Ενεργειακά βαμπίρ: Με αυτούς τους 4 τρόπους «στραγγίζουν» τη ζωτικότητά σου!

Πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος σου… κλέβει την ενέργεια!

Ενεργειακά βαμπίρ: Με αυτούς τους 4 τρόπους «στραγγίζουν» τη ζωτικότητά σου!

Η πραγματική ζωή σήμερα βασίζεται σε έναν πόλεμο για την ενέργεια σε όλον τον πλανήτη. Όταν σταματήσει αυτός ο πόλεμος, η πλειοψηφία των ανθρώπων τουλάχιστον θα έχει καταλάβει πώς να επαναφορτίζει αυτόνομα την ενέργεια που χρειάζεται για να ζήσει, χωρίς να την κλέβει από άλλους. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει ένα απίστευτο εξελικτικό άλμα και οι επιτυχημένοι άνθρωποι θα επηρεάσουν αυτομάτως τους υπόλοιπους ανθρώπους που θα έχουν μείνει πιο πίσω.

Ο όρος «ενεργειακό βαμπίρ» αποδίδεται συνήθως σε ένα άτομο που τρέφεται με την ενέργεια των άλλων ανθρώπων.

Αρχικά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα πρέπει να αποδεχτούμε. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα και είναι απαραίτητο.

  1. Και εσύ που διαβάζεις αυτές τις γραμμές δεν αποκλείεται να είσαι ένα ενεργειακό βαμπίρ.
  2. Όταν ένα ενεργειακό βαμπίρ κλέβει την ενέργειά σου, εσύ το έχεις επιτρέψει.
  3. Το άτομο που σου ρουφάει την ενέργεια δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλώς περνάει μια φάση άγνοιας.

Τα συμπτώματα που θα πρέπει να σε ανησυχήσουν ότι δέχεσαι επίθεση από ένα ενεργειακό βαμπίρ είναι τα ακόλουθα:

- Απομόνωση ή αποξένωση από τους άλλους ανθρώπους

- Στάση σώματος που δηλώνει «κλείσιμο». Για παράδειγμα, όταν σταυρώνεις τα χέρια ή τα πόδια σου.

- Τρομαγμένη έκφραση προσώπου

- Ξαφνική, υπέρμετρη κόπωση

- Τάσεις φυγής. Θέλεις να φύγεις μακριά από όλους και όλα

Όταν διαπιστώσεις ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω, είναι μάλλον ώρα για να ανησυχήσεις.

Στο παρόν άρθρο, θα διαβάσεις 4 τρόπους με τους οποίους ένα βαμπίρ μπορεί να «κλέβει» την ενέργεια κάποιου άλλου. Διάβασέ το, στρέφοντας την προσοχή και στον εαυτό σου. Για την ακρίβεια, ψάξε να βρεις αν εφαρμόζεις κάποια από αυτές τις μεθόδους στη ζωή σου, για να νιώσεις είτε πιο δυνατός είτε πιο ελκυστικός ή πιο αναγνωρίσιμος. Το να αναγνωρίσεις μια ή περισσότερες από τις 4 συμπεριφορές που περιγράφονται παρακάτω θα σε βοηθήσει να την γκρεμίσεις μέσα σου και θα σου επιτρέψει να γυρίσεις πίσω στον πυρήνα της ύπαρξής σου, που δεν μπορεί παρά να είναι η αγάπη!

1. Επιδεικνύει βιαιότητα

Το… βαμπίρ εξαπολύει τόσο λεκτική όσο και συναισθηματική ή σωματική επίδειξη δυνάμεως. Εάν το άλλο άτομο αποσυρθεί, τότε αυτομάτως επιτρέπει να δράσουν οι απειλές, εγκαταλείπει τη ζωτική του ενέργεια, κι έτσι το βαμπίρ επωφελείται τρεφόμενο από την ενέργειά του παραιτημένου.

2. Έχει πάντα δίκιο

Σε αυτήν την περίπτωση, το ενεργειακό βαμπίρ έχει πάντα κάτι να αντιτάξει σε αυτά που του λένε, είτε τον συμβουλεύουν είτε του προτείνουν. Θέλει πάντα να έχει δίκιο. Ανεξάρτητα από την άποψη της άλλης πλευράς, για την οποία πιστεύει ότι κάνει πάντα λάθος. Όταν ένα άτομο, από εξάντληση, εγκαταλείψει την άποψή του, τότε εγκαταλείπει την ενέργειά του και βέβαια το βαμπίρ επωφελείται.

Αγόρασε την Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου και βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου.

3. Είναι θύμα της ζωής

Αυτός ο τύπος βαμπίρ είναι συμπαθής στους άλλους, από κάθε άποψη. Όλοι και όλα είναι εναντίον του, λες και μια παγκόσμια συνωμοσία εξυφαίνεται σε βάρος της ύπαρξής του. Αναπόφευκτα, λοιπόν, αναθέτει το βάρος της ευτυχίας ή της δυστυχίας του στους άλλους. Όταν ένα άλλο πρόσωπο δώσει σημασία η αξία στο «θύμα», τότε αφήνει την ενέργεια του έρμαιο σε… βαμπιρικές ορέξεις.

4. Το… μοναχικό βαμπίρ

Η μοναχική ζωή μπορεί να είναι κάτι εξαιρετικό, όταν ένας άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του και με όσους τον περιβάλλουν. Εδώ όμως αναφερόμαστε στη μοναξιά με την αρνητική της χροιά. Σε αυτήν την περίπτωση, το ενεργειακό βαμπίρ αποξενώνεται εντελώς, μη λέγοντας τίποτα, ειδικά σε όσους βρίσκονται κοντά στην αρνητική του κατάσταση. Τη στιγμή που το άλλο άτομο θα αφήσει εκτεθειμένη την άμυνα του εαυτού του, ρωτώντας το βαμπίρ τι του συμβαίνει, τότε ακριβώς αφήνει εκτεθειμένη τη ζωτική του ενέργεια, προσφέροντάς του εύκολη τροφή!

Διάβασε επίσης:

Το ήξερες; Η στάση του ύπνου σου φανερώνει και την ερωτική σου συμπεριφορά!

Μην εμπιστεύεσαι ποτέ αυτούς τους 5 τύπους ανθρώπων!

Ποιο χρώμα αντιστοιχεί στον μήνα γέννησής σου και τι δηλώνει για το χαρακτήρα σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved