Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου αποκαλύπτει πλευρές του χαρακτήρα σου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί επιλέγεις ένα συγκεκριμένο δέντρο για να στολίσεις;

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου αποκαλύπτει πλευρές του χαρακτήρα σου

Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να πει πραγματικά πολλά για το ποιος είσαι, ως άτομο. Ω ναι! Ακριβώς, όπως το να δίνεις ένα δώρο μπορεί να αποκαλύψει το είδος της σχέσης σου με το άλλο άτομο, το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά για την προσωπικότητά σου.

Οπότε, ρίξε μια μάτια στην έννοια που κρύβεται πίσω από τον τρόπο που στολίζεται κάθε δέντρο, για να πάρεις μια ακόμα βαθύτερη κατανόηση του εαυτού σου!

Τεχνητό/ψεύτικο δέντρο

Η επιλογή του τεχνητού δέντρου, φανερώνει για εσένα ότι διαθέτεις έναν εξαιρετικά πρακτικό χαρακτήρα. Είναι πολύ πιο λογικό για εσένα να επενδύσεις σε κάτι που θα αντέξει στο χρόνο και δείχνει ότι λειτουργείς με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό.

Πάρα πολύ μεγάλο δέντρο για το δωμάτιο

Όταν διαλέγεις ένα δέντρο, δεν σε ανησυχεί ότι θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ μεγάλο, καθώς η φιλόδοξη προσωπικότητά σου σε καθησυχάζει ότι μπορείς, στην πραγματικότητα, να το κάνεις να λειτουργήσει. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την αποτυχία, γιατί απλά δεν θεωρείς ότι τα λάθη σου κρίνονται ως αποτυχίες. Το αρκετά μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, δεν είναι πάρα μια απλή έκφραση της μεγαλόπρεπης φύσης σου.

Απόλυτα συμμετρικό

Ως κάποιος που του αρέσει τα πράγματα να φαίνονται συμμετρικά, μπορείς να βασιστείς στην ισχυρή οπτική αισθητική σου. Σίγουρα προλαμβάνεις τη δομή και κατά πάσα πιθανότητα ευδοκιμείς σε περιβάλλοντα όπου η πειθαρχία και η τάξη είναι μέρος της περιγραφής. Δεν παίρνεις επίσης αποφάσεις «ελαφρά τη καρδία», επιλέγοντας κάθε λέξη, δράση ή διακόσμηση με πολύ μεγάλη προσοχή.

Με πάρα πολλά φωτάκια

Δεν φοβάσαι να αφήσεις το αληθινό φως σου να λάμψει και η επιλογή του άφθονου φωτισμού για το δέντρο σου είναι ακριβώς όπως η προσωπικότητά σου: εξωστρεφής, φωτεινή και χρωματιστή. Σίγουρα δεν διστάζεις να γίνεσαι το κέντρο της προσοχής και η ικανότητά σου να λες υπέροχες ιστορίες ή αστεία, σε κάνει την ψυχή των πάρτι.

Με σπιτικές διακοσμήσεις

Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου πάλι είναι φορτωμένο από σπιτικά στολίδια, δείχνει ότι δεν φοβάσαι να αποκαλύψεις την δημιουργική σου πλευρά στον κόσμο. Η ζωή σου τείνει να είναι σαν ένα ανοικτό βιβλίο και οι άνθρωποι συρρέουν σε σένα για την ειλικρινή σου γνώμη και τις απαντήσεις. Γνωρίζουν επίσης ότι ανά πάσα στιγμή κρατάς το μυαλό σου ανοικτό.

DIY δέντρο

Εσένα, ο εγκέφαλός σου λειτουργεί με ένα πολύ καλλιτεχνικό τρόπο, αλλά έχεις τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να γίνει το όραμά σου πραγματικότητα. Η Do-it-yourself νοοτροπία σου αποκαλύπτει μια εσωτερική γοητεία.

Παραδοσιακό δέντρο

Αν θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον παραδοσιακό τρόπο, είναι μόνο και μόνο επειδή αγαπάς τις απλές ανέσεις που έρχονται μαζί με την παράδοση. Εκτιμάς τους φίλους και την οικογένειά σου σε μεγάλο βαθμό, προτιμώντας μια βραδιά με τους αγαπημένους παρά μια νύχτα στην πόλη με αγνώστους. Διαθέτεις επίσης μεγάλη εμπιστοσύνη σχετικά με τις προτιμήσεις σου. Ξέρεις με τι αισθάνεσαι καλά και κολλάς με αυτό.

Με αστέρι στην κορυφή

Ως άτομο που του αρέσει ένα αστέρι στην κορυφή του δέντρου, έχεις ένα ισχυρό σύστημα πεποιθήσεων και συχνά αναζητάς «σημάδια» γύρω σου για να πας προς τη σωστή κατεύθυνση και να λάβεις σημαντικές αποφάσεις στην ζωή σου. Πολλές φορές μάλιστα, η γνώμη σου για τον εαυτό σου είναι σαν ένα αστέρι καθοδήγησης- ενίσχυση για να αναλάβεις σημαντικό ηγετικό ρόλο.

Με αγγελάκι στην κορυφή

Ο άγγελος στην κορυφή του δέντρου σου δείχνει ότι έχεις μια ισχυρή πνευματική πλευρά, και ότι δεν φοβάσαι να την γνωρίζουν οι άλλοι. Είσαι ένα είδος ψυχής, που ξέρει πώς να φροντίζει τους άλλους και να τους κάνει να αισθάνονται ιδιαίτεροι. Οι άνθρωποι θα στραφούν σε εσένα συχνά σε στιγμές ανάγκης, γιατί διαισθάνονται ότι θα είσαι εκεί για να τους υποστηρίξεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved