Πες μας πώς κοιμάσαι να σου πούμε τι είδους γυναίκα είσαι

Σύμφωνα με μια έρευνα, η στάση που συνηθίζεις να κοιμάσαι δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα σου

Πες μας πώς κοιμάσαι να σου πούμε τι είδους γυναίκα είσαι

Σε μια γνωστή έρευνα όπου συμμετείχαν αρκετές χιλιάδες γυναίκες, διαπιστώθηκε ότι ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους συνδέονται άμεσα με τη στάση ύπνου που προτιμούν.

Διάβασε παρακάτω και μάθε τι μπορεί να αποκαλύψει για σένα η αγαπημένη στάση του ύπνου σου.

1. Η θέση «αγκαλιά»

sleep 1a

Εάν κοιμάσαι συχνά αγκαλιάζοντας κάτι, όπως ένα μαξιλάρι (ή ένα άτομο) και κοιμάσαι πάνω από τα σκεπάσματα, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι είσαι ένας πολύ έμπιστος και αξιόπιστος άνθρωπος. Ποτέ δεν διστάζεις να δώσεις ή να πάρεις αγκαλιές και έχεις πολύ στενό δέσιμο με την οικογένεια και τους φίλους που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για σένα.

2. Η εμβρυακή θέση

sleep 2a

Αυτή η στάση αναφέρεται ως η πιο δημοφιλής, αφού η έρευνα έδειξε ότι το 41% των γυναικών προτιμούν να κοιμούνται με αυτόν τον τρόπο. Σε αυτή τη θέση, κάποιος ξαπλώνει στο πλάι, με τα γόνατα τραβηγμένα προς το στήθος. Θεωρείται ως μια προσπάθεια να παρηγορήσει κανείς τον εαυτό του στο τέλος της ημέρας. Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μπορεί να περιλαμβάνουν έναν ευάλωτο εσωτερικό κόσμο, αλλά και έναν σκληρό εξωτερικό εαυτό. Οι άνθρωποι που κοιμούνται στην εμβρυϊκή θέση είναι ντροπαλοί αλλά με ζεστή καρδιά. Συχνά είναι άτομα με πολύ οργανωμένη καθημερινότητα.

3. Η θέση «Στομάχι» ή «Ελεύθερη πτώση»

sleep 3a

Όσοι κοιμούνται στη θέση «στομάχι» ή αλλιώς «ελεύθερη πτώση» τους αρέσει να κρατιούνται από τα μαξιλάρια τους έχοντας τα χέρια στα πλάγια. Το 7% των γυναικών της έρευνας κοιμόταν με αυτόν τον τρόπο και τα χαρακτηριστικά που αναδείχθηκαν είναι τα εξής: Εξωστρεφείς και ανήσυχες προσωπικότητες, που μερικές φορές έχουν την αίσθηση ότι δεν εμπλέκονται πραγματικά στην καθημερινότητα την οποία ζουν.

4. Η θέση «αλεξίπτωτο»

sleep 4a

Αν έχεις την τάση να αγκαλιάζεις οτιδήποτε ή τα πάντα όταν κοιμάσαι, δείχνει ότι είσαι εξαιρετικά ανοιχτόμυαλο άτομο. Αυτή η στάση υπογραμμίζει το πόσο ανοιχτή είσαι σε άλλους ανθρώπους αλλά και στις ιδέες τους. Εξαιτίας αυτού, σε εμπιστεύονται εύκολα. Μπορεί επίσης να είσαι αρκετά ευαίσθητη.

5. Η θέση «πλάτη»

sleep 5a

Τα άτομα που κοιμούνται σε αυτήν τη στάση τείνουν να ξαπλώνουν ανάσκελα με τα χέρια κοντά στο σώμα τους. Επίσης, μπορεί να έχουν προβλήματα με το ροχαλητό, γεγονός που μειώνει και την ποιότητα του ύπνου που βιώνουν. Γενικά όμως, αυτή η στάση είναι η καλύτερη για την πρόληψη του πόνου. Όσες γυναίκες επιλέγουν αυτήν τη στάση είναι ήσυχες και συγκρατημένες προσωπικότητες, αλλά και με πολύ υψηλές προσδοκίες από τους άλλους.

6. Η θέση «πλευρό»

sleep 6a

Περίπου το 15% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα κοιμούνταν στηριζόμενες στο πλάι. Αυτές οι γυναίκες είναι άτομα εμπιστοσύνης, με χαλαρή συμπεριφορά και μερικές φορές ευκολόπιστες. Επίσης έχουν τη συνήθεια να είναι άκαμπτες στον τρόπο σκέψης τους.

7. Η θέση «πλάγια ανάπαυση»

sleep 7a

Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό της στάσης «αγκαλιά» και της εμβρυακής. Όσες κοιμούνται έτσι συνδυάζουν το λύγισμα των ποδιών με την άνεση να κρατήσουν επάνω τους κάτι, όπως ένα μαξιλάρι ή ένα άτομο. Οι γυναίκες αυτές έχουν υψηλή ανάγκη από συναισθηματική ανακούφιση και ενώ δείχνουν εμπιστοσύνη στους ανθρώπους με ευκολία, μπορούν να πληγωθούν εξίσου εύκολα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved