Το μουσικό όργανο που θα διαλέξεις δείχνει τον τρόπο που κάνεις έρωτα

Για να δούμε, τι είδους «μουσική» μπορείς να δημιουργήσεις;

Το μουσικό όργανο που θα διαλέξεις δείχνει τον τρόπο που κάνεις έρωτα

Τα μουσικά όργανα της φωτογραφίας συμβολίζουν τα ανθρώπινα μέλη του αντίθετου φύλου. Επίλεξε ένα από τα τέσσερα, αυτό που σε αγγίζει πιο πολύ και θα σου αποκαλύψει τη σημαντικότερη τεχνική σου στον έρωτα.

Για να δούμε, τι είδους «μουσική» μπορείς να δημιουργήσεις;

1. Αν επέλεξες το βιολί:

Όπως και το βιολί, που απαιτεί μια απαλή αφή, έτσι κι εσύ είσαι ένας ευαίσθητος/η εραστής/ερωμένη που ξέρει πώς να αγγίξει όλα τα σωστά σημεία. Βρίσκεσαι σε αρμονία με τον/η σύντροφό σου και το τι χρειάζεται τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά, και έτσι σαν επιδέξιος/α βιρτουόζος, ταλαντώνεις ντελικάτα τις «χορδές» του, σχεδόν με τρόπο διαισθητικό.

2. Αν επέλεξες το κοντραμπάσο:

Το κοντραμπάσο είναι ένα ισχυρό μουσικό όργανο, είναι μάλιστα το μεγαλύτερο και με τον πιο βαθύ ήχο στην οικογένεια του μουσικού βιολιού. Το ίδιο, λοιπόν, ισχύει και για την προσέγγισή σου στα βάθη της σεξουαλικής οικειότητας: Έχεις έναν κυρίαρχο και επιβλητικό τρόπο να κατέχεις τον/η σύντροφό σου και να τον/ην οδηγείς προς νέα, άγνωστα επίπεδα απόλαυσης.

3. Εάν επέλεξες το σαξόφωνο:

Το παίξιμο του σαξοφώνου ξεχωρίζει για την τρυφερή ερμηνεία και την εντυπωσιακή ικανότητα να παίζεις μελωδικά, απαλά και γεμάτα χάρη σόλο, παράγοντας έναν χαρακτηριστικό ήχο. Μάλιστα, επειδή παίζεται με το στόμα, απαιτεί ιδιαίτερη εξάσκηση στην αναπνοή. Κατά τον ίδιο τρόπο, η ικανότητά σου να χρησιμοποιείς το στόμα σου είναι το δικό σου highlight στη σεξουαλική έκφραση, είτε πρόκειται για ψιθυριστά λόγια στο αφτί του/ης συντρόφου σου είτε για μια αισθησιακή εξερεύνηση στο σώμα του/ης.

4. Αν επέλεξες το φλάουτο:

Το φλάουτο είναι ένα μουσικό όργανο που απαιτεί υπομονή, εντυπωσιακή τεχνική και έλεγχο της αναπνοής. Κι εσύ θα πρέπει να επιδείξεις την ίδια υπομονή, όσον αφορά στο θέμα του έρωτα. Εκεί που οι άλλοι/ες μπορεί να είναι σύντομοι/ες και πρόχειροι/ες, εσύ έχεις το ταλέντο της απροσδόκητης αντοχής και της αποφασιστικότητας για την απόλυτη σεξουαλική ευχαρίστηση.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved