Κι όμως! Δεν είναι τυχαίο το επάγγελμα που έχεις διαλέξει!

Έχει άμεση σχέση με την προηγούμενη ζωή και το Κάρμα σου!

Κι όμως! Δεν είναι τυχαίο το επάγγελμα που έχεις διαλέξει!

Μπορεί να πιστεύεις ότι το πώς αισθάνεσαι στη δουλειά σου, η πορεία της σταδιοδρομίας σου, τα χρήματα που βγάζεις, η φήμη κ.λπ. είναι εντελώς συμπτωματικά. Όμως δεν κάνεις μια τυχαία εργασία, ιδίως όταν αισθάνεσαι μια ισχυρή έλξη για αυτήν, ούτε και καριέρα. Τις περισσότερες φορές η έλξη αυτή αφορά σε ένα παλιό θέμα από μια προηγούμενη ζωή σου που έρχεται στην επιφάνεια.

Αν, για παράδειγμα, ήσουν γιατρός σε μια προηγούμενη ζωή, μπορεί σε αυτήν πάλι να είσαι γιατρός ή να μην το εξασκήσεις ποτέ το συγκεκριμένο λειτούργημα, αλλά να μελετήσεις το ιατρικό πεδίο και να το λειτουργείς ως χόμπι, γιατί υποσυνείδητα "το κατέχεις" ήδη από μια παρελθοντική ενσάρκωση.

*Βρες απαντήσεις στα "πώς" και τα "γιατί" των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου, εδώ*

Το κάρμα, που έχεις συσσωρεύσει, είναι αποτέλεσμα λαθών και επιτυχιών σου από παλιότερες ζωές. Αυτήν την εμπειρία θα χρησιμοποιήσεις για να επιλέξεις ένα επάγγελμα που θα σε βοηθήσει να διορθώσεις, με κάποια έννοια, τα λάθη σου.

Επιπλέον, η καριέρα σου, πρέπει να σε βοηθήσει να αναπτύξεις ένα υψηλότερο προσωπικό επίπεδο, γι' αυτό τα μαθήματα που οφείλεις να μάθεις εμφανίζονται μπροστά σου, σε καθημερινή βάση.

Για παράδειγμα, πάρε ένα άτομο του οποίου το επάγγελμα έχει να κάνει με χειρωνακτική εργασία. Τι πρέπει να μάθει; Την υπομονή, την ακρίβεια και τον σωματικό κόπο, γιατί η έλλειψη αυτών των ιδιοτήτων σε μια προηγούμενη ζωή, ίσως το οδήγησε να προσβάλλει και να βλάψει ανθρώπους.

Εάν κάποιος επιλέγει το επάγγελμα του γιατρού, του φαρμακοποιού και του μασέρ, πιθανώς έχει αναμειχθεί σε κάποια υπόθεση δηλητηρίασης με τη χρήση κάποιας φαρμακευτικής ουσίας σε μια προηγούμενη ζωή, κι αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να μάθει να θεραπεύει τους ανθρώπους σε αυτήν. Το κάρμα του, τον υποχρεώνει να σώσει ανθρώπινες ζωές, δεδομένου ότι ήταν συνεργός σε «δολοφονία» στο παρελθόν.

Επιλέγοντας το επάγγελμα του δικηγόρου, έχουμε ένα άτομο που έχει συσσωρευμένη εμπειρία από προηγούμενες ζωές όσον αφορά τις έννοιες του σωστού, του δικαίου και του αδίκου. Το κάρμα στην παρούσα ζωή του τον υποχρεώνει να χρησιμοποιήσει αυτήν την εμπειρία, αναζητώντας έναν ηγετικό ρόλο που επιζητά την απόδοση δικαιοσύνης, η οποία περιλαμβάνει και την τιμωρία κάποιων, προκειμένου να εκπληρώσει τα καθήκοντά του.

Όσον αφορά εκείνους που επιλέγουν την καριέρα ενός συγγραφέα ή δημοσιογράφου, πρόκειται για άτομα που ήταν θύματα χειραγώγησης αμέτρητες φορές σε προηγούμενη ζωή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην παρούσα ζωή, το κάρμα τους υπαγορεύει να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την ομιλία και την έκφρασή τους, χωρίς να χειρίζονται τους άλλους.

Όποιος ανήκει στην κατηγορία του μουσικού, ηθοποιού, σχεδιαστή και γενικότερα καλλιτέχνη, πρέπει να μάθει πώς να χρησιμοποιεί το χρώμα και τον ήχο, έτσι ώστε να οικοδομήσει μια δημιουργική ενέργεια γύρω του. Σε μια προηγούμενη ζωή, αυτός ο τύπος των ανθρώπων, είχε προβλήματα με το «Εγώ».

Αν κάποιος είναι εκπαιδευτικός και ψυχολόγος, έχει επίσης αποκτήσει εμπειρία από προηγούμενες ζωές και έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο σοφίας που πρέπει να μοιραστεί την εμπειρία του και να διδάξει τους άλλους. Το καρμικό έργο των δασκάλων και των ψυχολόγων είναι να παράσχουν τη συμπόνια, την αγάπη, την κατανόηση και την υποστήριξη σε άλλους ανθρώπους.

Στην κατηγορία του αρχιτέκτονα και του μηχανικού, είναι εκείνος που πρέπει να μάθει πώς να ολοκληρώσει τις εργασίες που έχει ξεκινήσει, επειδή ποτέ δεν το είχε πράξει σε προηγούμενες ζωές. Επίσης κάποιος που ασχολείται σε αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να μάθει πώς να τηρεί τις προθεσμίες.

Αν το επάγγελμα που επιλέγει κάποιος είναι στην αεροπορία, στο στρατό και το ναυτικό, πιθανόν να είχε επιζήσει μέσα από πολλές καταστροφές σε μια προηγούμενη ζωή. Σε αυτήν εδώ, θα πρέπει να μάθει πώς να ζει με το φόβο του θανάτου, αναλαμβάνοντας την αντιμετώπιση κινδύνων. Η φιλοδοξία είναι η ποιότητα που καθοδηγεί τους ανθρώπους σε αυτά τα είδη των επαγγελμάτων.

Λοιπόν, από σήμερα αναρωτήσου, αν το επάγγελμα σου είναι αυτό που η ψυχή σου θέλει γιατί αυτή έχει μνήμη, σαν μια εμπειρία deja vu. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί και τώρα είναι η ώρα να χρησιμοποιήσεις αυτές τις πληροφορίες προς όφελός σου και να επιλέξεις το επάγγελμα που επιθυμείς.

Διάβασε επίσης:

Αυτές είναι οι 4 αιτίες που δε βλέπεις... φως στα οικονομικά σου

Έρευνα: Κι όμως το όνομά σου σχετίζεται με τη σεξουαλικότητά σου©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved