Για αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να μιλάς ποτέ!

Πρέπει να παραμένουν προσωπικά και να μη μοιράζονται με άλλους

Για αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να μιλάς ποτέ!

Αν και είναι φαίνεται κάπως περίεργο, δεν πρέπει να αποκαλύπτουμε τα πάντα στους άλλους, ανεξάρτητα πόσο κοντά μας είναι. Δεν είναι τόσο η ανάγκη για μυστικότητα, όσο το να κρατάμε κάποιες πτυχές της προσωπικής μας ζωή για εμάς. Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητο να μοιραζόμαστε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια για τον εαυτό μας με κανέναν, από τη στιγμή που αυτό δεν εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο λόγο.

Το να μοιράζεσαι τις στιγμές της ζωής σου με τους άλλους είναι κάτι απαραίτητο και πολύ όμορφο. Αλλά δεν είναι απαραίτητο να τα λες όλα, χαρτί και καλαμάρι, στον οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως πόσο σε νοιάζεται ή πόσο κοντά σου μπορεί να είναι. Κάποια πράγματα πρέπει να παραμένουν προσωπικά.
Παρακάτω, θα διαβάσεις ποιες είναι οι έξι καταστάσεις στη ζωή σου που θα πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου.

1. Στόχοι ζωής

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να κρατάς τους στόχους σου για σένα. Ένας σημαντικός λόγος για αυτό είναι επειδή μπορεί να χρειαστεί να τους αλλάξεις στο μέλλον, ανάλογα με τις περιστάσεις. Αυτό είναι κάτι φυσικό, αφού οι αλλαγές από μόνες τους αποτελούν μια βεβαιότητα στη ζωή. Οπότε οι στόχοι μας θα αλλάζουν πάντα, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Κοινοποιώντας τους στόχους σου στους άλλους, απλώς τους οδηγείς στο να έχουν ανέφικτες προσδοκίες και αυτό δεν προκαλεί παρά μόνον ανεπιθύμητη σύγχυση και άγχος.

2. Προσωπική ζωή

Το να αναμειγνύεις άλλους ανθρώπους στην προσωπική σου ζωή είναι μια πολύ ανώριμη κίνηση. Δεν πρέπει να συμπαρασύρεις τους άλλους στα δικά σου προβλήματα όταν δεν τους αφορούν με κάποιο τρόπο. Σκέψου επίσης ότι μπορεί να μην εκτιμούν τα δράματα και τις δυσάρεστες καταστάσεις.

Η συμμετοχή άλλων ανθρώπων στη ζωή σου, τους οδηγεί στο να γίνονται καχύποπτοι με το στρες, την αγωνία και τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να δημιουργηθούν πολλές ανθυγιεινές και τοξικές προσκολλήσεις.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ

3. Οικογενειακά προβλήματα

Η οικογένεια παίζει ένα σημαντικό ρόλο στον τρόπο που μεγαλώνουμε και είναι φυσικό οι όποιες αψιμαχίες στο οικογενειακό περιβάλλον να επηρεάζουν κι εμάς. Αλλά, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα για να διαχειριστεί. Επίσης, όταν η οικογένεια είναι δεμένη και ενωμένη σαν γροθιά, πάντοτε εμφανίζονται οι κατάλληλες λύσεις.

Άρα, δεν υπάρχει ανάγκη να εμπλέκεις ξένους στα οικογενειακά ζητήματα, καθώς μπορεί να το εκμεταλλευτούν ή να σε κρίνουν λανθασμένα.

4. Καλές πράξεις

Ο κόσμος έχει ανάγκη από όλες τις πράξεις ευγένειας και καλοσύνης που μπορούν να προσφερθούν. Συνεπώς, έχει νόημα να κάνουμε ότι μπορούμε από αυτήν την άποψη. Κάνοντας καλό στους άλλους συνήθως δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, αλλά ακόμα κι αν απαιτεί, το τελικό αποτέλεσμα πάντα δείχνει ότι άξιζε τον κόπο.

Προσπάθησε να μην κοινοποιείς τις καλές σου πράξεις, γιατί μπορεί να μη σου βγει σε καλό. Οι άνθρωποι μπορεί να σκεφτούν ότι καυχιέσαι και να μπουν σε ανταγωνιστική φάση μαζί σου. Ίσως και να προστρέξουν σε κάτι καλύτερο ή μεγαλύτερο από σένα, προκειμένου να ξεπεράσουν ή να υποτιμήσουν τις πράξεις σου.

5. Προσωπική περιουσία

Το να μιλάς για τα υλικά και περιουσιακά σου στοιχεία μπορεί να πυροδοτήσει την ίδια αντίδραση με αυτήν που αναφέρθηκε παραπάνω. Ίσως να μοιράζεσαι αυτές τις λεπτομέρειες χωρίς καμία κακή πρόθεση, αλλά οι άλλοι να μην το εισπράττουν έτσι. Θα μπορούσαν να το εκλάβουν ως κομπασμό από την πλευρά σου.

Το αποτέλεσμα είναι να μπουν στη διαδικασία να καυχιούνται περισσότερο, προκειμένου να σε υπερκεράσουν. Και σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μπορεί να έχεις δημιουργήσει μια πολύ ανθυγιεινή και τοξική σχέση.

6. Οικονομική κατάσταση

Τις λεπτομέρειες για τα οικονομικά σου θα πρέπει να τις κρατάς αποκλειστικά για τον εαυτό σου. Τα χρήματα κυβερνούν τον κόσμο και προκαλούν μεγάλες αλλαγές σε πολλές σχέσεις. Οπότε, είναι καλύτερα αυτές οι λεπτομέρειες να μένουν προσωπικά δεδομένα.

Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να σε πλησιάσει για να σε εκμεταλλευτεί οικονομικά ή να τρέφει αδικαιολόγητες προσδοκίες από σένα. Αν έχεις οποιοδήποτε πλεόνασμα, πάντα να προτιμάς να το αποταμιεύεις, παρά να μιλάς για αυτό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved