Ο μήνας γέννησής σου δείχνει τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις!

Μάθε τι είναι αυτό που χρειάζεται να προσέξεις

Ο μήνας γέννησής σου δείχνει τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις!

Κάποιες λεπτομέρειες, όπως η ώρα, η μέρα, ο μήνας που γεννήθηκε κάποιος είναι αρκετά σημαντικές, καθώς, εκτός από το ότι δείχνουν τη θέση των πλανητών και τα ζώδια, δίνουν πληροφορίες και για το χαρακτήρα ενός ατόμου, τι πρέπει να προσέξει στη ζωή του ή πώς θα αντιμετωπίσει διάφορες καταστάσεις.

Παρακάτω μπορείς να ρίξεις μία ματιά στον μήνα γέννησής σου και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγεις!

Ιανουάριος

Αυτοί που έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο, καλό θα ήταν να τροποποιούν τη ρουτίνα τους και να ξεφεύγουν λίγο από τα συνηθισμένα. Η βαρετή καθημερινότητα μπορεί να γίνει η αφορμή να μείνουν στάσιμοι στη ζωή τους και να μην δοκιμάζουν νέα πράγματα που μπορούν να τους φέρουν χαρά.

Φεβρουάριος

Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο συνηθίζουν να δημιουργούν υψηλές προσδοκίες σχεδόν για τα πάντα. Ναι, είναι πολύ καλό να επιθυμείς και να επιδιώκεις πράγματα από εσένα και τους άλλους, αλλά βάζοντας τον πήχη όλο και πιο ψηλά κάθε φορά, το πιο πιθανό είναι ότι θα πρέπει να γευτείς και την... πικρή αίσθηση της απογοήτευσης.

Μάρτιος

Όπως και με τους γεννημένους τον Ιανουάριο, έτσι και εκείνοι που έχουν γεννηθεί τον Μάρτιο, είναι πολύ πιθανό να κολλήσουν σε παλιές συνήθειες που σε βάθος χρόνου τους κρατάνε πίσω. Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσουν να ξεπεράσουν το παρελθόν, αναζητώντας κάτι που θα τους οδηγήσει σε μία νέα και πιο... βελτιωμένη εκδοχή τους.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Απρίλιος

Οι γεννημένοι τον Απρίλιο πολλές φορές τείνουν να δοκιμάζουν πράγματα μόνο και μόνο για την εμπειρία. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφεύγουν ανθρώπους, σχέσεις και καταστάσεις που γνωρίζουν από την αρχή ότι θα τους προκαλέσουν εκνευρισμό και να μην παρασύρονται από την περιέργειά τους.

Μάιος

Τα ζώδια του Μαΐου, οι Δίδυμοι και οι Ταύροι, κρύβουν τεράστια εσωτερική δύναμη, την οποία αρκετοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να δίνουν προτεραιότητα στον εαυτό τους και έπειτα στους άλλους. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην χάσουν την ισορροπία τους.

Ιούνιος

Οι γεννημένοι τον Ιούνιο είναι εξαιρετικά πιθανό να υιοθετήσουν ανά στιγμές μία passive-aggressive συμπεριφορά, η οποία όμως τις περισσότερες φορές, είναι παράγωγο της συμπεριφοράς κάποιου άλλου. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι απέναντι στους άλλους και όσο περισσότερο εκφράζουν τις σκέψεις τους, τόσο πιο εύκολα και δραστικά θα αντιμετωπίσουν όλους εκείνους που θέλουν να τους διαβάλλουν.

Ιούλιος

Το ένστικτο είναι ένα από τα πιο ισχυρά όπλα όσων έχουν γεννηθεί μέσα στον Ιούλιο και καλά θα κάνουν να το λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους, όταν τους προειδοποιεί να μην κάνουν κάτι. Είτε πρόκειται για μία απόφαση ζωής είτε για τον δρόμο από τον οποίο θα γυρίσουν το βράδυ στο σπίτι τους.

Αύγουστος

Όσοι έχουν γεννηθεί τον μήνα Αύγουστο, είναι πολύ πιθανό κάποιες φορές να παραμελήσουν τον εαυτό τους, επειδή έχουν στρέψει όλη την προσοχή και τη φροντίδα τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μικρά, καθημερινά δώρα, όπως ένα ζεστό ντους, ένα «πλούσιο» γεύμα, είναι τα pampering «μυστικά», που θα τους βοηθήσουν να το ξεπεράσουν.

Σεπτέμβριος

Η αναβλητικότητα είναι ένα ενοχλητικό ελάττωμα, όμως υπάρχει τρόπος να την αντιμετωπίσουμε. Ειδικότερα όσοι έχουν γεννηθεί μέσα στον Σεπτέμβρη, καλό θα ήταν να σταματήσουν να σκέφτονται τι πρέπει να κάνουν και να αρχίσουν από σήμερα κιόλας, να σβήνουν από τη λίστα τους τις υποχρεώσεις που θα έπρεπε να είχαν κλείσει εδώ και καιρό.

Οκτώβριος

Οι γεννημένοι τον Οκτώβριο είναι αρκετά φυγόπονοι και θα επιλέξουν πάντα την γρήγορη λύση και τον εύκολο δρόμο. Ψάχνοντας πάντα τον πιο άνετο και ξεκούραστο τρόπο να κάνουν ακόμη και τα πιο απλά πράγματα, δεν γνωρίζουν σε βάθος τα όρια και τις δυνατότητές τους. Ένας μεγάλος, δύσκολος ή μακρόπνοος στόχος θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να γίνουν πιο δυνατοί.

Νοέμβριος

Όσοι έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο είναι πολύ πιθανό να κάνουν ξανά και ξανά το ίδιο λάθος. Παρ’ ότι πήραν το μάθημά τους από την πρώτη φορά, το γεγονός πως γνωρίζουν εκ των προτέρων το αποτέλεσμα της κάθε τους πράξης τους κάνει να επενδύουν για μία δεύτερη φορά στην ίδια λάθος κίνηση. Ο μόνος τρόπος να αποφύγουν τη... λούπα, είναι να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν λίγο παραπάνω αυτό που είναι έτοιμοι να κάνουν. Τότε είναι βέβαιο πως θα θυμηθούν όσα έχουν ξεχάσει και αυτό θα τους αποτρέψει από το να κάνουν το ίδιο λάθος, μία ακόμη φορά.

Δεκέμβριος

Τα άτομα, που έχουν γεννηθεί μέσα στον Δεκέμβρη, τείνουν να παρασύρονται από τους ρυθμούς της ζωής και να μην παίρνουν δικές τους αποφάσεις. Αν δώσουν χρόνο στον εαυτό τους να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει, πού θέλει να πάει, να εργαστεί, με ποιους θέλει να συναναστρέφεται, οι επιλογές τους θα είναι πολύ πιο συνειδητές και πετυχημένες.

Διάβασε επίσης: Ο μήνας γέννησής σου αποκαλύπτει τι είδους γυναίκα είσαι!

Ο μήνας γέννησής σου έχει πολλά να πει για την ερωτική σου ζωή

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved