Δες τον μήνα γέννησής σου και μάθε τι δείχνει για την υγεία σου!

Δεν το λέμε εμείς! Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι περίπου 55 ασθένειες σχετίζονται με το μήνα γέννησης

Δες τον μήνα γέννησής σου και μάθε τι δείχνει για την υγεία σου!

Σύμφωνα με τους ερευνητές Columbia University Medical Center, υπάρχει μία μεγάλη πιθανότητα σύνδεσης μεταξύ του μήνα γέννησης και κάποιων ασθενειών. Οι επιστήμονες απομόνωσαν 1.688 διαφορετικές ασθένειες σε 1,7 εκατομμύρια ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε θεραπεία στο New York Presbyterian Hospital, μεταξύ 1985 και 2013. Στο τέλος, ανακάλυψαν ότι περίπου 55 ασθένειες σχετίζονται με το μήνα γέννησης.

Κάποιοι τύποι ασθενειών φαίνεται να είναι πιο συχνοί -ή πολύ λιγότερο συχνοί- σε ασθενείς που γεννήθηκαν σε συγκεκριμένους μήνες, όπως πχ Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής-υπερκινητικότητα, άσθμα, καρδιοπάθεια. Οι επιστήμονες, ωστόσο, κατέστησαν σαφές ότι, επειδή γίνονται κάποιοι συσχετισμοί μηνών και ασθενειών δε σημαίνει ότι 100% υπάρχει κίνδυνος ή ότι οι άνθρωποι πρέπει σκόπιμα να αποφεύγουν να γίνονται γονείς σε μια ορισμένη εποχή του χρόνου.

Σύμφωνα με τη μελέτη, λοιπόν, μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα εξής:

1. Αν γεννήθηκες Μάιο και Ιούλιο το πιο πιθανό είναι να μην αντιμετωπίσεις κανένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, σε αντίθεση με το αν γεννήθηκες Οκτώβριο και Νοέμβριο.
Αυτοί που γεννιούνται Άνοιξη και Καλοκαίρι είναι πολύ σπάνιο να παρουσιάσουν ασθένειες ενώ αυτοί που γεννήθηκαν το Φθινόπωρο κατά τη διάρκεια ζωής τους θα εμφανίσουν διάφορα θέματα υγείας.

2. Αν έχεις γεννηθεί τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο κινδυνεύεις από καρδιαγγειακά νοσήματα από ό, τι αν είσαι γεννημένος τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

3. Αν έχεις γεννηθεί τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο, κινδυνεύεις περισσότερο από ασθένειες που προσβάλλουν το αναπνευστικό σύστημα από ό, τι αν είσαι γεννημένος στα τέλη του Χειμώνα και νωρίς την Άνοιξη.

4. Αν έχεις γεννηθεί στις αρχές του χειμώνα έχεις υψηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης νευρολογικών ασθενειών από ό, τι άλλοι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων εποχών.

Διάβασε επίσης:

Διάλεξε 1 από τα 6 λουλούδια και μάθε τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου!

Τα 9 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι χαρισματικό άτομο

Διάλεξε το σύμβολο που σου τράβηξε την προσοχή και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved