Διάλεξε το σύμβολο που σου τράβηξε την προσοχή και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

Επίλεξε αυτό, που σου τράβηξε περισσότερο την προσοχή

Διάλεξε το σύμβολο που σου τράβηξε την προσοχή και μάθε τι αποκαλύπτει για σένα

Οι Κέλτες ή οι "κρυμμένοι" όπως ονομάζονταν οι ίδιοι ήταν ένας λαός αποτελούμενος από Γαλάτες, Ίβηρες, Βρετανούς, Τεύτονες και Κίμβρους, που κατοικούσε στη Β. Ευρώπη κατά το 1000 με 800 πΧ. Η κοινωνία τους ήταν χωρισμένη σε 3 κατηγορίες: Τους πολεμιστές, τους διανοούμενους και ιερείς και τους υπόλοιπους.

Οι Δρυίδες, (όνομα που προήλθε από τον Δρυ-Βελανιδιά, το ιερό δέντρο των Κελτών) εκτός από ιερείς ήταν και άνθρωποι σοφοί, που κατείχαν μυστικά και κρυφές γνώσεις.

Στην κεντρική φωτογραφία, θα βρεις 6 Κέλτικα σύμβολα, που χρησιμοποιούσαν οι Δρυίδες, τα οποία έχουν τη δική τους ξεχωριστή ερμηνεία. Διάλεξε αυτό, που σου τράβηξε περισσότερο την προσοχή και ανακάλυψε τι αποκαλύπτει για σένα.

1. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Έχεις μεγάλες δυνατότητες. Οι ρίζες σου είναι βαθιά μέσα στη Γη, κάτι που σημαίνει ότι θέλεις σταθερά θεμέλια στη ζωή σου. Όσο περισσότερο αντλείς ενέργεια από τη Γη, τόσο πιο καλά συντονισμένος θα είσαι με τον κόσμο γύρω σου και τόσο πιο ζωντανός θα νιώθεις. Να θυμάσαι πάντα το ρητό «όπως πάνω, έτσι και κάτω!».

Σημαντικό: Πρόσεξε τη σπονδυλική σου στήλη και τη μέση σου!

2. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Είσαι ένα πολύ φιλόδοξο πρόσωπο, γεμάτο ενέργεια και πάθος. Μια δυνατή φωτιά καίει μέσα σου, όμως, πρέπει να ξέρεις πώς να τη διαχειριστείς για να μην καείς κι εσύ και να την τροφοδοτείς σωστά για να μένει μόνιμα αναμμένη.

Σημαντικό: Όσο περισσότερο εκφράζεις το πάθος και τη δημιουργικότητά σου, τόσο μεγαλύτερη ισορροπία θα έχει η ζωή σου!

3. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

Η δύναμη που κατέχεις είναι ανυπολόγιστη και μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά στη ζωή τόσο τη δική σου, όσο και των άλλων. Όταν συνειδητοποιήσεις τι κουβαλάς μέσα σου, τότε θα νιώσεις και την ανάγκη να αλλάξεις τα πράγματα που δεν σου αρέσουν.

Σημαντικό: Θα πρέπει να περνάς περισσότερο χρόνο στη Φύση γιατί θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς τη δύναμή σου δημιουργικά!

4. ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Εάν επέλεξες αυτό το σύμβολο, σημαίνει ότι είναι καιρός να ισορροπήσεις τη ζωή σου, τόσο την πνευματική, όσο και τη σωματική. Λάμπεις σαν ένα αστέρι, το ίδιο και η καρδιά σου που ζεσταίνει τον κόσμο γύρω σου με την αγάπη που σκορπάς.

Σημαντικό: Πρόσεξε το ήπαρ σου! Η αποτοξίνωση μπορεί να κάνει θαύματα!

5. ΤΑ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ

Εργάζεσαι ταχύτατα, έχεις ευελιξία, ταυτόχρονα όμως δεν αντέχεις τις εξωτερικές επιρροές πιέσεις. Διαισθητικά, γνωρίζεις το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσεις, ακόμα κι αν δεν είναι ορατό. Έχεις έντονο το αίσθημα της προστασίας και της φροντίδας των δικών σου ανθρώπων.

Σημαντικό: Όσο περισσότερο γνωρίζεις τον εαυτό σου, τόσο καλύτερα θα γνωρίζεις τον κόσμο!

6. ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ

Είσαι ανοιχτό βιβλίο. Εκπέμπεις μια ζεστή, θετική ενέργεια. Φροντίζεις και στηρίζεις τον κάθε άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σου. Ακολούθησε τον Ήλιο και ποτέ δε θα χάσεις το δρόμο σου.

Σημαντικό: Η χαλάρωση είναι το κλειδί για την επιτυχία σου!

Διάβασε επίσης:

Τα 9 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι χαρισματικό άτομο

Αυτή η πέτρα θα σου φέρει τύχη ανάλογα με το μήνα που γεννήθηκες!

Διάλεξε 1 από τα 6 λουλούδια της φωτογραφίας και μάθε τι φανερώνει για τον χαρακτήρα σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved