαπημένο σου πρόσωπο, δεν είναι υγιές να έχεις σε περίοπτη θέση τις φωτογραφίες του. Οι φωτογραφίες περιέχουν έντονη ενέργεια κι έχουν ισχυρό αντίκτυπο στο υποσυνείδητό σου. Αν θέλεις να κάνεις χώρο στη ζωή σου για μια άλλη, με διάρκεια, υγιή και γεμάτη αγάπη, σχέση, φύλαξε τις φωτογραφίες του/ης σε ένα κουτί ή βάλ' τες σε ένα άλμπουμ. Αυτόσυμβολίζει την επιθυμία σου για μια νέα αρχή κι είναι ευκολότερο να προσελκύσεις ερωτικά καινούργια άτομα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved